Şimdi Ara

Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Part 1 gitmek isteyenler:https://forum.donanimhaber.com/instadan-mesaj-yazdigim-kiz-ssli-yardim-lazim--143901429-1

Ses dosyasında merhaba günün nasıldı diyorum. Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba
    Manitası var mi öğrenmeye çalışıyorum (twitterda gördüydüm pek işe yaramadı) Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba

Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba

Kıza iyice bağlanmaya başladım part 1e göre bugünki performansım nasıl

SS= screenshot

Son olarak bu sabah gelen mesaj kız benim sıkıcı muhabbetime fal bakıyorum diye katlanıyormuş gibi geldi.

Mertay kardeş yeni hedefe geç demişti
    Mesajlarıma cevap veren 2 kiz daha var buraya bırakıyım
    Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horny Saint -- 10 Haziran 2020; 11:12:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• acemi olduğun belli ama öncekinden baya iyi ilerleme var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Instadan düşen kızdan bi cacık olmaz bence. Ayrıca millet sana kendini bu kadar ezdirme dedikçe sen birşeyler yapmaya çalışmışsın yine olmamış. Gönderme enişteye mi nedir allah aşkına. Neyse

• neden o zaman meşgul müydün
  • Dostum kızlar kendiyle hemfikir olan erkekleri sevmezler bunu unutma bende Ankarayı severim nedir ya geçin artık bu tarz muhabbetleri sıkıcı bunlar

• bi kezban için çok kasmışsın bu kadar kasma kendin olmaya çalış.
  • Çok ciddi ve sorgular şekilde yazıyorsun.

Neden istemedin meşgul müydün?

Sorgular gibi yazmışsın ve darlamışsın. Yazamadıysa yazmamıştır. Burdan trip atmışsın gibi duruyor. İlla yazacaksan samimi şekilde yazmama nedenini belirt dalgaya vurarak. Örneğin oo dertliyiz vs gibi.

Sevdiğin çocuğa itafen mi paylaştın?

Bak burda da ciddisin. Şu ciddiliği veya İngiltere prensesiyle konuşur gibi sizlı sizlı(önceki konu) bırakman gerekiyor Ne ciddi olacaksın ne de çok resmi sızli sizli konuşacaksın. Kız samimi olmaya çalıştıkça sen ciddileşiyorsun.

Bu samimilik tabii Meriç gibi yılışık değil. Çok yılışık olursan da uzaklaşır. Resmiyet ve yılışıklık arasında kurman gerekiyor samimiyeti. Çok kasıyorsun dalgana bak. Tabii bu tekrar ediyorum yılışık ol değil. O çizgiyi iyi ayarlaman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rarels -- 10 Haziran 2020; 4:36:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olmamış. Kızı muhabbete çekememişsin. Ben bile okurken sıkıldım ne diyor bu dedim. Gereksiz resmi. Sorular herhangi bir amaca hizmet etmiyor. Kız konuşmak istemediği vakitler gereksiz üstelemişsin. Konuşmak istediği vakitlerde de bir konu açamamışsın.

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Nasıl eğlencelibir şekilde muhabbet edeceğiz ?

• Hocam bana kız zoraki cevaplar veriyor gibi geldi, seni üzmek istemem ama kendini çok fazla kaptırmamanı öneririm.Sürekli konu açan sensin açmasan mesaj bile atmayacak gibi çok ilgi gösterirsen bu şekilde kolay elde edemezsin, verdiği cevaplara baktığım zamanda hep böyle kısa kısa yazmış.Sadece cevap vermeye programlanmış robot gibi :) Tabi genede sana kalmış ben ilişki profesörü falan değilim :)

• ben okuduktan sonra utandım yav bu ne
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Bundan önce konuştuğum bir kız vardı hep evet hayır iyi vs tek kelime cevap veriyodu.bu kız biraz daha istekli gibi geldi. Kendiside soru sormuş

• Güzel bir insansın denemekten korkma aynen devam :)
    Tecrübe tecrübedir. Konu açmak için çok kasma, başka alternatiflere geçebilirsin.
  • Güzel

• Bence çok darlamışsın ve sanki onun efendisiymiş gibi davranmışsın.

• Slymn2325 S kullanıcısına yanıt
    Geçen konuda da çok kibarsın yumuşaksin vs dedilet o yüzden böyle davrandım bir türlü orta noktayı bulamıyorum herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Instadan düşen kızdan bi cacık olmaz bence. Ayrıca millet sana kendini bu kadar ezdirme dedikçe sen birşeyler yapmaya çalışmışsın yine olmamış. Gönderme enişteye mi nedir allah aşkına. Neyse
    İnstagramdan olmaz, ordan olmaz burdan olmaz nereden tanışsın adam kızlarla?
  • Nasıl bir adamsın? hem konuşma tarzın itici bir de bir sürü kıza yazma çabasındasın
  • Kendi halinde takılan bir adamım ben niye itici buldunuz ki

• Ne boş yapmışsın be. "Bu gönderme enişteye mi?" ehe.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.