Şimdi Ara

KIZ KANKALARLA İLGİNÇ ANILAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızla kanla olunmaz net. Yakın arkadaş bile olunmaz. Bi tane vardı, beni sevdiğini söylemişti en son. Sonra aramız yavaş yavaş açıldı şimdi çok az konuşuyoruz. İki tane daha vardı onlar da aynısını yapmışlardı ama onlara bi şans vermiştim o yüzden onlarla hiç konuşmuyoruz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şekil a da görüldüğünde üzere kızlardan ya sevgili olur ya da bir bok olmaz

• son anımdan bu yana 3 senedir konuşmuyoruz şimdi aklına bile gelmiyorumdur herhalde
  • Bi tane vardı (başka da varda bu ayrı) sonradan embesil olduğunu öğrendik. Bana elle sayılmaz yalanlar söyledi. Sonra bidaha hiç konuşmadık.

• Abi kızlar rahatlar ya.

Gelip karnım ağrıyor diye mesaj veren çok kız var. Ama ben hiç gidip of işte dün de iyi attırdım demiyorum yani. Ne biliyim acaba böyle bir şey mi dememizi bekliyorlar.

Başlarına gelen her şeyi olduğu gibi anlatıyorlar. Çişin varsa gider yaparsın. Yanıma gelip of berke çişim vaaağr demek nedir abi.

Daha çok var da ortaya çok dökmiyeyim neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

Abi kızlar rahatlar ya.

Gelip karnım ağrıyor diye mesaj veren çok kız var. Ama ben hiç gidip of işte dün de iyi attırdım demiyorum yani. Ne biliyim acaba böyle bir şey mi dememizi bekliyorlar.

Başlarına gelen her şeyi olduğu gibi anlatıyorlar. Çişin varsa gider yaparsın. Yanıma gelip of berke çişim vaaağr demek nedir abi.

Daha çok var da ortaya çok dökmiyeyim neyse.

Bak lisede cok kardilastim cis mevzusunda nedir bu laubalilik anlamadim isemeli sicmali foto da atar bunlar yakinda kankalarina

• Olmaz arkadaşlar. Kızlardan yakın arkadaşta olmaz,kanka da olmaz.Bilemiyorum biz birbirimizi kaybettik.Sadece benim başıma mı bu sekilde geldi bilmiyorum ama kaybettik işte. 3 yıldır yaşadığımız şehirler farklı.Bazen aldığım nefeste bile onu hissediyorum.Ama giden geri gelmiyor.

• Kızdan kanka olmaz dost olur.Kanka erkekten olur birbirine çişini kakanı falan anlatırsın dostuna ise herşeyini.

• Hep beraber ah yaram içerde şarkısını söyledik baya eğlenceliydi

Ayrica buraya gelip kizdan kanka olmaz diyenlerin kactane kiz arkadasi oldu (sevgili degil arkadas) eminim 2,3 tanedir onlarada asik olup friendzone yemissinizdir.

Sadece 2,3 aniyla yola cikarak bir yargiya varmaktan vazgecin.

Hadi bakalim gelsin -ler cekemeyip -liycekleri biliyorum ben.

• yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Aynı dediğin gibi oldu sonra ayrılınca yine yazmaya başladı 😒 hepsimi böyle acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

