Şimdi Ara

Kız Hayır dediyse Bitmişmidir Beyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
8.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yani zorlasam mı bilmiyorum. Bir kız cidden hayır dediyle düşüncesini değiştiremezmiyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kız Hayır Dediyse Bitmiş midir Beyler?

Bir kadının "hayır" demesi, her zaman bir ilişkinin veya etkileşimin sonunu işaret etmez. İşte "hayır" cevabının ardındaki olası sebepler ve onu nasıl ele alabileceğinize dair bazı ipuçları:

Reddedilme Nedenleri:

• İlgilenmiyor olabilir.
    • Mevcut bir ilişkisi olabilir.
    • Senden hoşlanmıyor olabilir.
    • Uygunsuz veya saldırgan bir yaklaşım sergilemiş olabilirsin.
    • Zamanlama uygun olmayabilir.

Ele Alma İpuçları:

• Saygı duy: "Hayır" cevabını nazikçe ve saygılı bir şekilde kabul et.
    • Nedenini sorma: Zorlamak veya sorgulamak, durumu daha da kötüleştirebilir.
    • Sınırlarına riayet et: Bir kadının "hayır"ı, "evet" demek istemediği anlamına gelir. Sınırlarına saygı göster.
    • Alan ver: Biraz zaman ve mesafe, duyguları yatıştırmaya ve durumu yeniden değerlendirmeye yardımcı olabilir.
    • Alternatif yollar ara: Onunla farklı şekillerde iletişime geçmeyi dene, ancak ısrarcı olma.

Hayır Diyen Kadın Nasıl İkna Edilir?

Bir kadını "hayır" dedikten sonra ikna etmeye çalışmamalısın. Bu, saygısızlık ve taciz olarak algılanabilir. Bunun yerine, nedenini anlamayı ve kararına saygı duymayı dene.

Özetle, bir kadının "hayır" demesi mutlaka bir ilişkinin sonu değildir. Sebebi anlayarak, sınırlarına saygı duyarak ve alternatif yollar arayarak, durumu daha az garip ve gergin hale getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dün konuna da yazmıştım bidaha oku istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgold

Dün konuna da yazmıştım bidaha oku istersen

Hocam araya kız sokma durumum yok. Yani nasıl yaklaşmalıyım nasıl evet dedirtmeliyim demek istiyorum. Ayrıca fikrini değiştirebileceğimi sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat57

quote:

Orijinalden alıntı: mertgold

Dün konuna da yazmıştım bidaha oku istersen

Hocam araya kız sokma durumum yok. Yani nasıl yaklaşmalıyım nasıl evet dedirtmeliyim demek istiyorum. Ayrıca fikrini değiştirebileceğimi sanmıyorum.

Alıntıları Göster
    Bir up çekeyim. Fikri olan çıkacak mı acaba.

• quote:

Alıntıları Göster
    asla zorlama hatta olabildiğince soğuk davran
  • Bitmemiştir zorlucaksin biraz.
    No woman no cry !
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hiç zorlama bence. Tamamen ters teper evet diyeceği varsa da demez. Bırak akışına herşey daha iyi şekillenir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

Ama konuşmayı bırakmayayım yani? Dün tamamen bırakmayı düşünüyordum bugün geri adım attım.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hayır demek ne demek? Daha açık mı demeli; istemiyorum seni,rahat bırak beni falan mı yazmalı
    Zorlarsan daha da itebilirsin kendinden,trip atmak amaçlı falan da hayır diyip seni uğraştırdığını düşünüyorsan,vaktine yazık daha önemli uğraşlar bul.
    İyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravenous

Hayır demek ne demek? Daha açık mı demeli; istemiyorum seni,rahat bırak beni falan mı yazmalı
    Zorlarsan daha da itebilirsin kendinden,trip atmak amaçlı falan da hayır diyip seni uğraştırdığını düşünüyorsan,vaktine yazık daha önemli uğraşlar bul.
    İyi günler

Alıntıları Göster
    Bitmiştir kardeşim umudunu kırmak istemem ama istisnai durumlar hariç bitmiştir zorla olmaz bu işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Bitmiştir kardeşim umudunu kırmak istemem ama istisnai durumlar hariç bitmiştir zorla olmaz bu işler.

Alıntıları Göster
    Bitmemiştir işini bilirsen çok rahat ikna edersin.
  • quote:

quote:

Ama konuşmayı bırakmayayım yani? Dün tamamen bırakmayı düşünüyordum bugün geri adım attım.

konuşmayı da bırak, sen ne kadar ısrar edersen o kadar düşersin, ve kızda senden soğur
    mümkün olduğunca soğuk davranacaksın o kadar.
    sakın peşine düşüp ısrar etmek gibi bir salaklık yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Alıntıları Göster
    Bitmiştir hocam daha da zorlayarak kendini düşürmeye , üzmeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprn-yldrm

Bitmemiştir işini bilirsen çok rahat ikna edersin.

Hocam böyle yazmakla olmuyor işte. İsterseniz pm atın yardım lazım cidden.

Leopard26 => Üstüne düşmeyeyim desem soğuk davransam biliyor sevdiğimi yinede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BADE5B8A0

quote:

quote:

konuşmayı da bırak, sen ne kadar ısrar edersen o kadar düşersin, ve kızda senden soğur

Alıntıları Göster
    ilk kez mi dedi hayırı. Devam et kararlı olduğunu göster. Bu tarz kızlar hemen evt diyenlerdn çok daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 23 Ağustos 2012; 12:59:52 >

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    git başka manita yap kendine. daha sonra reddeden kız kıskançlıktan çatlayacaktır.

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Nasıl "hayır" dediğine bağlı.

"Hayır" ı duyduğun zaman değiştirilebilir mi, değiştirilemez mi olduğunu sen anlamalısın.
    Her durumda zorlama "ısrar" anlamında değil, Leopard26 nın dediği tarzda bir taktiğe bakar.

• quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinModOn

ilk kez mi dedi hayırı. Devam et kararlı olduğunu göster. Bu tarz kızlar hemen evt diyenlerdn çok daha iyidir.

Son cümlene tamamen katılıyorum. Yahu zaten kız çok iyi. Sürekli sen nasıl istersen öyle davranırım ama cevabım değişmeyecek diyor. Seni kırmak istemiyorum diyor. Bu açıdan iyi ama kararını nasıl değiştireceğim bilmiyorum.

Byfe => İnan her önüne gelene ısınan biri değilim. Kırk yılda bir birinden hoşlanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Nasıl "hayır" dediğine bağlı.

"Hayır" ı duyduğun zaman değiştirilebilir mi, değiştirilemez mi olduğunu sen anlamalısın.
    Her durumda zorlama "ısrar" anlamında değil, Leopard26 nın dediği tarzda bir taktiğe bakar.

Alıntıları Göster
    kızdan kıza değişir.bazıları üstlerine gelinmesinden peşlerinden koşulmasından hoşlanır.bazıları da nettir hayır dediyse hayır' dır gerçekten.ilk önce bunu anlamalısın.
  • Kaçan kovalanır dostum 1 Hafta kızı ne ara ne de sor olanları buraya yazarsın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.