Şimdi Ara

Kız Konusu vol.671254873

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akıl verin bana. 1ay önce çok güvendiğim sevgilim benden ayrıldığı için çivi çiviyi söker misali yeni birini aramaya koyuldum. Faceden bi kız ekledim konuştuk falan 10 gün. Kız 10 günün sonuna doğru benimle beraber olmak istediğini ancak önce görüşmemiz gerektiğini söyledi. Tamam olur dedim ancak kızın eski sevgilisi bunu aldatmış ve bu çok koymuş ona.. 2 gün önce eski sevgilisinin annesi bunu aramış tekrar birleşin diye. kız ondan sonra bi farklılaştı acayipleşti. Dün de kimseyle birlikte olamayacağını eski sevgilisinden kalan izleri silmesi gerektiğini söyledi. Şimdi ben bunu tamamen kesip atayım mı yoksa arkadaş gibi yaklaşıp değişmesini mi bekleyeyim..
    (Dalga geçebilirsiniz ama ciddi yorumlar da gelirse iyi olur)

• up
  • Bırak,uzaklaş. Sil gitsin Hiç uğraşma bile,eski sevgilisini seviyo demek ki.
  • Kasma, o kız iflah olmaz. bırak gitsin :) ama nasılsa eski sevgilisi de 3-5 haftaya yol verir. stand by moduna geç.
  • Hiç uğraşma. Cepte hissettirme sakın kendini.
    Öyle canı sıkılınca sana gelsin. Başkası çağırınca başkasına yok öyle bi dünya.
  • Kız hep şey diyodu bana: onu unutamıyorum ama beraber de olmak istemiyorum bir daha asla. Ben de bu durumda Palatinenin dediği gibi stand-by a mı geçsem diye düşünüyorum.. Annesi aramadan önce aramız iyidi baya sevgili gibiydik. 3 gündür mesaj falan atmıyorum zaten bakalım ne olacak
  • kıza de ki;
    Sonraki ayrılmanızda bilki ben daha burada olmayacağım

kara kara düşünsün. Kız halen eski sevgilisini düşünüyor hatta onu unutmak için senle zaman geçiriyor. (seninde yaptığın gibi) Yani o kızı sende sadece kullanabilirsin. İleriyi o kızla kesinlikle düşünme sadece zaman geçir çünkü o tür zihniyete sahip bir kızla evlenilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

kıza de ki;

kara kara düşünsün. Kız halen eski sevgilisini düşünüyor hatta onu unutmak için senle zaman geçiriyor. (seninde yaptığın gibi) Yani o kızı sende sadece kullanabilirsin. İleriyi o kızla kesinlikle düşünme sadece zaman geçir çünkü o tür zihniyete sahip bir kızla evlenilmez.

Aman ne evliliği bu yaşta gerek yok böyle şeylere Sadece vakit geçirmek benim amacım açıkçası biraz da gurur yaptım gibi neyse resti çektim bakalım ne olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkIsTheSunlight

quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

kıza de ki;

Aman ne evliliği bu yaşta gerek yok böyle şeylere Sadece vakit geçirmek benim amacım açıkçası biraz da gurur yaptım gibi neyse resti çektim bakalım ne olacak..

bu işlerde gurur yok saldır

• sonucu bekliyoruz merakla panpa :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.