En iyi arkadaşımdı, birbirimizin her şeyini bilirdik, hoşlandığımız insanları bir tek birbirimize söylerdik, sabahlara kadar muhabbet ettiğimiz olurdu. Bir gün ona sürekli daha yakın olmayı istediğimi, sürekli onla olmak istediğimi hissettim, ve kendimi bu düşünceden uzaklaştırmaya çalıştım. İkimiz de birbirimizi kardeş gibi görürdük, herkese öyle söylerdik gerek birbirimize karşı gerek diğer insanlara karşı. Bir gün otobüste yakınlaştık, deli gibi yağmur yağıyordu dışarıda, sırılsıklamdık, kafamızda biraz iyiydi, yaklaştığımız sırada ağlamaya başladı. Ne olduğunu sordum beni kaybetmekten çok korktuğunu söyledi. Sonrasında öpüştük, sonra yine ağladı, ona bunun saçma olduğunu söyledim. O gün sevgili olduk, bir hafta sonrasında bir kez daha aynı sebepten ağladı, öyle ağlak bir kız da değildir haa, çok güçlü bir kızdır. Sonrasında bir daha hiç ağlamadı, ya da ben görmedim, duymadım. 15 ay boyunca çıktık ve sonra ayrılık geldi çattı. Sadece ilk sevgilimi değil, en iyi arkadaşımı da kaybettim orada.
    Pişman mısın desen hayır, yaşadıklarımın hiçbirine pişman değilim, çok güzel zamanlar yaşadım, üzerinden 3 yıl geçti, başka sevgilim oldu daha uzun süreli, ama içimde hala bir burukluk var. Aşk acısı değil ama arkadaşını kaybetmenin yarattığı o tamir edilemez boşluk. Sonradan sonraya aklıma geldi o ilişkinin başındaki ağlamaları. Ne de saçma bulmuştum, halbuki ne de haklıymış. Var mı hiç dost gibisi?

Beklediğiniz tarz bir anı değil ama kız kanka deyince aklıma bu geliyor, tüm benliğimi duygularla coşturuyor, yapacak bir şey yok.

duygulandırdın

• quote:

Orijinalden alıntı: xlLR

Aynı dediğin gibi oldu sonra ayrılınca yine yazmaya başladı 😒 hepsimi böyle acaba

Aynen öyle ama sorun onlarda değil hocam, sorun kızla erkek arkadaş olamaz.Mesela sevgilisinin yerine kendini koy sen razı olur muydun böyle bişeye ?
    Bende kabul etmezdim ama insan bi şekilde ikna etmeye çalışır bana benim için hiçbişey ifade etmiyosun demişti durduk yere şimdi yine arkadaşız ama

• quote:

Orijinalden alıntı: xlLR

Bende kabul etmezdim ama insan bi şekilde ikna etmeye çalışır bana benim için hiçbişey ifade etmiyosun demişti durduk yere şimdi yine arkadaşız ama

O lafı dedikten sonra senin hala arkadaş olman hata bence dur tahmin ediyim sürekli sana dertlerini anlatıyor değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Bozuk Bir Para*

Kiz kankam olmadi hic. Olmicakta. Kiz arkadasiminda erkek kankasi olamaz.

Aynen
  • Bende var sürüsüyle, sorun sizde sürekli bi sevgili olma cabaları. Bende o yok ve çok samimi kız arkadaşlarım var. Mesela bi tanesi sürekli bana sevgilisini anlatıyor bende yardımcı oluyorum, bu kız kimle ark olsa hepsi yazıyor bi ben yazmıyorum bu yüzden hep yanımda
    ,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedik olmadi.Bir yerden sonra seni ondan başka kimse o kadar iyi anlayamazmış gibi geliyor.Bu düşünce mantığın önüne geçtimide hatalar peşpeş geliyor.Böyle oldu ve ikimizinde sevgilisi olmasına rağmen birlikte olduk.O bi anda olan şey ertesi günlerde çok büyük vicdan azabı yarattı iste ve aramız açıldı.Düşünüyorum değdi mi arkadaşlığımızın yıpranmasına, değmedi.Şuan yine konuşuyoruz başka bi çocukla çıkıyor ama eskisi gibi olabileceğimizi sanmıyorum.

• + Nasılsın ?

- İyiyim siz nasılsın ?

Buda böyle bir anımdır.

Not :
    +kız
    -ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz3rs

-Günaydın
    +Günaydın

Bu da böyle bir anımdır.

Aa aynısı benimde başıma geldi tesadüfe bak.

Yok hocam zaten öyle kankam filan değil bişey paylaşmaz benle daha sonra sinirli olarak dediğim şeylere filan takılma dedi sorununu anlatmaz bana bende zaten onu dedikten sonra kırıldım eskisi kadar sevmiyorum o kadarda umrumda değil

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.