Şimdi Ara

Kız arkadasimla ne yapmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 31 yasindayim.Bundan once 3 sevgilim oldu.Kiz arkadaslarimin hassasiyetinden dolayi Cinsel birliktelik yasamamistim bu iliskilerimde.Gecen sene iki kez ucretli gorusme yaptim ve bunlarda birinde tam ereksiyon saglayamadan bosalma oldu.Digerinde iki kez denedik farkli gunlerde fakat sertlesme baya dusuk seviyedeydi ve birlikte olamadik.

Bir kız arkadasim var bir aydir sevgiliyiz.Suana kadar tanidigim kadariyla duygusal anlamda hicbir sorun yasamadik ve dogru insan oldugunu dusunuyordum.Dun buluştuk ve konu cinsellikten açıldı.Hic kendine oral yaptirmadigini ama beraberlik yasadigini soyledi.Onunda 3 sevgilisi olmus ve uni zamani ruhsal olarak kotu oldugu bir zamanda 2 yil birlikte oldugu ilk erkek arkadasiyla birlikte olduklarini soyledi bir anda.Ben cok farkli hayal ettigim hanimefendi bir profildi ve her ne kadar belli etmemeye calissamda hayal kırıklığına ugradim.Sonraki iki erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşamadığını soyledi, iliskileri min 1 seneymis.Bunu sana durustce soyluyorum yalan soylesem bunlari bu kadar pat diye soyleyemem dedi. Sonra bana sordu.Bu konularin onem arzetmedigini soyledi kaf yasindayiz takilmamasi gerekli oldugu soyledi.Sen nasi yasamadin yakisikli fizikli birisin senin illaki olmustur vb laflar etti.Ben deneyimlerimi bahsettigim sekilde anlattim.Sonrasinda biraz daha muhabbet ettikten sonra evine gectik. Tum gece birlikteydik ama ben yine sertlesmede problem yasadigim icin birliktelik saglayamadik,birazda hayal kirikligina ugradigini hissettim. Ozetle Suan kendimle basbasa kaldığımda buyuk iki problemim var cinsel sorunlarim(ki bunu prof yardimla kendim cozmeliyim.) O suan benden daha tecrubeli oldugu aşikar sayi birliktelik zevk vb durumlari haz anlaminda kadinlarda kiyaslama daha olasi ve evlilik oncesi iliski yasiyanlarin ilerdeki evliliklerinde bosanma olasiliklari, sadakatsizlik artmasi konuları kafami kurcaliyor.Gecmisi bu cizdigim profilimle dert yapabilecek bir insan oldugumdan ona saygımin azalmasindan korkuyorum bu kizla iliskime devam etmeli miyim bu tarz seyler sorun olustur mu?

(Uzun oldu ama lutfen yorumlarinizla yardimci olun)

• Muhtemelen sana bunları direk söylediyse zaten bu konuları kafasında pek takmayan biridir ve sayı olarak 3 ten daha fazladır. Senin sorununa gelecek olursak da bir cinsel terapistden destek alabilirsin. Ama özellikle z nesli yani 2000 sonrası nesille cinsellik tabu olmaktan çıktı gibi, bakirelik gibi kavramlarında bu nesille pek haşır neşir olduğunu söylemek zor. Eğer ilişki sırasında bunlar kafana takılıyorsa belki faydası olur bu söylediklerimin. Bir de kadın veriyorsa sana ne oluyor bırak o düşünsün😉
  • Up
  • Sıradanbiriiii S kullanıcısına yanıt
    Bence (tamamen kendi düşüncem senin hayatına karışamam)bu kadınla evlenmemelisin çünkü bu tür şeyleri sorun etmeyen için sadakatsizlik normal bir duruma gelmiş olabilir evliliğin kötü geçebilir
  • Aslinda cok hanimefendi ve sadakatsizlik bakimindan hicbir falsosu olmadi suana kadar.Eve cikip girerken isten cikarken vb. surekli haber veren biri.Ben aldatilma hissini yasadim cok kotuydu ben bunu bir insana yapamam dedi bir keresinde.Bu gecmis olayi haric suana kadarki kiz arkadaslarimda en iyisi diyebilirim.Biraz aştım bu gecmise takilma olayini iliskimize odaklanip ama ara ara esiyor kafama 😔😔
  • Öncelikle geçmiş olsun, bir uzmanla utanmadan sıkılmadan görüşmek gerekir.

Eğer gerçekten seviyorsanız, bir süre daha ilişkinin devamı daha iyi gözüküyor.

İyileşme olmadan evlenmek hata olacaktır ancak.

• Sevgiline karşı cinsel bir istek duymadığın için ereksiyon olamamış olabilir misin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.