Şimdi Ara

Kız meselesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar sizlerle başımdan geçen bir kız hikayesini paylaşıp tavsiye,görüşlerinizi almak istiyorum.

Şimdi öncellikle kız işyerinden arkadaşım yaklaşık 5 aydır birlikte çalışıyoruz fakat benim yaklaşık 2 ay öncesine kadar sevgilim vardı hatta sevgilim ve işyerindeki arkadaşlarım tanışmışlardı yani eski sevgilimi tanıyor.Kız arkadaşımla ayrıldıktan sonra bu işyerindeki kızla yakınlaşmaya başladık onunda böyle bir ex muhabbeti geçmiş başından onlardan vs bahsetti falan derken zaman içinde inanılmaz samimi dereceye geldik.Derken onun izinli olduğu benim çalıştığım bir sabah kızdan tamamen muhabbet üzerine napıyosun gibisinden bi mesaj geldi 1 saat civarı konuştuk.Sonra 1-2 kere ben yazdım sonra o yazdı 1-2 kere falan derken yılbaşında hediyeleşmek üzere sözleştik birbirimize hediye aldık vs. böyle ciddi anlamda samimileşmeye başladık fakat kız mesaj atmayı bıraktı artık mesaj atmıyor işyerinde aşırı samimiyiz hala ama mesaj atmıyor böyle bana yürüdüğünü net hissediyorum sanki ama 1-2 kere dışarda buluşmayı teklif ettim böyle bahanelerle reddetti 1 hafta önce falanda ayarla buluşalım tarzında bir şey söyledi.

Şimdi benim ne yapmam gerekiyor kızla aşırı yakınız samimi gibiyiz ama kız işten çıkmayı planlıyor ve çıkarsa sonsuza kadar kaybederim eğer çıkmadan bir hamle yapmassam.Ne kadar reelde aşırı samimi olsakta mesajlaşmayı kestik ben sizce adım atmalı myım yoksa kız benim üzerimden ego tatmini mi yapıyordur? Mesaj atmaması ve daha önce 2 kere dışarda görüşmeyi reddetmesi dolayısıyla biraz çekincelerim var açıkcası ne yapsam nasıl çıksam bu işin içinden var mıdır bir tavsiyesi olan?

Okuyup vakit ayıran herkese de şimdiden çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antibioticx -- 14 Ocak 2019; 18:44:21 >

• Acaba senden mi bekliyor ya da eski sevgilini yakından tanıyorsa çekinmiştir belki
  • Hocam 3-4 kere mesaj attım konuşuyoruz bitiyor ama daha sonra o yazmıyor bir şekilde, eski sevgilimi sadece tip olarak biliyor merhaba merhaba hiçbir samimiyeti yok ayrıca kız böyle konuşurken sürekli fiziksel temas vs bir şekilde böyle dokunuyor.Benim aklımda hiçbir şey yokken o mesaj atması vs kafamı aşırı kurcaladı beni bu hale getirdi hala şuan reelde aşırı yakınız geçen gün birlikte alışveriş bile yaptık birbirimizin fikirleriyle ama işte ....
  • Herkese böyle yakın davranıyor olabilir
    Mesajı kesmesi sıkıntı
    Sıkılmıştır belki
  • İki kere teklif etmişsin, duruşunu bozma hoş sohbet modunda ol. Birde vücut diline dikkat et, senle konuşurken farkında olmadan avuç içini gösteriyor mu?

Aynı şekilde boynunu ve ayak yönü sana mı bakıyor. Ayrıca kolları rahat bir şekilde mi, yoksa bağlıyor mu? Bu arada kzlar her türlü teste tabii tutmayı sevenler.
  • _Raistlin_Majere_ kullanıcısına yanıt
    Herkese böyle yakın davranıyor aslında ama bana bir tık daha yakın gibi hissetmiştim ben, mesajı kesmesi beni aşırı sıkıntıya soktu bu belirsizliğin sebebi zaten direk o.Sıkılmış olsa bi şekilde reelde de hissederdim gibi geliyor bana ama
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Dediklerinize dikkat edicem hocam
    Ayrıca test dediğin ne gibi mesala benim durumumda nasıl bir teste tutuluyor olabilirim sence

Evet 2 kere teklif ettim ama kız işten çıkmayı planlıyor eğer iş dışında bir bağım olmassa kaybedebilirim onu
    3-4 Gün önce ben böyle dokundurdum işte beni 2 kere ektin sana bozuğum tarzında sana yapmam öyle bir şey dedi cevap olarak.Ayarla yapalım bir şeyler dedi ben de ağırdan satmak adına tamam bana izin gününü mesaj at ayarlayalım dedim dönüşü olmadı mesala...

