Şimdi Ara

kız düşürme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vodafone chatten kız düşüren oldu mu, hiç deneymilerinizi yazın paylaşalım.

• yuh derler adama, o kadar da düştüysen 30tl ye devletin yasal kıldıgı genel eve git
  • sen düşürdün mü
  • arkadaşlar deneyimleriniz paylaşın,
  • ayrıca real 30 tl oldgunu nerden biliyon, ben mi düştüm sen mi:)))))))))))))))))))
  •  kız düşürme

Diyesim geldi.

Meraktan sormuyorum yaş kaç?(ruhsal olan)
  • 17 yaşındayım neden sordun bir ara burda vodafonechat muhabbeti almış başını gidiyrdu herkes düşürdüğü kız ı anlatıyodu şimdi kimseden ses yok ya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilmeyen yok ki? 15 yaşında liseli kızların agzına sakız olmuş zaten, bu kadar mı abazasın? git insan gibi 2 lafı bi araya getirip temiz bi kız bul kendine, düşen kızdan ne hayır gelir insana?
  • real gerçekten güzel söz düşen kızdan hayır gelmez takdir ettim. ama meslee vodafone chat meselesi burda evlenenler bile var. düşün artık
  • önceden güzel düşüyodu sevgili oluyodum şimdi yok pek, birtaneyle tanıuştım geçenlerde kız diyarbakırlıymış inanın valla ben sevgili arıyorum dedi. ama ses tonunu görmeliydiniz şok oldum. korktum hemen kapadım.
  • hmm yaşın da küçükmüş, iyi bi ezerdim seni sözlerimle ama merak zamanların daha... hayır gelmez o işlerden, git bi kız bul, eli yüzü düzgün, sana layık, temiz olsun
  • real kız yok etrafta en çirkininin bile manitası var yanlış anlaşılmasın bende çirkin değilim ama utangaçlık var be reaL. O yüzden burdan kız düşürüyorum ama burası da iyi fena değil ekmeğimizi çıkarıyoruz yani
  • Ben geçen yıl düşürdüm, erken doğum sorunu dedi doktorlar ama gitti güzelim kızım
  • her şeyi de ben mi ögreteyim, kardeşim olsan döve döve adam ederdim seni
  • kız düşürmek için neler teklif edersiniz
  • Kendin ol elbet biri seni beğenir.Düşüreyim derken düşmeyin.
  • çelme takabilirsin. Düştü mü kafayı gözü patlatır
  • düşeş gelirse düşer
  • Arkadan yaklaşıp saçını elinize dolayın, gücünüzün (ve vicdanınızın) yettiği kadar çekip sırtına da dizinizle vurun. Onlara kimin patron olduğunu gösterin.

Kız düşürmek için muz, taş ve bilimum yaratıcılıktan uzak nesneleri kız diye bilinen insan türünün gidiş (dönüş de olabilir) güzergâhına yerleştirmek de modern tıpın erkek denilen Homo Nefesalsınyeterus'lara bir teklifidir. Ama ayaklarını yerden kesmek istediğiniz kız ile birebir temas içerisinde olunmadığından alınan zevki körelttiği safsatalarının tamamı doğrudur, hepsi süzme gerçektir. O yüzden tasvip etmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.