Şimdi Ara

KIZ KANKALARLA İLGİNÇ ANILAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kız kankalarınızla yaşadığınız ilginç anılarınız var mı? Anlatın bakalım.

Edit: kız arkadaşınızın erkek kankasıyla ilişkisine nasıl bakarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WayneJoseph -- 12 Ekim 2015; 0:56:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yokki
  • -Günaydın
    +Günaydın

Bu da böyle bir anımdır.

• hiç kız arkadaşım olmadı , hiç kız kankamda olmadı yaş 20 GG EASY
  • Kıızların olduğu ortamda hem havalı gözükmek, hemde eğlence amaçlı Fransızca konuşayım dedim ve rezil oldum çünkü ortamda Fransa'da doğmuş biri vardı. Ortamda ileri düzeyde Fransızca konuşabilen birinin olduğunu bilsem böyle bir düşünceyi aklımın ucundan bile geçirmezdim.

İntikamım acı olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağzın temiz mi?

Niye sordun?

Çorba yaptimda tadına bak diyecektim :)

Bu da böyle bir animdir

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    OKUMAYIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakın kız arkadaşlarımın dans gösterisine gitmiştim çıkışta kapıda beklerken onları bir kız gözüme çarptı güzeldi bakıştık biraz sonra bir anda bana adımla seslendi o an bişaşırdım ben hülya(gizleme) dedi sarıldı meğerse eski sınıf arkadaşımmış konuşurken çok yakışıklı olmuşsun değilmişsin tanıyamadım dedi ben hala şaşkınlıkla bende tanıyamadım dedim sadece kız orda iltifat beklerken,sonradan dusununce çok uzulmustum

• Geçen yine bi kız kankam yok..

Çok gülmüştük bayağı ilginçti yani..

Buradaki herkes de yaşamıştır bunu

• hangi birini anlatsam bilemedim sarışın kankamla geziyordum up uzun saçları var mavi gözleri falan sahilde geziyoz işte sonra elleşmeye başladı bana yapma olmaz dedim yüzüne bi baktım bizim muratmış cepten cüzdanı yürütüyor siz arkadaşlar hepiniz aynısınız dedim gittim
  • En iyi arkadaşımdı, birbirimizin her şeyini bilirdik, hoşlandığımız insanları bir tek birbirimize söylerdik, sabahlara kadar muhabbet ettiğimiz olurdu. Bir gün ona sürekli daha yakın olmayı istediğimi, sürekli onla olmak istediğimi hissettim, ve kendimi bu düşünceden uzaklaştırmaya çalıştım. İkimiz de birbirimizi kardeş gibi görürdük, herkese öyle söylerdik gerek birbirimize karşı gerek diğer insanlara karşı. Bir gün otobüste yakınlaştık, deli gibi yağmur yağıyordu dışarıda, sırılsıklamdık, kafamızda biraz iyiydi, yaklaştığımız sırada ağlamaya başladı. Ne olduğunu sordum beni kaybetmekten çok korktuğunu söyledi. Sonrasında öpüştük, sonra yine ağladı, ona bunun saçma olduğunu söyledim. O gün sevgili olduk, bir hafta sonrasında bir kez daha aynı sebepten ağladı, öyle ağlak bir kız da değildir haa, çok güçlü bir kızdır. Sonrasında bir daha hiç ağlamadı, ya da ben görmedim, duymadım. 15 ay boyunca çıktık ve sonra ayrılık geldi çattı. Sadece ilk sevgilimi değil, en iyi arkadaşımı da kaybettim orada.
    Pişman mısın desen hayır, yaşadıklarımın hiçbirine pişman değilim, çok güzel zamanlar yaşadım, üzerinden 3 yıl geçti, başka sevgilim oldu daha uzun süreli, ama içimde hala bir burukluk var. Aşk acısı değil ama arkadaşını kaybetmenin yarattığı o tamir edilemez boşluk. Sonradan sonraya aklıma geldi o ilişkinin başındaki ağlamaları. Ne de saçma bulmuştum, halbuki ne de haklıymış. Var mı hiç dost gibisi?

