Şimdi Ara

kız arkadaşınızın abisine nasıl söylerdiniz.EFSANE KONU DEVAM. Oglumuz oldu. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
43
Favori
29.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah bizler de böyle şeyler yaşarız hocam, size mutlu, huzurlu çoluklu cocuklu bir hayat diliyorum
  • allah mutlu mesut etsin sizi hocam, umarım tüm sevenler kavuşur sevip te kavuşamamak çok kötü bir şey...
  • Allah mutluluğunuzu bozmasın abi :)
  • ALLAH mesut etsin.
  • Tebrikler... 7 yıl
  • Allah mesut etsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayatta en büyük isteklerimden birisidir tam kafama göre herşeyimi paylaşabileceğim mantıklı güzel bir eş. Allahım gönlüme göre ver.

bu arada tebrikler hocam eşiniz çok güzel sizde çok yakışıklısınız . birbirinizi tamamlamışsınız. çocukların ssini bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrik ediyorum, mutluluklar diliyorum.

Tek kelimeyle ibretlik...
  • Öncelikle hayırlı olsun, Allah bir ömür boyu mutluluklar versin, darısı benim başıma :)

Benim kız arkadaşım, eski çalıştığım iş yerinden. Önce elemanım olarak işe aldım elemanımdı, iş arkadaşım oldu, sonra arkadaşım ve 2012 nin başından bu yana sevgilim..

Babası, abisi tanır beni. Daha önce gelip gitmişlerdi ama şu anda sevgili olduğumuzu bilmiyorlar tabi. Ama annesi ve diğer 4 kız kardeşi, yengesi biliyor sevgili olduğumuzu.. Nispeten kolay gibi ama aile karadenizli... Bakalım o gün geldiğinde ne yapacaz..
  • Azmini takdir ettim, mutluluklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 16 Ekim 2012; 2:33:08 >
  • Abi çok iyi ya :) Mutluluklar..
  • Tebrikler ,mutluluklar Allah bi yastikta kocasin .
  • Mutluluklar...
  • Mutluluklar dilerim. İnşallah beraber,mutlu bir hayat geçirirsiniz.

• Mutluluklar diliyorum :) Artık 7 yıl sonra cocukların resimlerini atarsın :)

• Tebrik ederim. Allah mesut etsin abi :)

• Allah mutlu mesut etsin inşallah
  • Umarım çok mutlu olursunuz ve ömür boyu birlikte olursunuz. Çocuklarınızın ss lerinide atarsınız :))
  • Bugunlere kadar sabirla gelmissiniz. Umarim boyle sonsuza kadar devam edersiniz. Mutluluklar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.