Arkadaşlar aşk acısı falan filan sizin için saçma gelicek belki ama konu benim için gerçekten çok ciddi şizofren olmak üzereyim 9 Ay önce bi kızdan ayrıldım ondan öncede 9 ay boyunca gerçekten zevk duyduğum bi ilişkimiz olmuştu pek istemeyerek ayrıldık sonraki 9 ayda barışmak ve eskiye dönmek için nerdeyse herşeyi yaptım en son 2 gün önce kuzenlerim sayesinde bi buluşma ayarladık müzik falan vardı baya bi dans falan ettik kız seni özlemişim falan dedi böyle 9 aydan sonra baya bi birden samimileştik tabi bu benim için büyük bi umut oldu onunda beni tekrardan sevdiğini düşünmeye başlamıştım ama sanaldaki konuşurken yaptığı davranışlar falan bu düşünceden beni uzaklaştırdı yerli yersiz offline oluyor çok fazla konuşamıyoruz zaten ailesiyle sıkıntıları var bu aralar sanırım onlarda pek müsade etmiyolar face ve dışarı çıkma vs. diyeceğim ne yapmam gerek kız facede offlineyken bile ben ona mesaj atıp resmen kendimle konuşuyorum kendime soru sorup cevaplıyorum ve bunları mesaj olarak ona yollayarak yapıyorum gerçekten ilk kez bi kıza aşık oldum oda elime yüzüme bulaştı tam olarak bana karşı olan duygularını bilmiyorum öğrenmem içinde buluşmamız lazım buluşmak içinde ailesinin müsadesi olması lazım oda bu aralar ailesi çok sıkıyor kızı nedendir bilmem bana bi yardım edermisiniz ne yapmam gerek hiç ama hiç bilmiyorum zamanını harcayıp okuyanlara teşekkür ederım