Şimdi Ara

KIZ KONUSU ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 19 ama sevdiğim kız arkadaşımın yaşı 16 ... Lisedeyiz ben lise 4 kendisi lise 2 ... Okulda milletin gözüne çok batıyoruz nedenini bilmiyorum ama aramızdaki 3 yaş farkı bile yetiyor... hocalardan birisi geldi sınıfa şu ... sınıfındaki kızlarla takılan sübyancı kim diyor? yemin ediyorum kan beynime sıçradı ama kendi kendime dedim bi kız için değmez ve zaten o kadar sabrettim alt tarafı 2 ay kalmış falan diye diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ve kulaklıkla müzik dinler gibi yapıyorum ama varya öyle bir sinirlendim ki o sözü kullanma cesaretini bulan ama koca bulamayan öğretmen şahıs gelmiş birde laf ediyor ... neyse sesimi çıkarmadım ama o öğretmen ile nasıl başa çıkabilirim yada öğretmenlerle ... kız arkadaşımın ailesine haber giderse olay değişik boyutlara ulaşır Onu kaybetmek istemiyorum arkadaşlar size karşı ilk defa kendimi açtım ne yapacağımı bilmiyorum şuan çıkmazdayım resmen inş hocalar daha fazla konusunu açmaz ve kız arkadaşımın velilerine haber gitmez umarım :(

• pek yardımcı olamıcam ama, umursamamaya çalış, yaş farkı çok değil, lise de normaldir, sanki ortaokuldan bi hatun bulmuşsun gibi laf yapanlara hiç aldırış etme, muhtemelen o hocanda çılgın bakire falandır. ikinizde birbirinizden hoşlanıyosuz millet ne derse desin boşver, kızın aileside açık görüşlüyse, kız arkadaşın senden bahsetsin ailesine. o çılgın bakire de aileleri okula çağırırsa (ki hiç zannetmiyorum) kızın ailesi biz biliyoruz sana noluyo der olayda biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodom_

pek yardımcı olamıcam ama, umursamamaya çalış, yaş farkı çok değil, lise de normaldir, sanki ortaokuldan bi hatun bulmuşsun gibi laf yapanlara hiç aldırış etme, muhtemelen o hocanda çılgın bakire falandır. ikinizde birbirinizden hoşlanıyosuz millet ne derse desin boşver, kızın aileside açık görüşlüyse, kız arkadaşın senden bahsetsin ailesine. o çılgın bakire de aileleri okula çağırırsa (ki hiç zannetmiyorum) kızın ailesi biz biliyoruz sana noluyo der olayda biter.

çılgın bakire olduğunu tespit ettin . tebrikler yemin ediyorum ne diceğimi bilmiyorum... eskiden crazy virgin falan diyorlarmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Forbidden*

Arkadaşlar yaşım 19 ama sevdiğim kız arkadaşımın yaşı 16 ... Lisedeyiz ben lise 4 kendisi lise 2 ... Okulda milletin gözüne çok batıyoruz nedenini bilmiyorum ama aramızdaki 3 yaş farkı bile yetiyor... hocalardan birisi geldi sınıfa şu ... sınıfındaki kızlarla takılan sübyancı kim diyor? yemin ediyorum kan beynime sıçradı ama kendi kendime dedim bi kız için değmez ve zaten o kadar sabrettim alt tarafı 2 ay kalmış falan diye diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ve kulaklıkla müzik dinler gibi yapıyorum ama varya öyle bir sinirlendim ki o sözü kullanma cesaretini bulan ama koca bulamayan öğretmen şahıs gelmiş birde laf ediyor ... neyse sesimi çıkarmadım ama o öğretmen ile nasıl başa çıkabilirim yada öğretmenlerle ... kız arkadaşımın ailesine haber giderse olay değişik boyutlara ulaşır Onu kaybetmek istemiyorum arkadaşlar size karşı ilk defa kendimi açtım ne yapacağımı bilmiyorum şuan çıkmazdayım resmen inş hocalar daha fazla konusunu açmaz ve kız arkadaşımın velilerine haber gitmez umarım :(

Git hocanın açığını yüzüne vur sanane hayatımızdan kızla ilişki aramızda değil mi ali ağoğlu 18yaşında kızla yatıp kalkıyo bizim aramızdaki 2-3 yaş çok mı batıyo mu de :D dövemezde lise 4 sün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanZüperGahraman -- 18 Nisan 2013; 17:54:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

quote:

Orijinalden alıntı: Forbidden*

Arkadaşlar yaşım 19 ama sevdiğim kız arkadaşımın yaşı 16 ... Lisedeyiz ben lise 4 kendisi lise 2 ... Okulda milletin gözüne çok batıyoruz nedenini bilmiyorum ama aramızdaki 3 yaş farkı bile yetiyor... hocalardan birisi geldi sınıfa şu ... sınıfındaki kızlarla takılan sübyancı kim diyor? yemin ediyorum kan beynime sıçradı ama kendi kendime dedim bi kız için değmez ve zaten o kadar sabrettim alt tarafı 2 ay kalmış falan diye diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ve kulaklıkla müzik dinler gibi yapıyorum ama varya öyle bir sinirlendim ki o sözü kullanma cesaretini bulan ama koca bulamayan öğretmen şahıs gelmiş birde laf ediyor ... neyse sesimi çıkarmadım ama o öğretmen ile nasıl başa çıkabilirim yada öğretmenlerle ... kız arkadaşımın ailesine haber giderse olay değişik boyutlara ulaşır Onu kaybetmek istemiyorum arkadaşlar size karşı ilk defa kendimi açtım ne yapacağımı bilmiyorum şuan çıkmazdayım resmen inş hocalar daha fazla konusunu açmaz ve kız arkadaşımın velilerine haber gitmez umarım :(

Git hocanın açığını yüzüne vur sanane hayatımızdan kızla ilişki aramızda değil mi ali ağoğlu 18yaşında kızla yatıp kalkıyo bizim aramızdaki 2-3 yaş çok mı batıyo mu de :D dövemezde lise 4 sün

işte açığını yüzüne vursam dersten bırakır onla uğraşamam ki teşekkürler bu arada yorumlarınız için :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.