Beklediğiniz tarz bir anı değil ama kız kanka deyince aklıma bu geliyor, tüm benliğimi duygularla coşturuyor, yapacak bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 12 Ekim 2015; 0:49:25 >

• kızdan kanka olmaz.
  • Çok ilginç anılar var mesela erkek arkadaş bulunca seni dakikasına satmaları gibi.O yüzden yukarıdaki arkadaşa katılıyorum kızdan kanka olmaz.

• Bitanesi var sürekli yanıma gelip REGL OLDUM diyor.

VERMEYE ÇALIŞTIĞI MESAJI ANLAMIYORUM

• Bi kere bi tanesi yanina cagirip bacagini dizimin ustune atip sarilmisti,sok olmustum.Hala anlam veremem o harekete noluyor diye de soramiyosun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

En iyi arkadaşımdı, birbirimizin her şeyini bilirdik, hoşlandığımız insanları bir tek birbirimize söylerdik, sabahlara kadar muhabbet ettiğimiz olurdu. Bir gün ona sürekli daha yakın olmayı istediğimi, sürekli onla olmak istediğimi hissettim, ve kendimi bu düşünceden uzaklaştırmaya çalıştım. İkimiz de birbirimizi kardeş gibi görürdük, herkese öyle söylerdik gerek birbirimize karşı gerek diğer insanlara karşı. Bir gün otobüste yakınlaştık, deli gibi yağmur yağıyordu dışarıda, sırılsıklamdık, kafamızda biraz iyiydi, yaklaştığımız sırada ağlamaya başladı. Ne olduğunu sordum beni kaybetmekten çok korktuğunu söyledi. Sonrasında öpüştük, sonra yine ağladı, ona bunun saçma olduğunu söyledim. O gün sevgili olduk, bir hafta sonrasında bir kez daha aynı sebepten ağladı, öyle ağlak bir kız da değildir haa, çok güçlü bir kızdır. Sonrasında bir daha hiç ağlamadı, ya da ben görmedim, duymadım. 15 ay boyunca çıktık ve sonra ayrılık geldi çattı. Sadece ilk sevgilimi değil, en iyi arkadaşımı da kaybettim orada.
    Pişman mısın desen hayır, yaşadıklarımın hiçbirine pişman değilim, çok güzel zamanlar yaşadım, üzerinden 3 yıl geçti, başka sevgilim oldu daha uzun süreli, ama içimde hala bir burukluk var. Aşk acısı değil ama arkadaşını kaybetmenin yarattığı o tamir edilemez boşluk. Sonradan sonraya aklıma geldi o ilişkinin başındaki ağlamaları. Ne de saçma bulmuştum, halbuki ne de haklıymış. Var mı hiç dost gibisi?

Beklediğiniz tarz bir anı değil ama kız kanka deyince aklıma bu geliyor, tüm benliğimi duygularla coşturuyor, yapacak bir şey yok.

Simdi gorusuyor musunuz hocam ozel degilse?

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    2003'tür o 2003.
  • Beraber karı kız keserdik kız kankalarımla 4 sene sonunda baya içli dışlıydık cinsellik hariç bişey saklamazdık birbirimizden yani kanka şu kızdaki kalçaya bak derlerdi bana bende laf atardım estağfurullah harun abi bi sen olamazlar derdim

• Kiz kankam olmadi hic. Olmicakta. Kiz arkadasiminda erkek kankasi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: WayneJoseph

Arkadaşlar kız kankalarınızla yaşadığınız ilginç anılarınız var mı? Anlatın bakalım.

Edit: kız arkadaşınızın erkek kankasıyla ilişkisine nasıl bakarsınız?

Kizlarla kanka olunmaz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.