Şimdi Ara

Kız konusunda yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.17 yaşındayım,bu sene lise 3'e geçtim.Sevdiğim bir kız hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Bu kız benden bir yaş küçük.Okulun kapanmasına son bir ay kala sevmeye başladım.Bir kız arkadaşıma söyletecektim,sonradan vazgeçtim.Öbür seneyi beklemeye karar verdim.

Bu kız 165 boylarında,açık tenli kumral bir kız.Arkadaşlarıma göre orta güzellikte,bana göre çok güzel.Kız Çerkezmiş.Zeki biri olduğu belli,ikimiz de fen lisesindeyiz zaten.Ama kendisiyle en ufak konuşmuşluğum yok.İsmini bile beden derslerinde sınıflarına girip öğrendim.Bir kız arkadaşım tuvalette biraz sohbet etmiş,çok sıcak kanlı biriymiş.Erkeklerle arası iyi ama sevgilisi yok diye biliyorum.

Ben 174 boyundayım.Ergenliğe çok geç girdim,sakalım falan yok zaten.Şuanda da tam büyüme dönemindeyim.Okulda çok popüler değilim,ama iyi bir arkadaş grubum var,kızlarla da aram iyi.Okulda birkaç kişi dışında herkesle aram iyidir.Komik sayılırım.

Kız için hırs yaptım,hergün 2 kilometre yüzüyorum(1 km kurbağalama-1 km kulaç),şınav+mekik çekiyorum ve her sabah 7:30'da kalkıp 1 saat koşuyorum.Seneye kıza mümkün olduğunca olgun görünmek için yapıyorum bunları.Elim kolum bağlı oturmuyorum en azından.Bu yüzden daha iyi hissediyorum kendimi.Hergün facebookuna,twitterına,instagramına bakıp duruyorum zaten.Sürekli hayal kuruyorum.

Durum bu,ama aklımı çok ciddi bir soru kurcalıyor,konuyu da bu yüzden açtım.Maalesef kızla nereden başlayacağımı bilmiyorum.Genelde hoşlandığım kızlar ya arkadaşım olur,ya da ortak arkadaşlarımız tanıştırır.Ama şu ana kadar ciddi bir ilişkim olmadı.Orta okulda falan birkaç kişiyle çıktım ama onlar da çıkmak sayılmazdı zaten.

Her neyse,ben sizden kızla nereden başlamam gerektiği hakkında yardım bekliyorum.Kızla bir tanışsam devamını getirebilirim zaten.Ama kızı yanlız yakalamak çok zor,yalnız bulsam da nasıl başlayacağımı bilmiyorum.Ortak arkadaşla başlayıp da başarılı olan bir ilişki de görmedim,çevremdekiler de tavsiye etmyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Bayan arkadaşlarımın da yardımlarını bekliyorum.Hepinize iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comey10 -- 15 Temmuz 2013; 23:15:56 >

• Tanışma konusu senle bitiyor. Biz buradan ne kadar önersekte sana yardımı dokunacağını sanmıyorum. Tanışma şekli sana bağlı ortak arkadaşlarınız varsa birgün arkadaşlarının yanında git onlar konuşurken bi arkadaşında tanışmıyorsunuz değil mi ? diye sorsun sende hemen atıl
    -Merhaba ben comey 10 (gülümser ve kendinden emin bir şekilde elini uzatki sesinde net çıksın :D etkilenebilir)
    ondan sonra ilerki zamanlarda muhabbeti ilerletince kızı tanıyınca eğer hala aşık olup onu istersen asla seni seviyorum deme.
    Örnek olarak vermek gerekirse bir yere çağır misal:
    Ya bi ara sinemaya gitmeyi düşünüyorum sende gelsene. de Gelir misin ? diye sorma. Gelirse zaten isteklidir. Sinema girişinde duygularını anlat sen ne düşünüyorsun de .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osuruktanmadalya -- 15 Temmuz 2013; 23:24:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirvanAa1

Tanışma konusu senle bitiyor. Biz buradan ne kadar önersekte sana yardımı dokunacağını sanmıyorum. Tanışma şekli sana bağlı ortak arkadaşlarınız varsa birgün arkadaşlarının yanında git onlar konuşurken bi arkadaşında tanışmıyorsunuz değil mi ? diye sorsun sende hemen atıl
    -Merhaba ben comey 10 (gülümser ve kendinden emin bir şekilde elini uzatki sesinde net çıksın :D etkilenebilir)
    ondan sonra ilerki zamanlarda muhabbeti ilerletince kızı tanıyınca eğer hala aşık olup onu istersen asla seni seviyorum deme.
    Ya bi ara sinemaya gitmeyi düşünüyorum sende gelsene. de Gelir misin ? diye sorma. Gelirse zaten isteklidir. Sinema girişinde duygularını anlat sen ne düşünüyorsun de .

Dostum aklımda birşeyler kurmama yardımcı oldun teşekkür ederim.Utangaç biri değilimdir zaten,hatta bazen fazla atılgan oluyorum,cıvıttığım oluyor.

Yalnız kızla tanışan arkadaşım kızla pek görüşen biri değil,sadece merhaba merhaba.Sadece o konuyu biraz düşünmem lazım.Onun dışında yardımcı olduğun için teşekkür ederim tekrar.

• quote:

Orijinalden alıntı: comey10

quote:

Tanışma konusu senle bitiyor. Biz buradan ne kadar önersekte sana yardımı dokunacağını sanmıyorum. Tanışma şekli sana bağlı ortak arkadaşlarınız varsa birgün arkadaşlarının yanında git onlar konuşurken bi arkadaşında tanışmıyorsunuz değil mi ? diye sorsun sende hemen atıl

Dostum aklımda birşeyler kurmama yardımcı oldun teşekkür ederim.Utangaç biri değilimdir zaten,hatta bazen fazla atılgan oluyorum,cıvıttığım oluyor.

Yalnız kızla tanışan arkadaşım kızla pek görüşen biri değil,sadece merhaba merhaba.Sadece o konuyu biraz düşünmem lazım.Onun dışında yardımcı olduğun için teşekkür ederim tekrar.

O arkadaşın birazcık yardımcı olsun. Kızla muhabbetini ilerletsin. Erkekse kızın dikkatini fazla çekmesin ama etrafında biraz dolaşmaya başlasın. Hemen aklıma gelenler bunlar. Yaşadığın çevreyi arkadaşları bilmediğim için rastgele aklıma bunlar geliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: comey10

quote:

O arkadaşın birazcık yardımcı olsun. Kızla muhabbetini ilerletsin. Erkekse kızın dikkatini fazla çekmesin ama etrafında biraz dolaşmaya başlasın. Hemen aklıma gelenler bunlar. Yaşadığın çevreyi arkadaşları bilmediğim için rastgele aklıma bunlar geliyor.

Ortak arkadaşımız kız.Küçükken kızla baleye gitmişler oradan tanışıyorlarmış.

• Lütfen diğer arkadaşlar da yardımlarini esirgemesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comey10 -- 16 Temmuz 2013; 8:32:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.