Şimdi Ara

KIZ EVİNE ÇAĞIRDI BEN NAPTIM ? :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim yaklasık 3 aydır bir sevgilim var aynı üniversitedeyiz ve ailesinden uzakta olduğu için 1 ev arkadasıyla beraber kaldığı bir evi var bende 2 sokak asağıda kalıyorum . Neyse aksam gene ben dh deyken kız aradı ödevleri sınavı varmıs bunun matematikten çalısamıyorum anlayamıyorm felan dedi bende iste sorun yapma bukdar felan derken beni çalıstırmanı istiyorum dedi içim biraz gıcıklandı nese dedi bana gel arkadasım bugün yok dedi biraz sessizlik olduu .. dedim geliyim ozaman .. olucaklardan oldukca habersizdim kapıyı caldım ve aman allahım onu hiç öyle görmedim cok güzeldi O an ders calısmayacağımızı zaten anladım , nutkum tutulmustu ; biraz oturduk ve oldukca yakın davranıyordu yavasca yaklastı ve .. tam öpücek kızın yüzüne öksürmeye basladım yediğim cipsin etkisiyle kızın yüzüne öksürdüm ve o an bittiğimi anladm yüzündeki cipsleri temizledim ve kız cok tiksindi ve yarım saat sonra ordan ayrıldım kız bana yaklasmadı

• Ulen adam rüyasında bile kıza yanaşamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrent922

Arkadaşlar benim yaklasık 3 aydır bir sevgilim var aynı üniversitedeyiz ve ailesinden uzakta olduğu için 1 ev arkadasıyla beraber kaldığı bir evi var bende 2 sokak asağıda kalıyorum . Neyse aksam gene ben dh deyken kız aradı ödevleri sınavı varmıs bunun matematikten çalısamıyorum anlayamıyorm felan dedi bende iste sorun yapma bukdar felan derken beni çalıstırmanı istiyorum dedi içim biraz gıcıklandı nese dedi bana gel arkadasım bugün yok dedi biraz sessizlik olduu .. dedim geliyim ozaman .. olucaklardan oldukca habersizdim kapıyı caldım ve aman allahım onu hiç öyle görmedim cok güzeldi O an ders calısmayacağımızı zaten anladım , nutkum tutulmustu ; biraz oturduk ve oldukca yakın davranıyordu yavasca yaklastı ve .. tam öpücek kızın yüzüne öksürmeye basladım yediğim cipsin etkisiyle kızın yüzüne öksürdüm ve o an bittiğimi anladm yüzündeki cipsleri temizledim ve kız cok tiksindi ve yarım saat sonra ordan ayrıldım kız bana yaklasmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Abysus

quote:

Orijinalden alıntı: torrent922

Arkadaşlar benim yaklasık 3 aydır bir sevgilim var aynı üniversitedeyiz ve ailesinden uzakta olduğu için 1 ev arkadasıyla beraber kaldığı bir evi var bende 2 sokak asağıda kalıyorum . Neyse aksam gene ben dh deyken kız aradı ödevleri sınavı varmıs bunun matematikten çalısamıyorum anlayamıyorm felan dedi bende iste sorun yapma bukdar felan derken beni çalıstırmanı istiyorum dedi içim biraz gıcıklandı nese dedi bana gel arkadasım bugün yok dedi biraz sessizlik olduu .. dedim geliyim ozaman .. olucaklardan oldukca habersizdim kapıyı caldım ve aman allahım onu hiç öyle görmedim cok güzeldi O an ders calısmayacağımızı zaten anladım , nutkum tutulmustu ; biraz oturduk ve oldukca yakın davranıyordu yavasca yaklastı ve .. tam öpücek kızın yüzüne öksürmeye basladım yediğim cipsin etkisiyle kızın yüzüne öksürdüm ve o an bittiğimi anladm yüzündeki cipsleri temizledim ve kız cok tiksindi ve yarım saat sonra ordan ayrıldım kız bana yaklasmadı

Ancak böyle özetlenebilirdi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Ulen adam rüyasında bile kıza yanaşamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak3655

quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Ulen adam rüyasında bile kıza yanaşamıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.