Şimdi Ara

Kız Arkadasımın Babasından Dayak yedim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • senin baban ne yapıyor şu anda onu anlamadım? bu olayları duyduktan sonra televizyon izlemeye devam mı etti?
  • quote:

Orjinalden alıntı: enderc

Şöyle bir durum da var ama, madem bu kız böyle birşey yapacak kadar düşmüş, sen babasını polise şikayet edince o da bu çocuk benim ırzıma geçti şeklinde senin hakkında şikayette bulunabilir. Eğer kızın yaşı 18den küçükse ve senle olmasa da başka biriyle(o zengin zibidiyle mesela) ilişkiye girip olayı senin üstüne yıkabilir haberin olsun.

Hiç bir şey olmaz..

Kardeşim sen git mahkemeye şikayetci ol, maddi manevi kazanırsın davayı. Bu olaydan sonra kız sana dava açarsa tecavüz etti diye, resimleri filan gösterirsin sevgiliydik dersin ve yalan söylediği ortaya çıkar. Hem dersin tecavüz ettiysem niye bu zamana kadar şikayet etmedi?
    Birde dersin kızın bu şikayeti yalandır. Beni babasına dövdürttüğü için şikayetci olmuştum o da şimdi bu yalanı ortaya sürüyor dersin kapak olur bir güzel paralarıda yersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CastingFailed. -- 16 Haziran 2008; 17:37:53 >

• Dayak için afiyet olsun,

Ama sana vurana öbür yanağını dönmektense sende onun kafasına vur,
  • polise ver
  • Şaka gibisiniz...ayrıca genel bir bilgi bu tarz şikayetler cumhuriyet savcılıklarına yapılır...
  • ne kızlar var yahudava açmassan harbi aklından şüphe ederim.bizde birine dayak attık.herif bizi süründürüyor.haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 16 Haziran 2008; 18:10:25 >
  • kesinlikle yanına bırakma başını belaya sokmamak istemiyorsan polise şikayet et adli yollara başvur

birde 40 küsür yaşında iki adam liseye giden 6 kişi nasıl dövüyor anlamadım bence sizin elemanlar tırsakmış yoksa o iki kişinin yerden kalkamaması gerekirdi.intikam iki türlü alınır ya hızlı olacaksın sıcağı sıcağına intikamını alacaksın ki böyle bir duruma düşen ben olsam benim muhattabım o çocuk değil beni döven elemanlar olur bi yerlerini kırmadanda bıakmam ha başını bütün belaya sokabilirsin bunları iyi düşün tabii.
  • ayrıca eklemek istiyorum.kızın çıktığı çocuktan almaya kalkma hırsını tekrar küçük duruma düşersin.zaten 40 yaşındaki adamdan dayak yediyseniz o çocuk fena hırpalar sizi

çocukluk diyorum.şıpsevdilik diyorum yoksa böyle kızların varlığına inanmak istemiyorum
  • Kızı seviyosan kaçır ..babasını da şikayet et... Babaya çok pis ders olur...
  • istedigin kadar mahkemeye ver adam paralı avukatlar tuttumu yada senin avukatını satın aldımı gerisi fos

bu ülkede parası olanın sözü geçer daima

intikam soguk yenen bir yemektir ,acele etmiyeceksin düşmanın seni tam unutacagı zaman ortaya cıkıp işini bitireceksin (p.alemdar sözü galiba)
  • bence ilk başta git polise şikayet et baktın olmadı arkadaşlarla konuş ayarla hem git çocuğu döw hemde adamın arabasını çiz ewinin camını kır yap bişeyle kös kös oturma şmdi olmasa ble sonra çok koyar bu sana bu gibi bi olay bna da oldu yukarda dedimi yaptım pişman fln da diilm
  • İşi bitirdik biz zaten gibi lüzumsuz 13 yaşında havalarına girmesen daha iyi olacaktı, madem suçun yok şikayette bulun, sakın gidip birilerini dövmeye kalkma daha beter olur 1. Çocuk sana bir şey yapmadı kızın babası yaptı bence senin yaptığın onlardan da düşük olur 2. Hiç bu dayı havalarına girme yani ne anlamı var ne gururu.
  • Hani bi dizi vardı acı hayat o adamın yaptığını yap Bence şikayet et cocuğuda döv atın arabaya dövün çölüğe bırakın.
  • Önce geçmiş olsun dostum. Sonra saçma sapan bişey yapıp kanun karşısında suçlu duruma
    düşmek çok büyük aptallık olur.
    Yapacağın en doğru şey polis gidip şikayetçi olmak. İşin içinde darp var ve basit bir suç değil.
    İş mahkemeye gider ve adamlara 1 yıldan fazla hapis cezası verebilirler.
    Öyle bir durumda da gelip senle anlaşmaya çalışacaklardır.
    Ondan sonrası sana kalır ister bütün zararlarını tazmin etmelerini sağlarsın ister davanı sürdürürsün.

