Şimdi Ara

Kız arkadaşımın boyu benden uzun psikolojik baskı oluşuyor bende. :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lordima89

Arkadaşlar benim boyum 170, kız arkadaşımın ise 173 yani yan, yana gelince aslında eşit duruyoruz ben saçlarımı dikleyince uzun gibi duruyorum ama genede beni sıkıyor bu konu kız arkadaşımın benden uzun olması açıkçası benim için çok olumsuz birşey çünkü bir kaç arkadaşım benimle alay etti kız, erkekten uzun olurmu erkek dedğin kızdan en az 10 cm uzun olmalı kız topuklu giymeli felan diye beinms evgilim topuklu ayakkabılardan felan vazgeçti benim için ve kesinlikle dert etmiyor boy farkımızı ama ben ediyorumb ride kas yapmak istiyorumki boyum dahada çökecek bir, iki cm'de olsa yolu varmıdır daha uzarmıyım yaşım 19 olacak, sevgilimde 17 yaşına girdi.

Kız biraz daha uzunsa sevimli bile durursunuz niye takıyorsun kafaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

quote:

Arkadaşlar benim boyum 170, kız arkadaşımın ise 173 yani yan, yana gelince aslında eşit duruyoruz ben saçlarımı dikleyince uzun gibi duruyorum ama genede beni sıkıyor bu konu kız arkadaşımın benden uzun olması açıkçası benim için çok olumsuz birşey çünkü bir kaç arkadaşım benimle alay etti kız, erkekten uzun olurmu erkek dedğin kızdan en az 10 cm uzun olmalı kız topuklu giymeli felan diye beinms evgilim topuklu ayakkabılardan felan vazgeçti benim için ve kesinlikle dert etmiyor boy farkımızı ama ben ediyorumb ride kas yapmak istiyorumki boyum dahada çökecek bir, iki cm'de olsa yolu varmıdır daha uzarmıyım yaşım 19 olacak, sevgilimde 17 yaşına girdi.

Henüz böyle birşey olmadı ancak alay edilmesinden korkuyorum yani onun çevresindede varsa benimle alay etmeler felan çok zoruma gider birgün bunun yüzüme vurulmasını asla istemem yerle bir olurum.

• Kimse de sormamış ki yüzük hala sende mi

Neyse ben sormuş olayım

• benim de boyum kısa sevgilimin benden daha kısa ben onu seviyorum o beni daha çok seviyor ben 18 o 19 yaşında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi

quote:

quote:

olum 170 boy ney lan? Bizim burda yumurta vermezler adama

Not:183'üm

Türk erkeklerinin zaten boy ortalamısı 173'müş ayrıca genetik yani elimden gelen birşey yok maalesef boyum böyle kaldı zamanında basket oynasaydım belki uzardı iki, üç cm ama hala çaresi varsa baskette oynarım barfiksde çekerim 175 olsam kafi yeminle.

Yok hocam Özür dilerim en alta not düşmeyi unutmuşum, kusura bakmayın. Genelde troll mesajları üste alta da ciddi cevapları yazardım ama ciddiyi yazmayı unutmuşum

Boşverin hocam arkadaşınız dalga geçmiş şu olmuş bu olmuş. Arkadaşınızın ilişkisi mi, ona ne? Takmayın böyle şeyleri. Sevin, sevilin hala vakit varken

Suyun neden renksiz olduğunu biliyor musunuz?

Çünkü bir renge bürünemeyecek kadar onurluymuş.

Efsane olmuş hocam

İmzası size mi ait?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

benim de boyum kısa sevgilimin benden daha kısa ben onu seviyorum o beni daha çok seviyor ben 18 o 19 yaşında

Hocam Allah ayırmasın, uzun ömürler versin size birlikte bizde çok seviyoruz onun bana olan sevgisinden zerre kadar şüphem yok benim için çok şey yaptı ve yapmayada hala hazır, yapıyorda ailesini bile karşısına almıştı ama sorun şu ki ileride problem olmasından korkuyorum şimdi bir gün yemeğe gideriz hazırlanır orda her yerde erkekler, eşlerinden, sevgililerinden uzunken benim kısa olmam çok kötü koyar adama.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bitemeeatme

quote:

Henüz böyle birşey olmadı ancak alay edilmesinden korkuyorum yani onun çevresindede varsa benimle alay etmeler felan çok zoruma gider birgün bunun yüzüme vurulmasını asla istemem yerle bir olurum.

Onları kafaya takmamaya çalış ne derlerse desinler sonuçta bu %80 genetiğe bağlı 1.76 olmayı sen seçmedin kızda uzun olmayı kendi seçmedi yapılabilecek birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rosarian -- 22 Aralık 2014; 23:09:42 >

• Em onu. Kısalır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

quote:

quote:

quote:

olum 170 boy ney lan? Bizim burda yumurta vermezler adama

Not:183'üm

Türk erkeklerinin zaten boy ortalamısı 173'müş ayrıca genetik yani elimden gelen birşey yok maalesef boyum böyle kaldı zamanında basket oynasaydım belki uzardı iki, üç cm ama hala çaresi varsa baskette oynarım barfiksde çekerim 175 olsam kafi yeminle.

Yok hocam Özür dilerim en alta not düşmeyi unutmuşum, kusura bakmayın. Genelde troll mesajları üste alta da ciddi cevapları yazardım ama ciddiyi yazmayı unutmuşum

Boşverin hocam arkadaşınız dalga geçmiş şu olmuş bu olmuş. Arkadaşınızın ilişkisi mi, ona ne? Takmayın böyle şeyleri. Sevin, sevilin hala vakit varken

Suyun neden renksiz olduğunu biliyor musunuz?

Çünkü bir renge bürünemeyecek kadar onurluymuş.

Efsane olmuş hocam

İmzası size mi ait?

Kendim uydurdum, evet. :)

• 183 'üm sevgilim 159

• Kiz arkadasim 179 ben 182 Kiz topuklu giydikce yaninda rahatsiz oldugum dogrudur. Millet elele tutusurken sevgili biz anaokulunda elele tutuşan arkadaşlar gibi oluyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birak uzun olsun salla nolcak.
    Dalga gecen gecsin ben 187 eski sevgilimde 160 di yanimda kardesim hibiydi dusun halimizi ama takmiyorum.
    uzun olsa ne degisicek kisa olsa ne degisicek?

• Kesinlikle boy ve kilo oranının yakın olması önemli ilişkide.

• lordima89 kullanıcısına yanıt
    deseydin cüce sevgilisi olana cücedir.
  • Boy mevzularını fazla kafanız takmayın hocam kısa uzun ne fark eder bende 1.70 im 17 yaşındayım daha uzarmıyım bilmiyorum babam 1.75 di galiba onu geçicem gibi,sevgi olduğu müddetce aşk olduğu sürece boymuş kiloymuş vs şeyleri kafanıza takmaya gerek yok sevgi önemli gerisi yalandır :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Benimde boyum 176 şimdi bi kız ayarlamaya çalışıcam arkadaş aracılığı ile boyu 179 falanmış.Ya boyu dert ederse diye korkuyorum :)

Bana yönlendir boy 1.87 di tam bana gore ortak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.