Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah mesut etsin
  • Mutluluklar dilerim.
  • ALLAH mesud etsin kardeşim. Darısı evlenmek isteyipte evlenemeyenlerin başına inş..
  • birader çok tembelsiniz yaw. 7 yılda evlenebildiniz. ben 2008 de evlendim iki tane oğlum var.. bu roman şimdide bebek için devam eder. 10 yılda çocuk bekleriz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

birader çok tembelsiniz yaw. 7 yılda evlenebildiniz. ben 2008 de evlendim iki tane oğlum var.. bu roman şimdide bebek için devam eder. 10 yılda çocuk bekleriz..

O KADAR BEKLEMEDİK-EŞİM 2.5 AYLIK HAMİLE:D
  • Komple tebrikler.İnşallah tüm hayatınız boyunca mutluluklar içinde yaşarsınız.
  • konu açıldığında 2005 imiş. İmrendim he. Hocam umarım mutlu olursunuz. Darısı başımıza + hayırlısı be gülüm.
  • Bu kadar zor olan ne var ki tecavuz etmedik ya "Biz çıkıyoruz". Tabii tutarlı bir ailesi varsa soylememek daha mantikli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah analı babalı büyütsün hocam, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Çocuğu da görmek isteriz forumca. İlk konuşma, ilk yürüme, okula başladığı gün falan. Maksat konu gidişatı değişmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 11 Mart 2013; 15:39:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

Bu kadar zor olan ne var ki tecavuz etmedik ya "Biz çıkıyoruz". Tabii tutarlı bir ailesi varsa soylememek daha mantikli

adam evlendi eşi 2.5 aylık hamile sen daha 2005te kalmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWing

eğer hiçbişeye cesaret edemiyorsan ,

abisiyle konuşurken mafya ayakları falan yap işte arkamda şu bu var .... geçen şöyle bi çocuğu dağa kaldırdık kestik doğradık falan filan bişiler salla :D
    abisi korkmaya başlar belqi ;)

snra söylersin senin kardeşini seviom len itirazınmı var gibisine :p

arkadaş bu mesajı yazdığında 5 yaşındaymış şuan 13 yaşında

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lonely

Bu kadar zor olan ne var ki tecavuz etmedik ya "Biz çıkıyoruz". Tabii tutarlı bir ailesi varsa soylememek daha mantikli

adam evlendi eşi 2.5 aylık hamile sen daha 2005te kalmışsın

Telefonda fark etme fırsatım olmadı Hayırlısı olsun
  • of of of konuyu aldım favorilere okurum. Hayırlı olsun abi. Allah mutlu etsin :)
  • hocam Ben senibi yerden tanıyorum.2005de bende kafeciydim.buca da okudum.buca da MilkyCafe var.Orda Calıştım.internetCaferiler.nette takıldım.Sima Cok tanıdik.mesajını muhakkak bekliyorum.Yenge ye Dh ailesinden saygılar selamlar .Delikanlı yengeymiŞ.Şuan ne iş yapıyorsun.Ben zücaciyeci oldum. Sen ne yapıyorsun. evin borcubittimi?Mesajını bekliyorum.

• 30-40 yıl sonra Hetfield'ın mesajı 'Eşhedu enla ilahe illallah ve eşhedu enne muhammeden abduhu ve rasuluh' tüm hayatını buraya yazacak gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kak0s1

ALLAH mesud etsin kardeşim. Darısı evlenmek isteyipte evlenemeyenlerin başına inş..

+1

• Hayirli olsun hocam muradina ermissin bize de senin yerine sevinmek duser.Yengeye de dh halki olarak tebriklerimizi iletirsen mutlu oluruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatımı sorguladım şerefsizim neler varmış ya, Allah mesut bahtiyar etsin hocam, idolümsün
  • Hayırlı olsun
  • Dile kolay 7 yıl, hayat ne kadar kısa...Allah analı babalı büyütsün abicim hep mutlu olun
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.