Şimdi Ara

Kız Konusu :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okulda bir kız var..Benim gibi Lise 3 e gidiyor..Okula başladığım ilk günden beri bu kıza aşığım.Sakın kötü anlamayın her yönü ile aşığım kötü amaçlı değil..yüz güzelliği olsun huyları olsun..Ama 3 yıldır o kızla yalan değil 5 kelime konuşmadım hiç bir zaman aynı sınıfta olmadık..hiç bir zaman konuşamadık ama onun da beni sevdiğini zannediyorum..bakışları bana bunu anımsatıyor..

Fakat, ben çok utangacım..O da aynen benim gibi..Zaten çok zenginler..okulun geneli zengin fakat ben öyle zenginn sosyete değilim...O yüzden onun arkadaş ortamına da giremiyorum...

Tek üzüldüğüm seneye okul bitiyor..ve biz bir daha hiç bir zaman görüşemeyeceğiz..Sadece içimi dökmek için yazdım..Dalga geçilmesse çok sevinirim..

• En iyi politika,hasmı alternatifsiz bırakmaktır(Siyaset Bilimi dersinde öğretiyorlar bunu,küçümseme).Diğer tüm erkekleri öldürüp kızı alternatifsiz bırakabilirsin
  • kemal seri bir katil mi yaratmayı planlıyorsun

bi kız konusuda ben acacam bu gıdışler
  • Kardeşim madem seviyorsun 3 sene ne yaptın diye sorarlar adama. Maddiyatı falan salla önemli olan kalplerin bir olması :)
  • hayır,bu en son alternatifin olsun tabi,mümkün olduğunca kanunlar ve insanlık çerçevesinde hallet meseleyi

hasmı alternatifsiz bırakacaksın,senin bir sürü alternatifin olacak.şu üç soru önemli.hedef nedir?yöntem nedir?kullanılacak araçlar nelerdir?bu üç sorunun makul cevaplarını bul.ben sana git şunu yap demiyorum bak,strateji nasıl oluşturulur onu anlatıyorum,daha hayırlı bir iş.ben de bunlar gerçek hayatta nerde lazım olacak diyordum
  • samimiyetle söylüyorum.. o kıza git açık açık konuş.. akabinde okuldaki bildiğin bütün single hatunlarla konuş...

lise kısmını harcamış gibi görünebilirsin... lakin bu sürede azcık raadlamayı öğrenmiş olacaksın...

zira senin için hayat üniversitede başlyacak asıl

OOĞĞĞĞ YEAAAAAA
  • Arkadan sarıl kıza,bırakma öyle 5-10 saniye..Sonra bak bakalım ne tepki vercek,tepkiye göre haraket edersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.