Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun inşallah torunlarının resminide görürüz bu konuda
  • Vay be hayatın roman olmuş.
    Hayırlı olsun.
  • bu konuya yorum yapan. üşenmeyip okuyan. iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. darısı sizin başınıza inşallah. çalışıp çabalayınca oluyo bazı şeyler. hiç bir şey imkansız değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: nJOY

walla abicim seni çoook iyi anlayabiliyorum...
    biz kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz...
    ilk başlarda o abisine söylemeye niyetlendiği zamanlarda çok korkuyordu ve hafiften çıtlattı ilk başta, ben ahmetin(yani abisinin) msn'ini aldım ve direk olaya girdim(ahmet yakında biyerlerde olsa yüzyüze konuşurduk ama biz mersindeyken o kocaeli'deydi), ilk başta beni cesaretimden dolayı kutladığını söyledi ve bana "onu üzme yoksa karşında beni bulursun" tarzı şeyler söyledi ki bu kızkardeşini savunan bir ağabey için çok normal...daha sonra da bizim ne kadar ciddi olduğumuzu gördükçe aramızdaki samimiyet de bi o kadar arttı. hatta şöyle söyleyeyim, güzel bir arkadaşlığımız var diyebilirim. ara sıra telefonlaşıyoruz, o memlekete geldiğinde görüşüp konuşuyoruz, ve ne olursa olsun şunu bilmek gerekir, eğer niyetin gerçekten ciddi ise sen ilerde bu adamla enişte-kayınbirader muhabbetine gireceksin demektir yani yüzyüze bakacaksın demektir. bunu unutma sakın dostum. eminim ki o da kabullenecektir ilişkinizi ama kafa yapısına göre bu süre biraz zaman alabilir. sana sabırlı olmanı öneriyorum. çocuğa karşı fazla yalaka olmamanı öneriyorum çünkü bu onun hiç hoşuna gitmeyecektir. olduğun gibi davran. ne olursa olsun o da biliyordur ki kızkardeşi birgün birisine yar olacak. peki o da senden hoşlanırsa neden bu kişi sen olmayasın ki? olumlu düşün, bak ne güzel dükkanın da varmış yani iyi kötü bir gelirin de varmış, yaşın da evlenmek için uygun bir yaş... içini ferah tut dostum... herşey çok güzel olacak

walla babacan içime su serptin umarım herşey senin dediğin gibi olur. dükkan felan var amakız okuyo ünivde mimarlıkta.benim tahsili hiç sormayın bunların sorun olcağından korkuyorum yalakalık yapmam bundan eminim kendimi biliyorum çünkü bu yaşıma kadar kimseye yalakalık yaptığımı hatırlamıyorum yapmamda iyi dileklerin için tekrar tşekkürler.

adoniss abiler neden karışıyo demişsin ama malesef kızın babası yok.ne tesadüftür ki benimde yok

işte böyle arkadaşlar inşallah pazar akşamı size güzel haberler yazarım. yardımcı olmaya çalışan, bu topic e yorumlarını yazan yada okuyup içinden "inşallah olur" diyen herkese sonsuz teşekkürler. allah hepinizin gönlüne göre versin arkadaşlar çok saolun
    Mutluluklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hussein Genghis -- 23 Kasım 2011; 13:59:43 >

• konuya bakıpta vay be demeden gidemiyo insan.

hayırlı olsun. mutluluklar.
  • düğün tarihi 23.09.2012 beyaz inci düğün salonu pınarbaşı-izmir

www.beyazincidugunsalonu.com tüm dh davetlidir:D
  • Bir kere daha vay be dedim kendi kendime. Allah bir yastıkta kocatsın hocam, bir ömür mutluluklar
  • vay arkadaş

ömür boyu mutluluklar dilerim
  • Allah bir yastikta kocasin Hayirli olsun Allaha tamamini erdirsin insallah Bizim daha cok var daha universitede kazancaz universite okuycaz askerlik yapcaz insallah bi kiz bulcaz aslinda dusundumde simdi bi konu acip evlenmeyi dusundugum bi kiz bulunca uplasammi
  • Allah mutluluğunuzu daim etsin
  • hepinize teşekkür derim arekadaşlar. isteyince,sevince ve çalışınca oluyor. darısı başınıza inş. gercekten imkanı olupta gelmek isteyen olursa beklerim. düğüne yakın gene up larım:D
  • Vay arkaadaş adam 2005ten beri konusunu sildirmemiş rekora koşuyorsun

Bu arada hayırlı olsun hocam nice mutluluklara
  • evlendik:DDD
  • Lan kendi mesajımı görünce bir değşik oldum uuu beybii

Hayırlı olsun hocam
  • sağol kardeşim

buda resim:D

• quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

sağol kardeşim

buda resim:D

hocam 10 numarasınız allah mutluluğunuzu bozmasın
  • Hayırlı olsun. 7 yıl sonra gelen edit ss alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Hayırlı olsun. 7 yıl sonra gelen edit ss alın

çocuklar için de uplıcam inş:)
  • hatırlıyorum ya bu konuyu okumuştum ben :)
    hangi evrede bırakmıştım bilmiyorum en son düğüne davet etmiştin o aklımda
    hayırlı olsun bir ömür mutluluklar.
  • Vay be... Ne kadar zaman geçmiş Umarım mutlu mesut olursunuz hocam, tebrik ederim
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.