gene bir türk erkeği ve gene bir türk kızı suç bizdeki bu kızlar kendini bulunmaz bi şaheser sanır hepsinde hvalar tafralar vardır en güzeli ihtal hatun :D en azından türk kızı gibi değiller...
quote:
Orijinalden alıntı: marsis
Seni iyi birisi olarak görüyor fakat birisinle birlikteliği düşünmüyor. Sen aynı şekilde devam et,normal güzelce konuş. Sana güvendiği zaman bişeyler olabilir
Aynen ben zaten o mesajı attığında hiç bozuntuya vermedim normal konuşmaya devam ettim şuanda öyle yapıyorum ara sıra yokluyorum nabıyosun nasıl gidiyo tarzında bakalım belkide dediğin gibi güvenini kazanırsam bişeyler olabilir . Ama dediğim gibi bi görüştüğümüzde fikri değişcek diye düşünüyorum
Eski sevgilisiyle görüşüyordur hocam hatta kesn görüşüyor
sadece ona güvenmeni istemiyo. yani hayal kırıklığına uğratabilir. ama senin çok iyi biri olduğunu düşünüyo
Bu kadar iyi anlaştığı birisiyle arkadaşlığını bozmak istemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Kibarca reddetmiş,zorlama istersen
Kızın güvenini iyice kazanman lazım..daha sonra kölen bile olur
Bence kız da sana karşı boş değil, belki şu anda bir ilişkiye hazır değil veya daha önceki sevgililerinden ihanet falan gördüyse öyle demiş olabilir, bence neden erkeklere güvenin yok diye bir sor, ona bir yanlışın olmayacağını taahhüt et, bence senden hoşlanıyor, hoşlanmasa bu kadar zamandır mesajlaşıyor olmazdınız.
Ya diyorum ya hani bu kadar kısa süre içerisinde bu kadar iyi anlaştığım yada anlaştığımı sandığım başka bir kız daha olmadı hayatımda . Tavırlarından cevaplarından falan bende memnunum o yüzden zaten öyle bi hamle yaptım fakat zamanlama yanlıştı heralde . Bundan sonra yapmam gereken görüşmede yine sakin ve rahat davranıp kıza daha çok güven vermek sonrasında olucağı varsa ve oda isterse bi ilişkiye adım atmak istiyorum
Sizlerinde fikirleri önemli ayrıca benim için
Bence kıza her erkek gibi olmadığını göstermelisin
Eski çıktığım kız arkadaşım (Şu anda ayrıyız. Fakat arkadaş gibide değiliz. Sevgili gibiyiz ama lafta ayrıyız ) çıktığımız zamanlarda bana güvendiğini söylemezdi. Ve de kendisi yalnızlığı çok seven birisi hep bana bağlanma, ümitlenme ne olur üzülürsün sonra ben yalnızlığımı kimseye tercih etmem diyordu. Ben bazı şeyleri kendimce zamana bırakmaya başladım. Davranışlarımı ona göre şekillendirdim. İyi gününde, kötü gününde hep yanında oldum. Yalnız kalmayı çok seven insan son 2 haftadır her yalnız kaldığında bana mesaj atıyor, arıyor. Annemden ve senden başka kimsem yok hayatımda diyip duruyor. Eskiden hep yalnız kalmak isterdi. Artık yalnız değilde benimle kalmak istiyor her daim
Not: Kızla her konu hakkında konuşuyoruz. Cinsellik hakkında konuştuklarımdan dolayı bana aşırı güveniyor. Ve de ben bu kızla gelecekte bir şeyler düşündüğüm için cinsellikte ileriye gitmiyorum Eğer ciddi bir şeyler düşünüyorsanız sevgilinizle her konu hakkında konuşmalısınız. Bu sayede hem sizi daha iyi tanıyor, hem de siz onu daha iyi tanıyorsunuz. Kızın her derdini A'dan Z'ye biliyorum (Kızların özel bir şeyleri vardır diyeceksiniz fakat onları da anlatıyor.)
Demem o ki arkadaşım kıza en samimi halini göster. Bir kişiliğe bürünme. Ayrıca fazla üstüne düşme ki değerini anlasın. Ama yanında olman gerektiği zamanda sakın yanında olmamazlık yapma. Bir süre sonra sana alışacak. Ve iyi olsun, kötü olsun bir durum olduğunda sana danışacak, yanında olmanı isteyecek. Ayrıca kızla yan yanayken ona koruma güvenini ver. İleri ki yani sevgili olduğunuz zamanlarda da onu sahiplendiğini ona hissettir Şahsen ben kız arkadaşımın yanındayken sağa sola hiç bakmam. Çünkü aradığım, mutlu olduğum insan zaten yanımda daha fazlası ne olabilir ki?
