Şimdi Ara

Kız kaçırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm konuya nasıl başlayacamı bilmiyorum bir kızı çok seviyorum 15 yaşında benden 12 yaş küçük 5 gün önce duyduklarımın karşısında dilim tutuldu 9 yaşından beri 2 abisi tarafından defalarca tecavüze uğradını ve halen devam ediklerini söyledi bunun üzerine kaçma kararı aldık 3 yıl kaçak şekilde yaşamayı düşünüyoruz yakalanmazsak yakalanacamızı bilsem bile onu orada bırakmaya hiç niyetim yok vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gizli45466 -- 2 Ağustos 2024; 18:34:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• serin hikaye birader.

• comspec C kullanıcısına yanıt
    Derken

• böyle ciddi bir mevzuda polise ya da savcılığa gitmeyip forumda konu mu açıyorsun?

Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım zaten sence ben o kızı oradan kaçırmadan suç duyurusunda bulundum da başına neler geleceğinin duşunmedi mi sanıyorsunuz çok degişik bir aile annesi varla yok arası birşey zaten babasını hiç demiyorum inanırlar mı

• Gizli45466 G kullanıcısına yanıt

kızın yaşı küçük kaçırırsan suç işlemiş olursun. ayrıca senin çocuğun olacak yaşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comspec -- 3 Ağustos 2024; 9:53:7 >
    Yani o evde kalsın şerefsiz abilerinin tecavüzüne katlansın öyle mi yanlış anlamadım çocuğum olacak yaşamda gelirsem 14 yaşımda evlenmem lazımdı ki o yaşta çocuğum olsun hadi onuda geçtim 13 yaşındaki kızları 45/50 yaşındaki adama verirken tepkinizi göstermezsiniz 15 yaşını doldurmuş bir kız kendi rızası ile ilişkiye giriyor şikayet etmedi surece suç sayılmıyor 15 yaşındaki kız evlenirken suç sayılıyorsa böyle adaletin amk sözde "MÜSLÜMAN ÜLKESİ" yani ilişkiye girerken aklı yetiyor evlile gelince mi yetmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gizli45466 G kullanıcısına yanıt

kız polise sığınsın. sizden de abilerinden de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.