biz kıza bağlanmıcaksın, bağlanmaya başladığını hissettiğinde de kendine engel olacaksın, oldu da iş işten geçtiyse de kesinlikle bağlandığını söylemeyeceksin, bu saatten sonra ancak biraz geri durarak durumu toparlayabilirsin, yani balık gibi oltayı arada bir salıp çekiceksin, kolay lokma olmadığını biraz göstermen lazım
quote:
Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç
biz kıza bağlanmıcaksın, bağlanmaya başladığını hissettiğinde de kendine engel olacaksın, oldu da iş işten geçtiyse de kesinlikle bağlandığını söylemeyeceksin, bu saatten sonra ancak biraz geri durarak durumu toparlayabilirsin, yani balık gibi oltayı arada bir salıp çekiceksin, kolay lokma olmadığını biraz göstermen lazım
Hatayı yaptık hocam ya . Bağlandım ve bağlandığımıda söyledim , artık mesaj atmıyorum kıza . Eğer bişeyler hissediyorsa merak ederse zaten mesaj atar bana
Kizin yazdigindan bise anlamadim panpalar.
hocam emin ol mutlu oluyosun ama dediğin gibi sevdiğin biriyle yapması hepsinden güzel oluyo .d
quote:
Orijinalden alıntı: DeepEnergy
Kizin yazdigindan bise anlamadim panpalar.
Panpa kıza dedim ki seni sıkmıyorum umarım ? ve anlattım durumu seninle konuşmaktan keyif alıyorum sana bağlandım vs vs vs. Oda bunlara karşılık o cevabı verdi ben çok iyi mükemmel bir insanmışım ama erkeklere güvenmiyormuş
gerçekten de kızlar mesajlaşmaya gelince herşey çok güzel kendilerine bağlıyorlr sonra pat diye kesiliyor ilişki birşey yaşayamiyorsun neden böyle yapıyorlar sebebini bilmiyorum bilen var mı :D belki de hoşlanıyorlar ya da hoşlanmıyorlar ama kendisinden hoşlanan erkeğe güvenmek istiyorlar ve çok titiz davranıyorlar bi yerde hata yaparsan donüşü olmuyor artık ne yaparsa boş. ama böyle olacaksa nasıl birine aşık olup da sevgili olacaksın umarım tüm kızlar böyle değildir
Çok fazla üzerine düşmüşsün. Kesik kesik mesajlar atan. Kısa cevaplar veren sen olsan şimdi sürünüyordu peşinde. Bir öğrenemediniz lan cool olmayı. Kurs açıp ders vereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Çok fazla üzerine düşmüşsün. Kesik kesik mesajlar atan. Kısa cevaplar veren sen olsan şimdi sürünüyordu peşinde. Bir öğrenemediniz lan cool olmayı. Kurs açıp ders vereceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
Bekliyorum ilk öğrencin olabilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme