Şimdi Ara

KIZ MESElESİ Bİ BKARMISINZ :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şmdi arkadşlar Ben bi kızla tanısıcam! Kızı çarşıda Pazarda görüorum ama Hep anesinle Gezio Yanına Sokulamıyorum Kmdir kimin nesidir onuda bilmiyom...Kızla bakışıos böle basen...Nesem Onun yanında gezen kızı yolda çevirdim böle böle anlattım tanısmak istiom die arknle... cumartesi günü o kız bana hbr getiricek.. eger ki olumlu yanıt gelirsee kız tmm derse aklıma bişi takıldı...

**Kızdan tel numarasını mı istiyim yoksamm numaramı ben mi vereyim arkisine?
    Daha ilk Baştan POT kırmayayım dedim...

TÜM İLGİLENENLERE SAYGILAR VE TEŞEKKÜRLER...

• quote:

Orjinalden alıntı: ysf_joseph

Evt tüm Donanımhaberlilere İi aksamlar
    Şmdi arkadşlar Ben bi kızla tanısıcam! Kızı çarşıda Pazarda görüorum ama Hep anesinle Gezio Yanına Sokulamıyorum Kmdir kimin nesidir onuda bilmiyom...Kızla bakışıos böle basen...Nesem Onun yanında gezen kızı yolda çevirdim böle böle anlattım tanısmak istiom die arknle... cumartesi günü o kız bana hbr getiricek.. eger ki olumlu yanıt gelirsee kız tmm derse aklıma bişi takıldı...

Ben ilk buluşmada telefon numarasını almıştım, ama başkalarının tavsiyesi ile hayatını şekillendirme. Yapmak istediğin şeyi yap.

• quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Ben ilk buluşmada telefon numarasını almıştım, ama başkalarının tavsiyesi ile hayatını şekillendirme. Yapmak istediğin şeyi yap.

Arkadaşım tmm saol anladım da... Şimdi ben vereym die düşündüm ama bu seferde Kıza beni ara dermiş gibi olmıyım die düşndüm....

• çok ayrıntıya inmeye başladı bu sorular önce kızı bi ayarla bakalım numara paylaşımı bi şekilde yapılır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: GökaLp.

quote:

Arkadaşım tmm saol anladım da... Şimdi ben vereym die düşündüm ama bu seferde Kıza beni ara dermiş gibi olmıyım die düşndüm....

Senin içinde sakıncası yoksa telefon numaranı alabilirmiyim diye sor. En doğrusu bu.

• Ama Kız Gelmicek arkisi gelcek onuda tanımıom hç! İşte arkisine oNa ulaştırması içn nomumu vereym yoksam askisnden onun nosunu mu istiyim yani...
  • İste No'sunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    kız/kadın güzel oluyo ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: entrika888

İste No'sunu

Aynen!

Zaten kız arkadaşına numaramı ver ya da verme demiştir
  • hmm Eyvallah Allah Razı OLsn arkadaşlar Hepnzden
    İşalah ii hbr geler.. O zman çok sorum olacak
  • Bence Sen Direk Kızla Kendin Konuş. ARkadaşına Söyle Seni Kızla Buluştursun En Garanti Yol Bu Ondan Hoslandığını Arkadaş Olmak İstediğini Söyle. Numarasınıda Kendisinden ALırsın Artık Gayet Sağlıklı Olur Diye Düşünüyorum.
  • quote:

hmm Eyvallah Allah Razı OLsn arkadaşlar Hepnzden
    İşalah ii hbr geler.. O zman çok sorum olacak

sen kıza numaranı ver lumlu düşünüyorsa zaten sana haber verir hiç yoktan msj atar
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

Bence Sen Direk Kızla Kendin Konuş. ARkadaşına Söyle Seni Kızla Buluştursun En Garanti Yol Bu Ondan Hoslandığını Arkadaş Olmak İstediğini Söyle. Numarasınıda Kendisinden ALırsın Artık Gayet Sağlıklı Olur Diye Düşünüyorum.

hmmm Bu da mantıklı
  • arkisine yazıl
  • Ben kıza direk bir kitap verdim kitabın arasında benim cep numarası kız beni aradı.Hemde iilk aramsında müsait değildim meşgule aldım 2-3 saniye sonra bir daha aradı.
  • quote:

Bence Sen Direk Kızla Kendin Konuş. ARkadaşına Söyle Seni Kızla Buluştursun En Garanti Yol Bu Ondan Hoslandığını Arkadaş Olmak İstediğini Söyle. Numarasınıda Kendisinden ALırsın Artık Gayet Sağlıklı Olur Diye Düşünüyorum.

sen düşünmeye devam et hekıncım

noldu senin eskişehirliye

ha sana gelince arkadaşım,

buluşma olayı olcakmış,gelince durumu anlat,başta sen iste eğer birşey demezse sen kendi numaranı bi kağıda yaz önceden ayırlırken tutuştur eline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 22 Ekim 2008; 22:11:57 >

• msn iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

sen düşünmeye devam et hekıncım

noldu senin eskişehirliye

ha sana gelince arkadaşım,

buluşma olayı olcakmış,gelince durumu anlat,başta sen iste eğer birşey demezse sen kendi numaranı bi kağıda yaz önceden ayırlırken tutuştur eline

Lan Bir Git Başlatma Eskişehir'liye Onun Üstünden 3 tane Daha Eskişehirli Geçti...

• quote:

Lan Bir Git Başlatma Eskişehir'liye Onun Üstünden 3 tane Daha Eskişehirli Geçti...

benim harem var eskişehir

'de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.