BU KADINLARI ANLAMAK NİYE BU KADAR ZOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antibioticx -- 14 Ocak 2019; 19:6:50 >
  • Yok hocam bence üzerine gitme tahmin ettiğim gibiymiş
    Arkadaş olur da diğer ihtimali çok istemiyor iddiaya girerim
    Peki 1 hafta önce ayarla buluşalım dedi demişsin tam olarak nasıl gerçekleşti bu olay biraz bahsedersen orayı çözmeye çalışayım. Tek bulanıklık orda şuan
    Hocam böyle bir yemekten konuşuyorduk ben de o yemeği aşırı iyi yapan bir yer bildiğimi söyledim.Aa götürsene falan muhabbeti oldu ben de beni daha önce 2 kere ektiğine dair dokundurma yaptım.Ben sana yapmam ya öyle bir şey dedi yani hatırlamıyoruma getirdi bu iyi bir şey mi kötü mü anlamadım tam.Sonra ben de tamam izin gününü vs ayarla bana mesaj atarsın dedim.Hala dönüşü olmadı nerdeyse 1 hafta olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antibioticx

Dediklerinize dikkat edicem hocam
    Ayrıca test dediğin ne gibi mesala benim durumumda nasıl bir teste tutuluyor olabilirim sence

Evet 2 kere teklif ettim ama kız işten çıkmayı planlıyor eğer iş dışında bir bağım olmassa kaybedebilirim onu
    3-4 Gün önce ben böyle dokundurdum işte beni 2 kere ektin sana bozuğum tarzında sana yapmam öyle bir şey dedi cevap olarak.Ayarla yapalım bir şeyler dedi ben de ağırdan satmak adına tamam bana izin gününü mesaj at ayarlayalım dedim dönüşü olmadı mesala...

BU KADINLARI ANLAMAK NİYE BU KADAR ZOR
    Tepkini yokluyordur, mesela bu sefer kendi teklif etti şurada buluşalım. Sen hazırlandın ve gittin ama o gelmedi. Ertesi gün tepkini yoklamak isteyebilir, ters gitmemen lazım yine ılımlı olursan artı puan. Kız milleti biraz değişik =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 14 Ocak 2019; 19:11:43 >

• Antibioticx A kullanıcısına yanıt
    Çok niyeti yok bence o konuşmanın üzerine kırıcı olmamak için öyle konuşmuş olabilir
    Mesaj atarsa devam et tabi ki ama onun dışında ilerletme derim
  • Kiz senden somut hareket bekliyor kanki ayni is yerinde sevgilileri calistirmazlar etik degil bunu dusunup korkudan acilamadigini dusunuyo bence bu yuzden isten ayriliyo o kiza acil is yerinde caktirmayiz de gizli gizli sevgili olun zaten farkedilirse birinizi cikarirlar
    Bu düşünceye gelmiştim ben de ve artık hani bi tık mesafe koymak istedim aramıza yani haliyle soğuk yaptım biraz direk bu işi kovalamayı bırakıp eski halimize dönelim kafasındaydım bu sefer böyle gelip ekstra samimi noldu birşey mi oldu falan moduna giriyor yani görünce direk sarılıyor vs. birlikte alışveriş yaptık ve aşırı keyifliydi birbirimizden asla sıkılmıyor gibiyiz ama mesaj konusunu ben mi çok zorluyorum acaba ya da kız benim üzerimden ego tatmini mi yapıyor acaba işyerindekilere göre tipim bir tık daha iyi yani diğer kızlara şekil yapma durumu olabilir mi acaba diye düşünüyorum... Kafayı yiycem
    Çok sıkıntılı ya benim söyleyebileceğim daha fazla bir şey yok
    Buralardaki yorumları da çok fazla dikkate alma onu söyleyebilirim sadece son olarak :d
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Açılıp reddedilmekten korkmuyorum aslında ama eğer reddetme durumu olursa işyerine yayma ihtimalinden korkuyorum yani bi tık itibar kaybetme durumum olabilir gibi geliyor sanki

Kız benden somut hareket bekliyor olsa ben 3-4 kere ilk mesajı atmama rağmen onun devamını getirmez mi acaba
    Mesaj somut degildir
  • HighDamagE kullanıcısına yanıt
    Böyle çok alakasız mesaj ama yani direk napıyosun mesajı gibi

ya da somut hareket nedir mesala
  • hocam mesaja takma, çoğu kişi mesaj işini önemsemiyor..

Ayrıca da kız yakında ayrılacak madem, samimiyeti artırıp son günlerde teklif etsene, şirkete yayma durumu da olamaz o zaman
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Şirketin çoğu yine de arkadaşı ama hocam hani kızın yayma durumu olursa yine insanlar bana yavşak olarak bakabilirler..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.