Şimdi Ara

Instadan yazdığım kız SSli Part 2 kız beni kullanıyor galiba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz ne diyoruz sen napıyorsun.
    Neyse kaybede kaybede öğrenmeyi seçtin demek senin kararın. Ben sana dedim o kızı elde ederdin dedim ama ne çerçeve kurmuşsun ne bir konuda etkilemişsin. Kızın şu an düşündüğü şey buna yalandan iyi davranayım da hem vicdanım rahat etsin hem de kahve içtikçe fal baktırırım.
  • Kes sesini boş yapma. Adam sevgili yapmak istiyor. Kızlar zaten armut piş ağzıma düş derdinde. Çok biliyorsan kızlar tanışsın o zaman. Boş yapma burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Kendi halinde takılan bir adamım ben niye itici buldunuz ki
    Konuşma tarzını sevmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cross Thread

Kes sesini boş yapma. Adam sevgili yapmak istiyor. Kızlar zaten armut piş ağzıma düş derdinde. Çok biliyorsan kızlar tanışsın o zaman. Boş yapma burda.
    Aynı anda farklı kızlara yazan erkeğin amacının pek sevgili yapmak olduğunu sanmıyorum.Ya da hangisi oltaya düşerse ben yolumu bulurum hesabı.Konuşma üslubunu beğenmediğimi söyledim.Seni ilgilendirdiğini düşünmüyorum.Arkadaş savunabilir kendini
  • Türk kızlarının çoğu kezban. Sağlıklı ve normal ilişki kurmak zor. Öncelikle bunu bil. Kıza nasılsın dedikten sonra hangi filmlerden hoşlanıyorsun diye girmişsin mevzuya. Bu şekilde direk girilmez. Yavaş yavaş geçiş yapacaksın o konulara. Bir de kız gitse de kalsa da hiç umurunda değilmiş gibi davran. Davranışların da öyle olsun. O zaman daha çekici biri olursun. Doğal olmaya çalış. Sana bir şeyler ısmarlarım deme. Bırak o sana ısmarlasın. Sen ondan iste. O senden değil. Ama bunu doğru zamanda söylemek lazım. Ve şunu bir yere not et, bir kıza asla, hiçbir zaman dış görünüşü üzerinden iltifat etme. Bu Türk kızlarını çok şımartıyor. Zaten her gün binlerce kere duyuyorlar bunu. O yüzden bunları deme. Tam tersi güzel olmadığını söyle tabi direk değil, ima yolu ile. Ben senden daha yakışıklıyım de sonuna gülücük koy. Espri olarak söyle. Yanlış bir mizaçla söylersen ters teper.

Bir de bol bol kişisel gelişim kitapları oku. Kendini çok geliştirebilirsen iletişim anlamında bir sürü sevgilin olur. Ben bu sayede onlarca kızla sevgili oldum. Aynı anda 3 kızı idare ediyordum. Farklı yerlerde görüşüyorduk falan. Neler neler

• İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Etkilenecek birisi değilimki yav o zaman fala baktıktan sonra biz ayni yerde değiliz diyip mesaj atmayı kescem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kıza yürüdüğün çok belli, yani yazmışsın ama yürümek için yazmışsın kızda doğal olarak bunu anlıyor. Kendini kızın yerine koy biraz, çok fazla kişi var kıza yürüyen ve seni seçmesi için bir sebep vermelisin ona, fazla yakışıklı değilsen ve paran yoksa biraz zor olur ama muhabbetinle tavlayacaksın kızı. Şimdi para olmadan da olur diyen andavallar gelecek ama şöyle anlatayım size, bu kız genç ve kafelere gitmek isteyecek, gezmek isteyecek, hediyeler isteyecek ve bunu kızlara verebilecek erkekler var, kız rahat etmeyi, çok iyiyi tercih edebilecekken neden normali tercih etsin. Kim ne derse desin para her zaman konuşur hocam ama sırf bu yüzden de olmadığın biri gibi davranma.
    Doğal ol, doğal olmadan kastım şu kıza normal bir insanmış gibi cevap ver veya yaz, empati kur ayrıca. Sırf o kız diye onun ayrı bir tarafı yok senden ve sana şu ana kadar kim dm'den (arkadaşlarında söylediği gibi) ingiltere prensiymişsin gibi konuştu, kimse, çünkü sen kız değilsi dime. Kızlar tabiri caizse bad erkekleri yani pıc erkekleri tercih ederler, neden; Şimdi genellikle biz erkekler oyun oynarken genellikle en alt seviyeden başlarız ve adamımızı geliştirir-iyileştiririz ve bu gittikçe bize zevk verir ama direk hileli versiyonu oynarsak 2 gün sonra canımız sıkılır, işte aynı durum kızlar içinde geçerli ama onlar oyun oynamıyorlar (çoğu kız için bu yorum, elbet oynayanlar var) oyun yerine pıc erkeklerden hoşlanıyorlar ve onları yontmak istiyorlar adeta buna programlanmışlar gibi, o erkeği iyileştirdikçe hoşlanıyorlar çünkü size emek veriyorlar ve kimse emeğini çöpe atmaz, ama şimdi sen edepli yazarsan bunlar sende çekici birşey göremeyecekler, edepli ol ama pıc olmasınıda bil, edepli erkeği evlenme yaşları gelince tercih ediyorlar yani

• Okurken bunaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horny Saint

Etkilenecek birisi değilimki yav o zaman fala baktıktan sonra biz ayni yerde değiliz diyip mesaj atmayı kescem
    Yahu kız senden falıma bak orama bak falan diyor. De ki eee modern dünyanın getirdikleri hiçbir şey karşılıklsız değildir falan de random salla. Önceki baktığım demo sürümüydü de bundan sonra bedavaya olmaz falan de random fırlat. Kız da e ne istiyorsun karşılığında falan der random atar sen de şu an belli değil; isteğim, konuşmamızın devamında şekillenecek falan de. Hafiften p** şekilde flörtleşmeye çalış. Böyle aman efendim , tamam efendimle kız falan tavlayamazsın. Mesajları da gecenin ilerleyen saatlerinde at duygular daha çok ön plana çıkıyor. Git gece mesaj at atacaksan 11 gibi. Ee bugün kahve içtin mi bare? asdasdas falan de at bakıyım de atsın falı , off neler görüyorum neler ama işte her şey karşılıklı falan de dalgaya vur eğer sürekli ısrar ederse " ben yatıyorum ama şimdilik görüşürüz sdklsdk " falan de yolla.

Ulan daha napayım be çıldırttınız beni be yeter lan yeter ulan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 10 Haziran 2020; 14:7:32 >

• Bugunu de utanmadan gecmedik. Yuzumuzun akiyla basladik gune sayende.

• knk böyle anca senin maymun olarak kullanan kızlar bulursun instadan yada herhangi bi sosyal medyadan uzaktan normal düzgün güzel bi kızı anca yakışıklıysan fiziğin iyiyse tavlarsın
    Kızlar efendi mefendi sevmiyo yalan ne zaman rakılı içkili hikaye atsam o zaman bi bakıyorum dm kutusuna kızlardan mesajlar
    ateş atan 100 yollayan ne güzel vs yazmışlar bu aşamada ya beraberde içerz diyecen yada he aynen diyip iplemeyecen ikisindede köpek oluyorlar

• Horny Saint kullanıcısına yanıt
    Dostum senin mantalite tamamen yanlış şöyle düşünmen lazım, Bu kız beni nasıl eğlendirecek? Benim harcayacağım vakte değer mi? Sen kaliteli bir erkek olursan taktik kasmana gerek kalmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

İnstagramdan olmaz, ordan olmaz burdan olmaz nereden tanışsın adam kızlarla?

Alıntıları Göster
    Bende 4 kızla konuşuyorum tanışsın birşey demiyorum ama birşey beklemesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

Bende 4 kızla konuşuyorum tanışsın birşey demiyorum ama birşey beklemesin

Alıntıları Göster
    İnstagramdan düşenden hayır gelmez gözüküyle bakmayın bence.
  • Gerçek hayatta. Onu yapamıyorsa İnstagram kullanmak yerine okcupid deneyebilir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.