quote:
Orijinalden alıntı: Ramualda
Bence kıza her erkek gibi olmadığını göstermelisin
Eski çıktığım kız arkadaşım (Şu anda ayrıyız. Fakat arkadaş gibide değiliz. Sevgili gibiyiz ama lafta ayrıyız ) çıktığımız zamanlarda bana güvendiğini söylemezdi. Ve de kendisi yalnızlığı çok seven birisi hep bana bağlanma, ümitlenme ne olur üzülürsün sonra ben yalnızlığımı kimseye tercih etmem diyordu. Ben bazı şeyleri kendimce zamana bırakmaya başladım. Davranışlarımı ona göre şekillendirdim. İyi gününde, kötü gününde hep yanında oldum. Yalnız kalmayı çok seven insan son 2 haftadır her yalnız kaldığında bana mesaj atıyor, arıyor. Annemden ve senden başka kimsem yok hayatımda diyip duruyor. Eskiden hep yalnız kalmak isterdi. Artık yalnız değilde benimle kalmak istiyor her daim
Not: Kızla her konu hakkında konuşuyoruz. Cinsellik hakkında konuştuklarımdan dolayı bana aşırı güveniyor. Ve de ben bu kızla gelecekte bir şeyler düşündüğüm için cinsellikte ileriye gitmiyorum Eğer ciddi bir şeyler düşünüyorsanız sevgilinizle her konu hakkında konuşmalısınız. Bu sayede hem sizi daha iyi tanıyor, hem de siz onu daha iyi tanıyorsunuz. Kızın her derdini A'dan Z'ye biliyorum (Kızların özel bir şeyleri vardır diyeceksiniz fakat onları da anlatıyor.)
Demem o ki arkadaşım kıza en samimi halini göster. Bir kişiliğe bürünme. Ayrıca fazla üstüne düşme ki değerini anlasın. Ama yanında olman gerektiği zamanda sakın yanında olmamazlık yapma. Bir süre sonra sana alışacak. Ve iyi olsun, kötü olsun bir durum olduğunda sana danışacak, yanında olmanı isteyecek. Ayrıca kızla yan yanayken ona koruma güvenini ver. İleri ki yani sevgili olduğunuz zamanlarda da onu sahiplendiğini ona hissettir Şahsen ben kız arkadaşımın yanındayken sağa sola hiç bakmam. Çünkü aradığım, mutlu olduğum insan zaten yanımda daha fazlası ne olabilir ki?
Tam hislerime tercüman olmuşun Bende ona her erkeğin aynı olmadığını göstermek istiyorum . Veya diğer erkeklerden farklı olduğumu . Amacım direk bişeyler yaşamak olsaydı eğer etrafta onlarca kız var iki güzel lafa tav olan ama ben bu kıza herşeyimi anlattım ne kadar kişiyle birlikte olduğumu ne kadar süre birlikte olduğumu neler istediğimi . Ben doğru kişiyle bişeyler yaşamak istiyorum bu kızında o kişi olduğunu düşünüyorum yeri ve zamanı gelince zaten herşey yaşanır . Kız bana güveniyor diye düşünüyorum fakat tam olarak güvenini nasıl kazanabilirim yani diğerleri gibi olmadığımı nasıl gösterebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: çarelerçaresizz
quote:
Orijinalden alıntı: hosgeldinhacibaba
quote:
Orijinalden alıntı: ekostros
Kibarca reddetmiş,zorlama istersen
Hocam kibarca reddetmişte ne biliyim ya kafam harbiden fena karıştı nasıl bi yol izlemeliyim ki şuanda
minnoşum demiş hocam sana. Yani ne biliyim her erkeğe minnoş diyor mu bu diyorsa k*şar kız. Demiyorsa tek sana diyorsa kızın sana karşı hisleri azda olsa var sanırım.
Kızların kankaları nasıl olur hocam 2 ihtimal vardır
1- Kız o erkekten zarar gelmeyeceğini bilir (bknz. minnoşum demiş)
2- Erkek cok yakisiklidir ağzı laf yapar kızlar onun yanında olmak ister.
kibarca sadece seninle hoş vakit geçiriyorum demiş yani sevgi veya aşk yok boşlukta olduğum için iyi vakit geçirmeye ihtiyacım var demiş bla bla bla diğerlerini söylersem kızı boğazlıyabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Vlâdimir
kibarca sadece seninle hoş vakit geçiriyorum demiş yani sevgi veya aşk yok boşlukta olduğum için iyi vakit geçirmeye ihtiyacım var demiş bla bla bla diğerlerini söylersem kızı boğazlıyabilirsin.
Diğerlerinide istiyorum
kızlar kus gibidir çok fazla sıkarsan ölür çok serbest bırakırsan uçar gider aradaki dengeyi iyi ayarla eger kızı istiyorsan devam şampiyon kaybetcek bişeyin yok sonuçta taktiklerle ilerleyerek ilişkiyi ne kadar sağlam sürdürebilirsin günün birinde kendin gibi olucaksın zaten o yuzden içinden ne yapmak geliyorsa öyle yap mesaj atmak istiyorsan at ama ondan cevap gelmeden atma yada o mesaj attıgında sende hemen cevaplama
o kizin abisiyim ben. laftan anlamiyonmu bi daha yaklasma kardesime oyarim
Kız konusu var dediler geldik.
Vermez.
quote:
Orijinalden alıntı: enescakillii
kızlar kus gibidir çok fazla sıkarsan ölür çok serbest bırakırsan uçar gider aradaki dengeyi iyi ayarla eger kızı istiyorsan devam şampiyon kaybetcek bişeyin yok sonuçta taktiklerle ilerleyerek ilişkiyi ne kadar sağlam sürdürebilirsin günün birinde kendin gibi olucaksın zaten o yuzden içinden ne yapmak geliyorsa öyle yap mesaj atmak istiyorsan at ama ondan cevap gelmeden atma yada o mesaj attıgında sende hemen cevaplama
Dengeyi sağladığımı düşünüyorum istediğimde mesaj atıyorum istediğimde atmıyorum . Fakat şu bir iki gündür işte mesajlarıma geç cevap veriyo , muhabbet kısa kesiliyo falan . Haftasonu öss sınavına giricek belkide ondandır diye düşünüyorum .