Şimdi Ara

Kız arkadaşımın boyu benden uzun psikolojik baskı oluşuyor bende. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim boyum 170, kız arkadaşımın ise 173 yani yan, yana gelince aslında eşit duruyoruz ben saçlarımı dikleyince uzun gibi duruyorum ama genede beni sıkıyor bu konu kız arkadaşımın benden uzun olması açıkçası benim için çok olumsuz birşey çünkü bir kaç arkadaşım benimle alay etti kız, erkekten uzun olurmu erkek dedğin kızdan en az 10 cm uzun olmalı kız topuklu giymeli felan diye beinms evgilim topuklu ayakkabılardan felan vazgeçti benim için ve kesinlikle dert etmiyor boy farkımızı ama ben ediyorumb ride kas yapmak istiyorumki boyum dahada çökecek bir, iki cm'de olsa yolu varmıdır daha uzarmıyım yaşım 19 olacak, sevgilimde 17 yaşına girdi.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kızın Erkekten Uzun Olması ve Psikolojik Baskısı

Kız arkadaşının boyunun senden uzun olması, seni psikolojik olarak etkileyebilir. Bu durum, toplumsal normlara ve cinsiyet rollerine dair yaygın algılara meydan okuduğundan, aşağılık kompleksi veya güvensizlik duygularına yol açabilir.

Toplumda genellikle erkeklerin kadınlardan daha uzun olması beklenir. Bu nedenle, kızın erkekten uzun olması, geleneksel cinsiyet rollerini ihlal ettiği için bazı erkeklerde rahatsızlık yaratabilir. Bu rahatsızlık, başkalarının yargılayıcı bakışları veya alaycı yorumları gibi dış faktörlerle daha da şiddetlenebilir.

Kız arkadaşının senden 3 cm uzun olması bile, görünür bir fark yaratarak psikolojik baskı oluşturabilir. Hatta bu fark, başkaları tarafından vurgulanarak veya abartılarak durum daha da kötüleşebilir.

Kendini daha kısa hissetmek, erkeklik ve güçlülük gibi niteliklerle ilişkilendirilen sosyal statünü tehdit edebilir. Bu da güvenlik açığı ve yetersizlik duygularına yol açabilir.

Önemli olan, bu hislerin yaygın olduğunu ve bunları deneyimleyen tek kişinin sen olmadığını bilmektir. Toplumsal normlara uyma baskısı ve cinsiyet rollerinin değişen doğası nedeniyle, bu tür duyguları yaşayan giderek daha fazla erkek var.

Bu psikolojik baskıyla başa çıkmanın yolları arasında şunlar yer alır:

• Kendiliğe Güvenini Geliştir: Güçlü yönlerine odaklan ve kendini olduğun gibi kabul et. Boyun, seni tanımlayan tek özellik değil.
    • Olumsuz Düşünceleri Meydan Oku: Aşağılayıcı düşünceler geldiğinde, bunları gerçekçi alternatiflerle değiştir.
    • Profesyonel Yardım Al: Gerekirse, düşüncelerini ve duygularını anlamak ve yönetmek için bir terapistle konuş.
    • Başkalarıyla Konuş: Güvendiğin arkadaşlarınla veya aile üyelerinle konuşmak, yaşadığın duyguları normalleştirmeye ve destek almaya yardımcı olabilir.

Sonuç olarak, kız arkadaşının senden uzun olması nedeniyle psikolojik baskı yaşamak yaygın bir durumdur. Ancak bu duygularla başa çıkmak ve özgüvenini korumak için adımlar atabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benimde boyum 176 şimdi bi kız ayarlamaya çalışıcam arkadaş aracılığı ile boyu 179 falanmış.Ya boyu dert ederse diye korkuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Benimde boyum 176 şimdi bi kız ayarlamaya çalışıcam arkadaş aracılığı ile boyu 179 falanmış.Ya boyu dert ederse diye korkuyorum :)

Aynen kardeşim onun çok sıkıntısını yaşadım ben ama o herhangi bir problem asla olmayacağını söyledi genede hala aklımdan çıkaramadım şu konuyu yani ne bileyim çok takıldı kafama. :/
  • olum 170 boy ney lan? Bizim burda yumurta vermezler adama

Not:183'üm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadrazamın Sol Testisi

olum 170 boy ney lan? Bizim burda yumurta vermezler adama

Türk erkeklerinin zaten boy ortalamısı 173'müş ayrıca genetik yani elimden gelen birşey yok maalesef boyum böyle kaldı zamanında basket oynasaydım belki uzardı iki, üç cm ama hala çaresi varsa baskette oynarım barfiksde çekerim 175 olsam kafi yeminle.

• Bu saatten sonra daha fazla uzayamaz zaten ama kafana çok takıyorsan boy mevzusunu ayrıl kendini ezik hissetme devamlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordima89

quote:

Türk erkeklerinin zaten boy ortalamısı 173'müş ayrıca genetik yani elimden gelen birşey yok maalesef boyum böyle kaldı zamanında basket oynasaydım belki uzardı iki, üç cm ama hala çaresi varsa baskette oynarım barfiksde çekerim 175 olsam kafi yeminle.

