Kız arkadaşımla birbirimize bir bileklik almak istiyoruz. Biraz araştırdım ama pek birşey bulamadım. Abercrombie bileklere denk geldim ama onlar da çok cep yakıyor. Gittigidiyor vb. veya herhangi bir yerlerden alabileceğimiz bileklik tavsiyeniz var mı?
up, benim açımdan gerçekten önemli bir konu
markafoni ve limango da zaman zaman unlu gumus markalarin satisini cidden ucuz denecek fiyatlara yapiolar istrersen oralari bir kontrol et derim sana..
quote:
Orijinalden alıntı: taegukgi
markafoni ve limango da zaman zaman unlu gumus markalarin satisini cidden ucuz denecek fiyatlara yapiolar istrersen oralari bir kontrol et derim sana..
Teşekkür ederim hocam.
Ne tarz bir bileklik bakıyorsun? Metal mi (takı gibi) yoksa deri, daha spor mu? Swatch'a daha bakabilirsin
benim çok güzel bi bilekliğim vardı. levi's den bi ürün alınca hediye etmişlerdi siyah deri bileklik çıtçıtlı, ondan bulma ihtimalim varmıdır acaba biyerlerde?
quote:
Orijinalden alıntı: safkar14
Ne tarz bir bileklik bakıyorsun? Metal mi (takı gibi) yoksa deri, daha spor mu? Swatch'a daha bakabilirsin
hocam konuya anca bakabildim aradığım deri bileklik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme