Şimdi Ara

Kız Hayır dediyse Bitmişmidir Beyler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: W.Shakespeare

Nasıl "hayır" dediğine bağlı.

"Hayır" ı duyduğun zaman değiştirilebilir mi, değiştirilemez mi olduğunu sen anlamalısın.
    Her durumda zorlama "ısrar" anlamında değil, Leopard26 nın dediği tarzda bir taktiğe bakar.

Ya dedim zaman vereyim kararın değişir dedim. Üzgünüm ama kararım evet olmayacak dedi. Unutmaya bak falan dedi gayet net kapattı yani.

Clown.031 => Bilemiyorum ki hocam cidden istemiyor diye düşünüyorum. Ama ne bileyim işte.
  • hiç birşey bitmez ama sen pesınde gıdersen kız senden daha cok sogur ama bırden bırakırsan ne olduda bıraktı fılan der önce şükreder sonra acaba demeye baslar bendemı bırsey var benımı begenmıyor dıye onun için sadece soğuk merhaba merhabadan ötesıne geçme bak nası içi gidecek tabi tipin azıcık varsa
  • quote:

"Hayır" ı duyduğun zaman değiştirilebilir mi, değiştirilemez mi olduğunu sen anlamalısın.
    Her durumda zorlama "ısrar" anlamında değil, Leopard26 nın dediği tarzda bir taktiğe bakar.

katılıyorum.

sen sözlü olarak açık açık sevdiğini vs söylememişsen ama hareketlerinden ilginden belli etmişsen o da kibarca reddetmişse / uzaklaşmışsa senden bir umut her zaman vardır.belki ilk durumda tipini beğenmemiştir ilerde asla öyle biriyle olmayacağnı düşünmüştür ilk başta ama ilerde seni istemeden de olsa takip eder bu arada yavaş yavaş ısınmaya başlar.tecrübeyle sabittir.ama açık açık hayır demişse unut onu gitsin.hiçbir kız aşkından ölse bile gururundan tekrar o kişiyle birlikte olmaz.zaten o arada kaparlar onu ya bi sevdiği vardır yada daha yakışıklı bir aday.

• quote:

Orijinalden alıntı: TragedyDH

quote:

katılıyorum.

sen sözlü olarak açık açık sevdiğini vs söylememişsen ama hareketlerinden ilginden belli etmişsen o da kibarca reddetmişse / uzaklaşmışsa senden bir umut her zaman vardır.belki ilk durumda tipini beğenmemiştir ilerde asla öyle biriyle olmayacağnı düşünmüştür ilk başta ama ilerde seni istemeden de olsa takip eder bu arada yavaş yavaş ısınmaya başlar.tecrübeyle sabittir.ama açık açık hayır demişse unut onu gitsin.hiçbir kız aşkından ölse bile gururundan tekrar o kişiyle birlikte olmaz.zaten o arada kaparlar onu ya bi sevdiği vardır yada daha yakışıklı bir aday.

Açık açık söyledim ve hayır dedi. Şuan ve hoşlandığı nede sevdiği varmış. İstemiyorum da dedi. Zaman vereyim dedim değişmeyeceğini söyledi. Ama dediğiniz gibi üzerine düştükçe daha da kötü oluyor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Bitmemiştir işini bilirsen çok rahat ikna edersin.

Hocam böyle yazmakla olmuyor işte. İsterseniz pm atın yardım lazım cidden.

Leopard26 => Üstüne düşmeyeyim desem soğuk davransam biliyor sevdiğimi yinede.

dostum mesele dilde bitiyor pm at konuşuruz.
  • Arkadan denediniz mi?
  • birader, bırak boşver. hiç gerek yok. açıkça yok demişse. üzme kendini. bu seni daha da güçlendirecek emin ol. hadi selametle.
  • ulan biz 3 kere hayır yedik 4.de oldu ama nasıl red yediğin önemli kesin ve net bir dil ise yapcak bişey yok.Ama bu aralar hazır değilim,hayatımda kimseyi istemiyorm şu anlık vs. tarzı cevaplarsa tabi ki zorla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uvb007

ulan biz 3 kere hayır yedik 4.de oldu ama nasıl red yediğin önemli kesin ve net bir dil ise yapcak bişey yok.Ama bu aralar hazır değilim,hayatımda kimseyi istemiyorm şu anlık vs. tarzı cevaplarsa tabi ki zorla.

Olay şu ki kıza dedim sevdiğin bir var mı açık açık söyle dedim. Kız gülücük atıp ne sevdiğim ne de hoşlandığım biri var olmasınıda istemiyorum dedi. Sonra çok üstüne gittim. Salaklık oldu biraz reddetti.
  • swat kardeş sen lise1 e yeni geçmiştin sanırım yanlış mı hatırlıyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi Fikrim Var

swat kardeş sen lise1 e yeni geçmiştin sanırım yanlış mı hatırlıyorum ?

Yanlış hatırlıyorsun. Bu sene üniversite yolcusuyum.
  • Kızla görüşebilme ihtimalin var mı varsa pmden devamında yardımcı olabilirim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Kızla görüşebilme ihtimalin var mı varsa pmden devamında yardımcı olabilirim sana.

Aklıma geldi de yüz yüze reddedilmek istemem. Hele ki o kadar ısrarcı da olmak istemem artık. Şuan söyledim biraz zamana yayalım dedim itiraz etmedi. Bu sefer daha soğuk konuşuyorum kısa kesiyorum. Zamanla bende soğurum belki.
  • Eskiler der ki; kadının hayır demesindeki gerçek anlam ''belki'' ,
    belki demesindeki ise ''evet'' demektir.
    Dene şansını ne kaybedebilirsin ki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Eskiler der ki; kadının hayır demesindeki gerçek anlam ''belki'' ,

Çok haklısınız. Ciddiyim dediğim gibi biraz daha gevşek olmayı düşünüyorum. Ayrıca beni tanımıyorsunuz çoğunuz ama öyle kız peşinde koşan ergenlerden değilim. Bu zamana kadar kız da reddettim. Aradığım ve mutlu olacağımı düşündüğüm kızı buldum. Bu kadar kolay pes etmek istemiyorum açıkçası. Ama o kadar da çok sıkmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

Eskiler der ki; kadının hayır demesindeki gerçek anlam ''belki'' ,

Çok haklısınız. Ciddiyim dediğim gibi biraz daha gevşek olmayı düşünüyorum. Ayrıca beni tanımıyorsunuz çoğunuz ama öyle kız peşinde koşan ergenlerden değilim. Bu zamana kadar kız da reddettim. Aradığım ve mutlu olacağımı düşündüğüm kızı buldum. Bu kadar kolay pes etmek istemiyorum açıkçası. Ama o kadar da çok sıkmayacağım.

hakkında hayırlısı olsun kardeşim.Unutma her şey olacağına varır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eee sonuç ne oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ
  • Ben kovaladım . 3 kere görüldü attı aslında.Ayni fakültedeyiz ama olmadı. Yuzyüze konuşmak lazım.Yüzyüze red yediysen daha zorlama zorbalık olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüzsüz müsünüz mk. hayır demişse hayırdır insanı rahatsız etmeye baymaya ne gerek var. tip ve para varsa go next
    yoksa zaten hangi özgüvenle sordun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.