Yok hocam Özür dilerim en alta not düşmeyi unutmuşum, kusura bakmayın. Genelde troll mesajları üste alta da ciddi cevapları yazardım ama ciddiyi yazmayı unutmuşum

Boşverin hocam arkadaşınız dalga geçmiş şu olmuş bu olmuş. Arkadaşınızın ilişkisi mi, ona ne? Takmayın böyle şeyleri. Sevin, sevilin hala vakit varken

• quote:

Orijinalden alıntı: killer10

Bu saatten sonra daha fazla uzayamaz zaten ama kafana çok takıyorsan boy mevzusunu ayrıl kendini ezik hissetme devamlı

Ya aslında kafama takmıyordum ama sevgilimin topuklu ayakkabıları sevdiğini biliyorum kız sırf benim için vazgeçti giymekten ayrıca arkadaşlarımda körükledi kendileride beinmle hemen, hemen aynılarda benim kız uzun yani onların sevgilisi hep 155- 160-165 felan onların ayarda oldukları için rahatlarda benimki uzun ve alay ediyorlar, sıkıntı oluştu, ayrılamamda ben onun gibisi asla bulamam cidden. :(
  • quote:

quote:

quote:

Yok hocam Özür dilerim en alta not düşmeyi unutmuşum, kusura bakmayın. Genelde troll mesajları üste alta da ciddi cevapları yazardım ama ciddiyi yazmayı unutmuşum

Boşverin hocam arkadaşınız dalga geçmiş şu olmuş bu olmuş. Arkadaşınızın ilişkisi mi, ona ne? Takmayın böyle şeyleri. Sevin, sevilin hala vakit varken

Kardeşim yok önemli değil de haklısınız kız arkadaşım böyle seviyorda beni çevrede laf edilmesi rahatsız ediyor acaba onun çevresinde laf eden, onu kışkırtan varmı bilmiyorumda birgün yüzüme vurursa bunu çok zoruma gider.

• lordima89 kullanıcısına yanıt
    Dostum herkesin alternatifi vardır hayatta onun gibisini asla bulamam falan deme erken böyle şeyler için yani yaşın ilerledikçe daha net anlayacaksın söylemek istediğim şeyi.
    O yüzden bağlanma öyle çok fazla kimseye sevgilin olmasın demiyorum olsun ama hayatında en önemli yerde olmasın.
    En önemli şeyin ailen, işin, kariyerin, geleceğin olsun zaten seni seven bu süreçte yanında olur
    Ulan ya komedi gibi millet uzun boylu sevgili arar sende bulmuşsun işte kız senin için topuklu ayakkabıdan vazgeçmiş daha ne yapsın

• quote:

Orijinalden alıntı: TechR

Benimde boyum 176 şimdi bi kız ayarlamaya çalışıcam arkadaş aracılığı ile boyu 179 falanmış.Ya boyu dert ederse diye korkuyorum :)

179 kiz mi olur sorun sende degil

• quote:

Orijinalden alıntı: killer10

Dostum herkesin alternatifi vardır hayatta onun gibisini asla bulamam falan deme erken böyle şeyler için yani yaşın ilerledikçe daha net anlayacaksın söylemek istediğim şeyi.
    O yüzden bağlanma öyle çok fazla kimseye sevgilin olmasın demiyorum olsun ama hayatında en önemli yerde olmasın.
    En önemli şeyin ailen, işin, kariyerin, geleceğin olsun zaten seni seven bu süreçte yanında olur

Haklısınız hocam ben zaten şuanda bile sıkıntı çekiyorum hem okuyorum, hem çalışıyorum bir dakika olsun boş vaktim yok beni hep anlayışla karşılıyor konuşamadığımız zamanlarda oluyor hiç ama her zaman yanımda duruyor oda öyle müzik okuluna gidiyor ve normal okuluda var derslerden başını kaldıramıyor ama hep yanımda oluyor söylediklerinizde haklısınız.

• 11Omeer kullanıcısına yanıt
    Ama ben daha kısayım yani normale göre erkek, kızdan uzun olmalı bu psikoloji mahvediyor işte beni. :/
  • quote:

quote:

quote:

Suyun neden renksiz olduğunu biliyor musunuz?

Çünkü bir renge bürünemeyecek kadar onurluymuş.

• 10 cm uzun olmalı diyen hangi hobit kız acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    173 boyun var sen ukraynalı değilsin türksün bu ideal

• Adamın sevgilisi var bide beğenmiyo. Ah Dila'm benden çıksaydıda 1.30 olsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: İnnocent Man

10 cm uzun olmalı diyen hangi hobit kız acaba

Yok bunu bana kız demedi normal erkek arkadaşım dedi kendiside 175, onun sevgilisi 160'mı ne o rahat o yüzden bizle alay ediyor. :/
  • Sevgilisi olmayan asosyal tiplerin ün yaptığı forumda açtığın konuya bak hata sende

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.