Şimdi Ara

Kiz boyle yazdi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Alfalığa, betalığa inanan ömrünü pc başında geçiren, hayattaki tek gayesi karı, kız olan bir asosyaldir.

alfa ya da beta erkek diye bir şey yoktur. Her insanın karakteri farklıdır ve her karakteri sevebilecek başka bir karakter elbet mevcuttur.

internetteki salak saçma alfa beta yazılarını okuyacağınıza kendinize bir hedef koyup kendinizi geliştirin. Sizi sevecek biri elbet çıkar. Hayatını ve karakterini kızların isteklerine göre belirleyenler asıl eziklerdir(sizin deyiminizle beta olsun hadi).

dünyada çok büyük bir feminizm dalgası yayılıyor ve meriç erkekler de bu alfa, beta olayına inanmış alfa olacağım diye çabalıyor. Kadınların herhangi bir sınıflandırması yokken kendinizi onlara kurbanlık koyun gibi seçtiriyorsunuz, o beta ben alfayım beni seç diyerek. Üzülüyorum gençlere, zihinlerinin en açık olduğu dönemde kendilerini geliştireceklerine sırf biraz ilgi çekebilmek için vakitlerini boşa harcıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelise

Alfalığa, betalığa inanan ömrünü pc başında geçiren, hayattaki tek gayesi karı, kız olan bir asosyaldir.

alfa ya da beta erkek diye bir şey yoktur. Her insanın karakteri farklıdır ve her karakteri sevebilecek başka bir karakter elbet mevcuttur.

internetteki salak saçma alfa beta yazılarını okuyacağınıza kendinize bir hedef koyup kendinizi geliştirin. Sizi sevecek biri elbet çıkar. Hayatını ve karakterini kızların isteklerine göre belirleyenler asıl eziklerdir(sizin deyiminizle beta olsun hadi).

dünyada çok büyük bir feminizm dalgası yayılıyor ve meriç erkekler de bu alfa, beta olayına inanmış alfa olacağım diye çabalıyor. Kadınların herhangi bir sınıflandırması yokken kendinizi onlara kurbanlık koyun gibi seçtiriyorsunuz, o beta ben alfayım beni seç diyerek. Üzülüyorum gençlere, zihinlerinin en açık olduğu dönemde kendilerini geliştireceklerine sırf biraz ilgi çekebilmek için vakitlerini boşa harcıyorlar.

Alfa ya da beta erkek diye bir şey vardır. Alfa veya beta seven kız da vardır ama geneli kendi ayakları üstünde durabilen, konuşmasını bilen, yanındayken güvende hissettiği biriyle olmak ister. Alfa-beta laflarını ben de sevmiyorum ama olan bir şey. Pasif karakterlere beta deniyor kelimelere takılıp demagoji yapmaya gerek yok

• Kelise kullanıcısına yanıt

Iyi yapmissin su zamanda evlenicek kiz bulmayi gectim duzgun edepli seviyeli ve durust kiz bulmasi mesele. Bosta kalinca sana donmeye calismis en iyisi yuz vermemek bende yazmayi etmeyi kestim. Evlilerin bile gozu disarida kadin ufacik cocuguyla parkta yuruyor bana bakiyor yiyecekmis gibi.

Devir ahlaksizlik devri sanirim. Bi ona yuru bi buna yuru kari kiz milleti erkek milletinden daha fena durustluk netlik yok. Bipolar hastalari gibi simdiki zamaneleri Kiz boyle yazdi ? 

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

evet hocam, ancak evli kadin genellikle erkegin ilgisizliginden ya da baska bir yetersizliginden dolayi disariya gider genelde. Bir kiz ile evlenirken ailesiyle olan bagina ve ailesinin kizina olan ilgisine bakacaksin. Bir kiz ailesinden utaniyor ve ailesine bagliysa her zaman olmamak kaydiyla genellikle iyi oluyor

• Bir gün şu forumdaki eziklerin hepsini toplayıp nasihat verip ne yapması gerektiğini anlatacağım yeminle. Olum ne demek" bin sininli irkidiş di ilirim. İyilir hip kiybidir." polyannacılığı. Kız seni yedeğe alıyor sen de olur diyorsun resmen. Ama bir yandan da teşekkür ediyorum size, vallaha. Siz ezikler olmasanız bizim kıymetimiz anlaşılmaz.

• Kelise kullanıcısına yanıt
    çok güzel yorum hocam. kesinlikle katılıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • jajahaha haklısın

ulan kız için kendini düşürme bu kadar

• ya bırak allasen... kadınlar ve erkekler çeşit çeşittir. baskıcı, öne çıkmaya çalışan ve kendini üstün gören erkeklerden midem bulanır. benim gibi çok kadın vardır eminim. öyle çalışmıyor insan dinamikleri. hormonlar, yaşayış, aile dinamikleri, kişisel kimlik ve arkadaşlar giriyor işin içine. erkeklerin çeşit çeşit olduğunu kabul ediyorsun da kadınların da çeşit çeşit olduğunu neden kabul etmiyorsun?

ayrıca bu erkekleri sınıflandırmak neyin ezikliği, neyin kibridir böyle? saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsiherif

ya bırak allasen... kadınlar ve erkekler çeşit çeşittir. baskıcı, öne çıkmaya çalışan ve kendini üstün gören erkeklerden midem bulanır. benim gibi çok kadın vardır eminim. öyle çalışmıyor insan dinamikleri. hormonlar, yaşayış, aile dinamikleri, kişisel kimlik ve arkadaşlar giriyor işin içine. erkeklerin çeşit çeşit olduğunu kabul ediyorsun da kadınların da çeşit çeşit olduğunu neden kabul etmiyorsun?

ayrıca bu erkekleri sınıflandırmak neyin ezikliği, neyin kibridir böyle? saçmalık.

Baskıcılar kırodur, öne çıkmaya çalışan ameledir, görmemiştir. Alfa karakterden bahsediyoruz, lider yani, bu videolarda kadına şöyle yapacaksın, bunu diyeceksin diyenlerinki alfalik değil maymunluk ondan bahsetmiyorum. Alfalik duruştur, soğukkanlılıktır. Öylelerini sevmiyorum diyorsan sende bir sıkıntı olabilir

• flyer oğlum sen napıyorsun ilk iki paragrafı kız yazdı zannetim.Sen kız gibi yazmışsın o erkek gibi yazmış.Böyle rezillik görmedim bu beta filan değil direkt kız yazısı kendine gel oğlum.Kızın arkasında koşulmaz Erkek olursun adam olursun sonra beğenen kız var ise eğer gerçekten adam olursan kızların içinde beğenen olucaktır.Sende o beğenini alıp götürürsün bu ne rezillik ?

@flyer_mig

Kiz boyle yazdi ?

Beni istemiyor olabilirsin arkadaş olalım

Kiz boyle yazdi ? Kiz boyle yazdi ? Kiz boyle yazdi ? Kiz boyle yazdi ? Kiz boyle yazdi ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeministKiller -- 14 Eylül 2021; 23:39:34 >

• evet evet kardeş bende sıkıntı var sizin dünyayı algılayış şeklinizde zerre hata yok. ok.

• özet: tipini beğenmedim ama potansiyelli çocuksun yedeğe alıyım ilerde zengin olursan falan çıkarız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.