Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vay be 6 yıl olmuş, üşenmedim tek tek tüm yorumları okudum.Bence Buradaki yazıları yedekle ilerde çocuğunu gösterirsin

Mutluluklar
  • çocuğun sünnetinide bu konuda görürürz inş ...

çocuğu sünnet ettik sünnet.gif bekliyorum bunu ilerde
  • herkse teşekkürler. inşallah çoluk çocuk vs.. içinde güncellerim:D sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

yaa arkadaşlar nasıl söylicez biz bu adam.siz olsanız nasıl söylerdiniz. evli olanlar eşlerinin abisine nasıl söylediler bunu.belki örnek olur bizim için.

çek konus ne var bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merterqn

quote:

yaa arkadaşlar nasıl söylicez biz bu adam.siz olsanız nasıl söylerdiniz. evli olanlar eşlerinin abisine nasıl söylediler bunu.belki örnek olur bizim için.

çek konus ne var bunda

konuştum

• bu ne kardes kac senelik konu bu masallah. biraz daha acele etseymisin simdi cocukların bile konuyu okur olacakmıs neredeyse. tabi biraz abartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 7 Ekim 2011; 23:21:02 >
  • Böyle bir başlığa yorum yazmak çok güzel. 2005-2011.. Vay anasını diyor insan.

Mutluluklar.
  • quote:

bir sevgilim var ve biz bir yıldır birlikteyiz.çiktıgımızın ilk haftası biz sahibi oldugum internet cafede kız arkadaşımın abisine yakalandık.sonra kız arkadaşım abisine ayrıldığımızı söyledi;ama biz ayrılmadık.sımdi bir yıl oldu ve abisi cafeye geliyor,gelmeyi bırakın son bir haftadır internetle işi olmamasına rağmen benimle sohbet etmeye geliyor ve biz arkadas oluyoruz.ilşkimizi söylemek istiyoruz;ama bir türlü cesaret edemiyoruz!siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? nasıl söylerdiniz?

6 sene oldu cocuk okula basladmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

büyük ihtimal ayrılmadığınızı biliyordur ve seni tanımaya çalışıyor olabilir.. evliliğe hazır ol..

Adam ta o zamandan bilmiş.
  • hayırlı olsun çok sevindim vallahi... hala seviyorsun dimi aynı sevgiyle
  • ilk mesajın tarihini 2005 görünce " kim la bu konuyu hortlatan ? " diye merak ettim mesajlara bakıyodum hoşuma gitti la konu :)

konuyu kim hortlatmışı geçtim, olayı takip etmeye başladım..

hayırlı olsun valla sevindim senin adına.. nişan SS isteriz !
  • Tebrikler...
  • Vay be
  • Hayirli olsun =) da 2005 ten beri cevapmi bekliosun hocam =D
  • bunda çekincek birşey yok hocam gidip konuscaksın ciddi şeyler beslediğini söylicen senden bir şey saklamak istemiyorum falan de güvenini kazan yani bir şey demez bence sonuçta elinde sonunda bir erkek arkadaşı olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

bunda çekincek birşey yok hocam gidip konuscaksın ciddi şeyler beslediğini söylicen senden bir şey saklamak istemiyorum falan de güvenini kazan yani bir şey demez bence sonuçta elinde sonunda bir erkek arkadaşı olucak

Adam ciddi ciddi mesaj yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IF

Cocuklarının adına D ve H harfleriyle başlayan bir isim vermelisin :)

bakarsin iki tane kesmez konu dışı baş harflerini kulanırsın
  • Baştan sona okudum Film gibi !!! Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tormintor

quote:

Orijinalden alıntı: G.rex

bunda çekincek birşey yok hocam gidip konuscaksın ciddi şeyler beslediğini söylicen senden bir şey saklamak istemiyorum falan de güvenini kazan yani bir şey demez bence sonuçta elinde sonunda bir erkek arkadaşı olucak

Adam ciddi ciddi mesaj yazmış.

bende sonradan fark ettim allah mesut etsin ne diyelim

• Kardeş konuyu daha dün gibi hatırlıyorum hatta ilk sayfada mesajım da var.

17 Aralık 2005; 1:48:00 tarihli.

O mesajı yazdığım gün yengenle 2 yıldır çıkıyorduk. Aradan yıllar geçmiş ve bugün ise tam 2,5 yıllık evliyiz:))

Mutluluğunuz daim, herşey gönlünüzce olsun.

Selamlar,
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.