Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimkinin de 3 tane abisi var. Nasıl yapacağım bakalım.

Bu arada mutluluklar abicim, valla resminizi gördüm gözlerim doldu. Nereden nereye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bi yastıkta kocatsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be......
  • konuyu gördüm , hepsini okudum sonuna kadar sabah sabah efkar bastı eskiler gözümün önünden geçti , korktum hemde çok neden bilmiyorum tüylerimde diken diken oldu .Şah damarımdan yukarı çıkmaya çalışan bir yılanın hareketlerini hissettim şu kafamda, sonra sevdiğim kız geldi aklıma abisi ve arkadaşları tarafından dayak yediğim , acımasızca..sonrada yüzünü bir daha göremedim tek bildiğim amerikada eğitim aldığıydı, tek suçumuz sevmek oldu hemde çok ama böyle insanlarda var işte hayatta. Şuan başka birisi ile konuşuyorum , ama aklımın her köşesinde o var ve galiba hiç bitmeyecek birşey bu.

Konuyu dağıttım bu arada Allah mutlu etsin , umarım bu konu hep kalır yarın bir gün çocuklarında görür onlarda erkek gibi sever :)
  • Bir yastıkta kocayın ALLAH mesut etsin.
  • 7 yıl önce evlenmek istiyordunuz peki 7 yıl neyi beklediniz , enteresan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

konu 2005 de açılmıştır. tüm yorumları okumanızı tavsiye ederim film gibi:) son sayfada nişan fotoğrafı var. düğün tarihi 23.09.2012 beyaz inci düğün salonu pınarbaşı-izmir

www.beyazincidugunsalonu.com tüm dh davetlidir:D

bir sevgilim var ve biz bir yıldır birlikteyiz.çiktıgımızın ilk haftası biz sahibi oldugum internet cafede kız arkadaşımın abisine yakalandık.sonra kız arkadaşım abisine ayrıldığımızı söyledi;ama biz ayrılmadık.sımdi bir yıl oldu ve abisi cafeye geliyor,gelmeyi bırakın son bir haftadır internetle işi olmamasına rağmen benimle sohbet etmeye geliyor ve biz arkadas oluyoruz.ilşkimizi söylemek istiyoruz;ama bir türlü cesaret edemiyoruz!siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız? nasıl söylerdiniz?

SONUNDA EVLENDİK:dd

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu.

allah mutlu mesut daim etsin inşallah

• Mutluluklar.

Yeğenlerimizin fotoğraflarınıda koyarsın o güne reserve
  • Allah mesut etsin tebrikler
  • Mutluluklar. :)
  • vaaaov. Çok iyiymiş yaa.

Tebrik ediyorum, Allah mesud etsin.
  • İbretlik konu

Allah mesut etsin
  • Erkek adam küpe takmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labidu -- 16 Ekim 2012; 15:09:22 >
  • yenge güzelmiş mutluluklar
  • Hort :D
  • 7 yılda mı evlendiniz hocam, ne kadar düzenli bi ilişi imiş imrendim valla
  • Keşke benimde olsaydı.Buraya konu açsaydım.
  • mutluluklar
  • yenge türk mü? tam kıza bak yanındakine bak olayı olmuş. sakın yengeyi üzme karşında beni bulursun. allah mesut etsin.
  • 22 yıllık ibretçiyim böyle ibret görmedim.

vay arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.