ya bu kız benim bir arkadaşıma benden çok hoşlandığını falan söylemiş.arkadaş beni aradı bu kız senden hoşlanıyor ayarlıyım mı sana demişti.ben de evet dedim.sonra arkadaş kızla konuşmuş falan sonra kızı aradı benim yanımda,telefonda görüştük.Akşama doğru mesajlaşalım dedim.akşam mesaj çektim konu konuyu açtı sonra bundan hoşlandığımı söyledim.Senden hoşlanıyorum dediğim zaman hoşlanma falan zamanla olacak iş ilk önce birbirimizi tanımamız lazım falan demişti.Bu kızın ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım.
aklınca ağırdan satmaya çalışıyo kendini :)
quote:
Orijinalden alıntı: smallazrail bir dahaki buluşmaya kız gitsin sen gitme benden tavsiye şey gibi kalsın orda hayır gelmez ondan
bunu yap sonra bas tekmeyi
koca bi EVET. ayrıl gitsin. bi kızın peşinden koşmayın daha yaş kaç ki eğlen gez abartmadan.
Hem beni kırdın diyorsun, hem de sabah günaydın mesajı atıyorsun. Kız anlamsız davrandığını düşünerek senden soğumuş olabilir.
k.bakmada çok aptalca bi iliişkiniz var :D Tahminimce ilköğretimdesin maksimum lise2 diye düşünüyorum. bence ayrıl, kendi ruh ikizini kendin bul, öyle hoşlanmışta ayarlıyım demişte ohooo bu ne saçmalıktır ya, fikirler uyuşmadan güzelce sohbet edemeden birbirinizi tanımadan sevgili olmaya çalışıyosunuz bu ilişki yürümez, yürüyemez. Nub demeden de kendimi tutamıycam tekrar k.bakma
ya neyi ayrılıyımmı diye soruyorsun.saten bitmiş ilişki.formantasyon icabi cıkıyorsunuz gibi.boyle yapıcaksa hic cıkma kafan rahat olsun daha iyi.bu tarz kizlarda ellettirmezde vermezdee.ee daha ne vakip kaybetcen.hadi hemen mesajını cek ilişkiyi bitiriyorum diye.bekliyorum cevabını.yoksa ben soyluycem kıza.
Arkadaşım sorunlu birçok kızla ilişkim oldu. Eğer amaç vur kaçsa amaca ulaşıncaya kadar yola devam. Ama amaç flört ise hiç uğraşma, hayır gelmez, üzülürsün..
ya bas tekmeyi ardından ağzının ortasına kürekle vur
quote:
Orijinalden alıntı: frrozen
k.bakmada çok aptalca bi iliişkiniz var :D Tahminimce ilköğretimdesin maksimum lise2 diye düşünüyorum. bence ayrıl, kendi ruh ikizini kendin bul, öyle hoşlanmışta ayarlıyım demişte ohooo bu ne saçmalıktır ya, fikirler uyuşmadan güzelce sohbet edemeden birbirinizi tanımadan sevgili olmaya çalışıyosunuz bu ilişki yürümez, yürüyemez. Nub demeden de kendimi tutamıycam tekrar k.bakma
k.bakma ama anne-baba akraba mı?
quote:
Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C
Ya oğlum 250 gram şey için kızlardan özür dilemeyin sana kız mı yok.Anlamıyorum bu zihniyeti miktiret gitsin.
erdem'den özlü sozler
quote:
Orijinalden alıntı: bjkozan
quote:
Değil. Git sivilcelerinle oyna çömez herif.
Buluşacağını unutmuşmuşş,kıza bak sen.Direkt tekmüüğü basarım böyle kıza,kendini bişey zannedenlere gıcık oluyorum,Allah bilir çok güzelde bişi değildir.
quote:
quote:
quote:
Değil. Git sivilcelerinle oyna çömez herif.
kumda oyna
Olum zaten buluşmayı unuttuysa aklına bile gelmemişsin sen o kızın.Salla yada ben senin yerinde olsam bu kıza 2 çektirir öle ayrılırım...
quote:
ya bu kız benim bir arkadaşıma benden çok hoşlandığını falan söylemiş.arkadaş beni aradı bu kız senden hoşlanıyor ayarlıyım mı sana demişti.ben de evet dedim.sonra arkadaş kızla konuşmuş falan sonra kızı aradı benim yanımda,telefonda görüştük.Akşama doğru mesajlaşalım dedim.akşam mesaj çektim konu konuyu açtı sonra bundan hoşlandığımı söyledim.Senden hoşlanıyorum dediğim zaman hoşlanma falan zamanla olacak iş ilk önce birbirimizi tanımamız lazım falan demişti.Bu kızın ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım.
En mantıklısını düşünüyor, uzun vadeli düşünüyor. Belki de hem buluşmaya gelmeyerek hem de mesajına cevap atmayarak senin sabrını ölçüyordur böyle kızlar pek rast gelinmez kötü huylu değilse bırakma derim.
bu ne biçim kız hem arkadasına senden hoşladıgını söylüyor hemde buluşmayı unutup özür dilemiyor üstüne sana trip atıp cevap vermiyor.. bu kız seni cok oynatır benden söylemesi.. hazır iki günlükken ayrıl sevmeye başlarsan aglayan sen olursun..
quote:
Orijinalden alıntı: chupacabra
Olum zaten buluşmayı unuttuysa aklına bile gelmemişsin sen o kızın.Salla yada ben senin yerinde olsam bu kıza 2 çektirir öle ayrılırım...
içim fesat galiba
Yaşın kaç,ona göre güzel bir yorum yapabilirim.
quote:
Orijinalden alıntı: döküntü
quote:
En mantıklısını düşünüyor, uzun vadeli düşünüyor. Belki de hem buluşmaya gelmeyerek hem de mesajına cevap atmayarak senin sabrını ölçüyordur böyle kızlar pek rast gelinmez kötü huylu değilse bırakma derim.