Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrılmalı mıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [CéM]

quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: bjkozan

ya bu kız benim bir arkadaşıma benden çok hoşlandığını falan söylemiş.arkadaş beni aradı bu kız senden hoşlanıyor ayarlıyım mı sana demişti.ben de evet dedim.sonra arkadaş kızla konuşmuş falan sonra kızı aradı benim yanımda,telefonda görüştük.Akşama doğru mesajlaşalım dedim.akşam mesaj çektim konu konuyu açtı sonra bundan hoşlandığımı söyledim.Senden hoşlanıyorum dediğim zaman hoşlanma falan zamanla olacak iş ilk önce birbirimizi tanımamız lazım falan demişti.Bu kızın ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım.

En mantıklısını düşünüyor, uzun vadeli düşünüyor. Belki de hem buluşmaya gelmeyerek hem de mesajına cevap atmayarak senin sabrını ölçüyordur böyle kızlar pek rast gelinmez kötü huylu değilse bırakma derim.

Biraz fazla iyimser değil misin?

Öyle olmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: [CéM]

quote:

Orijinalden alıntı: döküntü

quote:

Orijinalden alıntı: bjkozan

ya bu kız benim bir arkadaşıma benden çok hoşlandığını falan söylemiş.arkadaş beni aradı bu kız senden hoşlanıyor ayarlıyım mı sana demişti.ben de evet dedim.sonra arkadaş kızla konuşmuş falan sonra kızı aradı benim yanımda,telefonda görüştük.Akşama doğru mesajlaşalım dedim.akşam mesaj çektim konu konuyu açtı sonra bundan hoşlandığımı söyledim.Senden hoşlanıyorum dediğim zaman hoşlanma falan zamanla olacak iş ilk önce birbirimizi tanımamız lazım falan demişti.Bu kızın ne yapmaya çalıştığını hala anlayamadım.

En mantıklısını düşünüyor, uzun vadeli düşünüyor. Belki de hem buluşmaya gelmeyerek hem de mesajına cevap atmayarak senin sabrını ölçüyordur böyle kızlar pek rast gelinmez kötü huylu değilse bırakma derim.

Biraz fazla iyimser değil misin?

Ben de arkadaş gibi düşünmek istiyorum.Gerçekten iki arada bir derede kaldım.

Yaşım 17

• amacım vur kaç değildi ciddi bir ilişki istiyordum
  • kimse durup dururken arkadaşına senden hoşlandığını söylemez. kız senden kesinkez hoşlanıyor. asıl mesele sana güven duymaması. sorun burda. bu yüzden soguk davranıyo. çünkü üzülmekten korkuyodur. o na sadece güven ver. onu üzmeyeceğini seveceğini davranışlarınla belli et. triplere girme hiç. kızların hepsi böyledir. duygularını gizlerler. üzülmekten korktukları için davranışları hiç tutarlı değildir. ilk buluşmanıza gelmemesinin sebebide budur. sen sadece ona güven ver.sana inanırsa güvenirse hiç bir sorun olmaz. eğer günü birlik düşünüyorsan biraz takılayım sonra bırakırım diyosan şimdiden ayrıl. bu kafadaysan kızda sana karşı hep soğuk olacaktır.
  • savaş çıkıcakmış zaten ayrıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tgye155 -- 1 Haziran 2010; 13:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efndy

quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

Olum zaten buluşmayı unuttuysa aklına bile gelmemişsin sen o kızın.Salla yada ben senin yerinde olsam bu kıza 2 çektirir öle ayrılırım...

içim fesat galiba

Aynen öle için fesat

• Küçük dağları sen mi yarattın diye sorsana bi ne diycek.
  • o özür dilememiş sen bişey söyleyip sen özür dilemişsin.Ayrıl
  • ilişki kolay olmaz.hoşlanıyorsan ilk olayda kapının önüne koyma.sabredersen düzgün bi ilişkin olur
  • "Ben seninle birlikte olacağım diye arkadaşlarımla olan programımdan vezgeçtim, sen haber bile vermiyorsun, insan en azından söyler gelemeyeceğim veya sonradan mesaj atar unuttum diye, ben 3-4 saattir bekleyeceğime en azından arkadaşlarımla çıkabilirdim, benle görüşmek istemiyorsan söyle bir daha aramam" Diye mesaj çek..

Görüşmek istiyosa mutlaka geridönüş yapar.Yapmıyorsa boşgeç..
  • bu kızları ne çok büyütüyorsunuz arkadaslar
    bırakın ne hallerı varsa gorsunler
    atma mesaj felan kalsın ortada duduk gıbı calanı mutlaka cıkar
  • KIRDIN KIRDIN !!
  • aşk meşk yalan işler yaşın 25i geçince anlarsın o yüzden keyfine bırak aşık olcam diye uğraşma çok üzülürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Lan bırak ne hali varsa görsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: NSA

quote:

Orijinalden alıntı: QuAnTuM-C

Ya oğlum 250 gram şey için kızlardan özür dilemeyin sana kız mı yok.Anlamıyorum bu zihniyeti miktiret gitsin.

erdem'den özlü sozler

Ciddiyim lan gerek yok özür dilemesine falan.Onlarda o varsa bizdede bu var kardeşim.Kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin zamanında düşürttüm gördüm ebeminkünü

• Durduğun kabahat.
  • Tekmeyi bas. Basmadığın takdirde ne olur ? Böyle üzerine düştüğün için artık senle ilgilenmez başka birini bulur seni ortada bırakır. Sonra sorun sende değil bende zırvaları başlar o seni tekmeler.
  • bir iki mesaj attım hala kırgın mısın diye.yok kırgın değilim seninle ama artık arkadaştan başka bir şey olamayız diyor.

ya böyle olacaktı niye böyle haltlar yedi anlamıyorum?
  • Böyle bir kızla hala birlikte isen suç sende.
  • Bırak gitsin hem suçlu hem güçlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 1 Haziran 2010; 20:33:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.