Saçma ve yanlış birşey yapıp suçlu durumuna düşmemeni tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

dün arkadaslarla beraber sınıftan baska bir arkadasın yazlığına gittik.yüzdük eğlendik fln.tamdönücez baktım üstümüze hızlı hızlı bir jeep geliyor arabadan 2 adam dindi direkt bana tekme tokat dalmaya basladılar tabi arkadaslar hemen müdahele ettiler adamlara daldı onlarda biz 5 6 kisiyiz onlar 2 kisi 40 yaslarında cevredeki ahalide ayırmaya geldi ben ve 2 arkadasımda biraz ahsar var benim her yerim ağrıyor.diğer arkadasları bilmiyorum adamlarda pek bisi yok arkadasın teki jeep e tas atmıstı o da etkilemez o araba sahibini.neyse esnaf gelince jeepden bir ses baba yeter tamam dedi ilk sesi duyduğumda beynimden vurulmusa döndüm cünkü onun sesiydi ve arabadan indi evet su an iliskide bulunduğum kızın ta kendisini gördüm o an kendimi tutmasaydım oracıkta onu boğazlayabilirdim ancak eve geldim düüsndüm acaba neden böyle birsey yapıldı diye haksız yere dayak yemek pek koymadı ama bunu daha bana 1 hafta önce askım diyen ve 1 yıldan beri beraber bulunduğum kız arkadasımın yaptırması beni cok kırdı.ve benim ona aldığım hediyeleri yollatmıs fotoğraflarını geri istiyor durduk yere neden böyle yaptı anlamadım ama arkadaslarım tavsiye etmisti senden daha yakısıklı ve zengin bir p.. gelir kızı elinden kapar demislerdi aynen dedikleri oldu okulda bu sene öss ye gircekelrden bir cocuk benden 2 yas büyük oluyor kızla cıkmaya baslamıs.Bu da bana koydu.sizce simdik ne yapmalıyım kızı unutamıyorum ancak bu yaptıkları icimdeki nefreti tutusturuyor.hem öldürmek istiyorum he m kavusmak istiyorum cok kötüyüm bir akıl verin.sabahtan beri yazıyım mi yazmayayım mı diye düsünüyordum sacma yorum yapanlar yüzünden ancak böyle giderse daha kötü olucak.SİZCE NE YAPAYIM.
    aklımda 2 secenek var
    hic bir sey olmamıs gibi davranmak onları kendi haline bırakmak buna sıcak bakmıyorum
    arkadaslarla beraber gidip cocuğu kendi yerinde ulu orta yerde ağız burun dağıtmak.. buna sıcak bakıyorum.
    kızın babasını polise sikayet etmek orda görgü tanıkları vardı aracın plakası alında hastahaneden raporumda var.suratımd ahafif sislikler ve morluklar vardı.

• Arkadasım kızı pafiledim diyosunda birincisi kızın yaşı kaç, ikincisi kızı pafilediğinde bakiremiydi değilmi???

Sen babayı şikayet edersinde mazallah ara yerde sende kaynarsan o zaman kötü.
  • Ha bide bu önemli ayrıntı varsa salla hiç bişey yapma ver fotolarını gitsin.
    Aldığının bedelini ödemişsin sorun yok olur öle şeyler :)

quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

bu olayda eksik olan birşeyler var bize anlatmadığın.

aslında evet vardı düsündüm ama yazmamaya karar vermistim.
    biz kızla isi bitirdik yaptık yapcamızı yani zaten kızın ilgisi o zamandan beri azalmaya basladı.
  • Yazıklar olsun 7 kişi 2 tane 40 yaşındaki adamdan dayak mı yediniz

Bi gece arkadaşlarınla pusuya yatın elinizde sopalarla evinin yolu üstüne adamın tam eve giderken çıkın dövün aman kafasına vurmayın kolunu kırsanız yeter

@studioworks

işin içinde darp ta var başka bişeyde baksana adam kıza vermiş küsküyü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can ! -- 16 Haziran 2008; 18:48:06 >
  • yerinde olsam kızında babasınında hiç şansı yoktu arklarımı toplayıp bi güzel benzetirdim ikisinide

Edit:
    1- Şişeye çeşme suyu dolduruyoruz
    2- Şişeyi 1 saat buz dolabında bekletiyoruz
    3- Su ne çok soğuk ne ılık oluyor 1 saatte sonra çıkartıryoruz
    4- Bir su bardağı alıyoruz [bardak büyük olsun anca sindirirsin]
    5- Şişedeki suyu döküyoruz [taşırmayalım malum susuzluk sorunu suyu israf etmeyin]
    6- Azımızı açıyoruz ..
    7- veee suyu içiyoruz... afiyet olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 16 Haziran 2008; 19:05:13 >
  • senaryodan yorumlara kadar herşey komik :)
  • Hangi İldesi Söyle Donanımhaber Kahvehanesi Hemen Orada Biter
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.