Bildirim
Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba (3. sayfa)
Amazon.com.tr: Prime Üyelerine Özel: ?500'ye %15 indirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A24HW9BO9YIYZZ
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Türkiye'de kullanıcısı var mi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Aq betası bu konuşma ne abi. Resmen kör oldum. Kızlarınn götünü kaldırmayın derken bundan bahsediyoduk. Size yazmıyosa yazma abi bu kadar basit. Kız sana kısa cevap atıp başından savmış sen niye üstüne gidiyosun. Kötüsünüz kardeşim. -
Bu ne şimdi o kadar uzun mesaj atmışsın kız hep kisa kısa mesajlar atmış hakkediyorsunuz ezilin
bana güven kanka çok kasma kendini , önceki posta da aynısını yazdım -
Kiz 3 saat sonra cevap veriyordur bu arkadaş 3 saniye :D
-
Türklere asla bulaşma. Sakın bulaşma. Okcupid girip Türklere yazarsan aynı sonuçla karşılaşırsın. Yabancılarla konuşmayacaksan İnsta, Tinder devam et knk.quote:
Orijinalden alıntı: Horny Saint
Türkiye'de kullanıcısı var mi -
Neden hep biz uğraşıyoruz :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yav boş yapma kiza ben daha geç cevap veriyorum (işim oluyor) genelde normal normal konuşuyoruz ilişkimizin olması için itlik serserilik yapmam gerekiyorsa bir tane şişme alırım onunla takılırım daha iyi
Eyvallah knk nasil bir avantaji var
Yok usta böyle giderse olmaz bu iş.
Hatalarını söylüyorum.
1-)Hesap soruyorsun.(Sevgilin var mı,Niye cevap yazmadın minvalinde sorular sormuşsun)
2-)Sorduğun soruların cevaplarını almıyorsun.Soru sormak için soru soruyorsun.(Film sormuşsun filmden açarım konuyu demişsin anlaşılan, cevap gelmemiş
3-)Kızı eğlendirmiyorsun.
4-)Kendini anlatmıyorsun(Kızın senin hakkında bildikleri(Ankarayı seviyor,Tokotta yaşıyor,fal bakabiliyor,Müzik festivaline hiç gitmemiş(burda da kız git bari diyerek seni küçümsemiş içten içe de neyse))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadınlar her zaman seçen taraftırquote:
Orijinalden alıntı: yıgıdo5858
Neden hep biz uğraşıyoruz :( -
Yav benim anlamadığım kendi de gitmemiş neyine küçümsüyor anlamadım
Yanlış anlama ama simp gibi bir izlenim vermişsin kıza kızlar çirkef otu b*ku söyleyen küstah gerçek erkekleri seviyor. -
Yani dating appler var çok istiyorsa, instagram bilmiyorum ya, hiç yeri değil sanırım :D
Diyelim düştü, igden düşen kızdan hayır gelmez -
Ben de diyorum ki igden düşen kızdan hayır gelmez mantığını bırakın, insanları belli bi sınıfa sokmaya gerek yok.quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
Yani dating appler var çok istiyorsa, instagram bilmiyorum ya, hiç yeri değil sanırım :D
Diyelim düştü, igden düşen kızdan hayır gelmez
Gerçekte ilk tanıştığı biriyle rahat konuşan kızdan hayır gelmez,telefon numarasını verenden hayır gelmez gibi söylemlerle insanların tanışma fırsatlarını da yok ediyorsunuz.
Bunları okuyarak olacak şeyleri de yokuşa sürüyorlar sırf insanların gözünde hayırsız, kötü biri olmamak için. -
Aslında gelebilir ya, rahat olması neden kötü olsun ki, 10 dk içindede veremz
tanışmışındır, tüm gün beraber geçirdiysen gayette verir normaldir
sonra tekrar buluşursunuz vs vs
ama ig cidden olmuyor ya hahaha
ihtimaller çok düşük, denemeye değmez zararlı çıkarsın -
İşi bilene facebooktan da düşer instagramdan da.quote:
Orijinalden alıntı: Fallen Angel by A.C
Aslında gelebilir ya, rahat olması neden kötü olsun ki, 10 dk içindede veremz
tanışmışındır, tüm gün beraber geçirdiysen gayette verir normaldir
sonra tekrar buluşursunuz vs vs
ama ig cidden olmuyor ya hahaha
ihtimaller çok düşük, denemeye değmez zararlı çıkarsın -
hocam bu hızla gidersen 25inde birini düşürürsün umudunu kesme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X