Şimdi Ara

KIZ BENİM İÇİN SAHAYA ATLADI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DİKKAT DİKKAT DİKKAT Bu 2.bölümdür birinci bölüm içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_67417690/tm.htm DİKKAT DİKKAT DİKKAT

Kız adeta bir kahraman gibi sahaya atladı.Bütün erkekler kıza baktı.Maç durmuştu, bütün erkekler kızın söyleyeceğini bekliyordu.Kız:

-Arkadaşlar hiç mi utanmıyosunuz.Bu oyundan attığınız çocuk dün tirtirtitriyordu.Çocuk hasta belliki.Hiç mi utanmıyorsunuz?
    dedi.

Erkekler adeta taş kesilmişti.Herkes tek tek yanıma gelip özür diledi.Şaka gibiydi.Aynı filmlerdeki gibi.Birisi yanıma gelip:

-Pardon bilmiyorduk dedi.

Kızın sözleri nasıl bu kadar etkili olmuştu ki .Kız sözlerini söyledikten sonra bana baktı, güldü.2 tane gamzesi vardı.Çok tatlıydı.Midemde kelebekler uçusuyorduki sanki.
    İlk defa bir kız benim için bu kadar büyk bir şey yapmıştı.Tam oyuna girecektim ki, hoca dersin bittiğini söyledi.Hem sevinim hemde üzülmüştüm bittiğine.
    Şimdiki ders bilişim'di.Herkes tenefüste sınıflara gidip üstünü değiştirecekti.

Yanmıştım ben.Herkes göbeğimi görüp dalga geçicekti.Tamda güzel bir gün olarak bitecekken.Herkes sınıfa gitti.Kızlar eşyalarını alıp soyunma odasına gittiler.Erkekler sınıfta değiştiriyordu.Kızlar çıktıktan sonra herkes sanki evrim geçirdi.sıraya çıkıp donla dans eden mi dersin.Baklavalarını gösterip hava atan mı dersin.Elindeki kemerle oğlum bak git diyenlermi dersin.Bende en köşedeki sıraya geçtim tam pantalonu çıkardım ki.O içeri girdi.Güzeller güzeli sıra arkadaşım.

Bu 2.bölümdür

• OKUMAYIN !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz lise?
  • Devamı :

Kızın bamyaya alerjisi vardır ve bayılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

OKUMAYIN !

Okumadım, teşekkürler.
  • Okuyun bence, zaten kısa.

Devamını bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

Devamı :

Kızın bamyaya alerjisi vardır ve bayılır.

kızıl ve beyaz tenli kızlar bölümünde görüp beğendin, hemen avatarın yaptın di mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.