Şimdi Ara

Kız arkadaşımla konuşacak konu bulamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar staj mülakatında tanıştığım birisiyle daha sonradan sevgili olduk. Ancak konuşacak konu bulamıyorum.Cafe kültürü almadım konuşamıyorum hiçbirşey. Ben ondan bekliyorum o benden. Nasılsın napiyorsun bugün ne yaptın derken tüm konuşma aniden bitiyor susuyoruz sonra bi bahaneyle (şarjım bitiyo, eve geldim vs ) diyip kapatıyoruz. onun sorunlarını dinlemek istiyorum yani çözümlerim yeterli gelmiyor konuşamıyorum saçmalıyorum. Nasıl bu durumdan çıkabilirim yardım edin ( 25 yaş üniversite öğrencisiyim)

• üzgünüm ama öyleyse ayrılık yakındır kardeş , bu durumda bi yere kadar çekilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: wertyunus

merhaba arkadaşlar staj mülakatında tanıştığım birisiyle daha sonradan sevgili olduk. Ancak konuşacak konu bulamıyorum.Cafe kültürü almadım konuşamıyorum hiçbirşey. Ben ondan bekliyorum o benden. Nasılsın napiyorsun bugün ne yaptın derken tüm konuşma aniden bitiyor susuyoruz sonra bi bahaneyle (şarjım bitiyo, eve geldim vs ) diyip kapatıyoruz. onun sorunlarını dinlemek istiyorum yani çözümlerim yeterli gelmiyor konuşamıyorum saçmalıyorum. Nasıl bu durumdan çıkabilirim yardım edin ( 25 yaş üniversite öğrencisiyim)

Aynı dertten bende muzdaribim bende bizim garıyla konuşacak birşey bulamıyorum napcaz böyle

• Cafe kültürü önemli. Ben 5 yasında amerika'da aldım cafe kültürünü.

O bu değil de 25 yasına gelip de bir kızla konusamayan adam olmamalı. Merak etme kız yakında sıkılacaktır senden.
  • Taktik verin bare

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki bu ilişki biraz yapmacık.yani sevgili olduğunuza eminmisiniz.ben odun olduğum halde normal kız arkadaşımla bile cafede zamanın geçtiğini anlamıyorum.ağzımda pek laf yapmaz üstelik.sizin ilişki yaş biraz.zorlama usulü

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

üzgünüm ama öyleyse ayrılık yakındır kardeş , bu durumda bi yere kadar çekilebilir

hadi onla ayrıldık diyelim sonrakiyle de aynı şeyler olcak bi yolu yok mu bu işin. Bide aynı meslekteniz herkes yakıştıırıyo ama konuşamıyoruz. Sevgililer ne konuşur diye aradım yani internetten okadar kötü durum
  • wertyunus W kullanıcısına yanıt
    bunun kullanım kılavuzu yok ki arayıpta bulalım , kendini kasma rahat ol bişeyler söylemek zorunda hissetme , kendini sıkıntıya sokma rol yapma kendin olmaya çalış , ama aslında hepsininde kaynağı tecrübesizlik tecrübe kazanamadan sonuç alman zor o yüzden ortamlara girmeye bak , bu ilişkin bitse bile ne yapmaman gerektiğini öğrenmiş olcaksın o yüzden bunları aşama olarakta görebilirsin
  • Asıl soru siz nasıl sevgili oldunuz

• İki kelam edemediğiniz insanla sevgili olmanız hata olmuş maalesef. Sonraki sevgililerimde de böyle olur mu demişsiniz, o da yine size bağlı. Size göre kafadengi olan, muhabbet edebildiğiniz biriyle sevgili olursanız böyle bir sorun olmaz.
  • Cafe kulturu mu ne cafe kulturu? Cafe kulturu ne arar la forumda?

O degil de cafe kulturu nedir hocam ilk defa duyuyoruk universitede falan secmeli ders olarak veriliyor mu

• kiz ayrilir yakinda netten arastirmalar yap ama tecrubesizlik kacinilmaz sonu yaklastiracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızın hoslandigi konulara degin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.