Şimdi Ara

Kız meselesi [Ciddili]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise 4 e gidiyorum.4 senedir hiç karı kız peşinde koşmadım.Ta ki tek bir kıza kadar bizim yan sınıfta Şirin adında bir kız,sınıfında ki erkeklerle muhabbetim iyi okul çıkışlarında ,doğum günlerinde falan hep beraber sınıftan birinin evinde toplanırlar beni de çağırırlar şimdi benim meselem burada başlıyor.Ben bu kızdan ciddi ciddi hoşlanıyorum artık hoşlanma derecesini de geçti tenefüslerde falan hep görmek istiyorum.Ben de mallık yapıp bunu bizim sınıftaki mal kızlara söyledim ne yapayım falan diye fikirlerini sormak için
    anlattım.Bunlar da yemeden içmeden gidip kıza yetiştirmişler demişler sevgilin yada hoşlandığın biri var mı kız da yok deyince bunlar sana talip var falan demişler.Kız da bunlara bu sene sınav var ona hazırlanıyorum sevgiliyle falan isim yok sizinde olmasın demiş ve göndermiş.Tabi bu olay aralık ayının başında falan oluyor şimdi ygsden sonra kızı karşıma alıp gözünün içine bakarak içimdekileri dökmek istiyorum.Sizce ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım.Kızın bildiğim kadarıyla şimdiye kadar sevgilisi olmamış benim gibi, ikimiz de sınıf başkanıyız arada müdür yardımcısının yanında falan karşılaşıyoruz yüzüne gülümseyip geçiyorum.Bir de bu kızlar söylemişti tabi sağolsunlar kızı arada bana bakarken falan görenler oluyo hani bu kız tavlama sanatıdır vs pek bilmem işim de olmadı zaten kızında öyle bir sevgilisi vs olmadı.Nasıl davranmalıyım yardımcı olun lütfen
    [yazım hatalarım olabilir şimdiden özür diliyorum]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaça gidiyosun la sen

• Üniversite sınavı diyorum 4 yıl diyorum lise 5 olacak değil ya lise 4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizde sınıf başkanıymışsınız diplomatik ilişkileri sıkı tutarsan olur bu iş
  • Abi dalga geçmeyin dalga geçmenizi isteseydim konu dışına açardım özele değil

• Bunlar da yemeden içmeden gidip kıza yetiştirmişler

zamana bırakacaksın, hoşlandığını ve sevdiğini söyleyip geri çekileceksin o sana dönene kadar sabır başka yapacak bişey yok
  • Unut onu lise 4 gelmişsiniz zaten bir kaç ay sonra birbirinizi göremeyeceksiniz.Takılıp kalmaman lazım.Üni. gidince başkaları çıkar elbet karşına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız meselesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kastamonulu musun?

• Ciddili - Midilli
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Edison

Kastamonulu musun?

Evet kastamonuluyum.

Bölümlerimiz aynı sadece sınıflar farklı Üniversiteye aynı yerde okurum o sorun değil.

işte kıza söylemek istiyorum ama nerede nasıl bir ortamda söyleyeceğimi bilmiyorum ne yapmalıyım

• KenBlock37 kullanıcısına yanıt
    Öz güvenin varsa kızı tek başına yakalıyorsun ve diyorsun ki senin ile konuşmam gerek. Tamam derse gidiyorsunuz bir yere.

Diyorsun ki: Elif ( sallıyorum ismi ) lafı uzatmıyorum uzun zamandır senden hoşlanıyorum, seni seviyorum. Biliyorum sınav var bu konuyla ilgilenmiyorsun ama en azından ileride bir şeyler yaşama ihtimaliz var mı? Bunları söylemessem içimde kalırdı ömrüm boyunca bu şekilde yaşamak zorunda kalırdım. Bana bir şans vermeni istiyorum ama emin ol eğer ki kabul edersen ilişki sınavı kesinlikle etkilemeyecek..

üniversiteye giderseniz ayrılırsınız ama sıkıntı olabilir.

• quote:

Öz güvenin varsa kızı tek başına yakalıyorsun ve diyorsun ki senin ile konuşmam gerek. Tamam derse gidiyorsunuz bir yere.

Diyorsun ki: Elif ( sallıyorum ismi ) lafı uzatmıyorum uzun zamandır senden hoşlanıyorum, seni seviyorum. Biliyorum sınav var bu konuyla ilgilenmiyorsun ama en azından ileride bir şeyler yaşama ihtimaliz var mı? Bunları söylemessem içimde kalırdı ömrüm boyunca bu şekilde yaşamak zorunda kalırdım. Bana bir şans vermeni istiyorum ama emin ol eğer ki kabul edersen ilişki sınavı kesinlikle etkilemeyecek..

ygsden sonra demis zaten

• quote:

Hocam çok sağol kafama yattı bu iş zaten sınavdan sonra yapıcam geçen haftadan itibaren okula giden 12. Sınıf kalmadı

• Başka önerisi olan varsa mantıklı olduğu sürece önerilerinize açığım

• Ve anal depresyon hamlesi geldi.

Tam herşeyi planladım kızla nerde konuşsam falan diye düşünüyodum.Neyse herşey planlandı tarih koydum 28 mart dedim o gün kopacak dananın kuyruğu derken bir arkadaşım bana bir tweet linki attı linkte benim bahsettiğim kızın yanında bir dallama var ve altına müzik linki falan atmış o çocuğu benim kızla konuşurken falan gördüm arkadaşlarım ben biliyorum kızın sınıfındaki başka bir kız hakkında konuşuyo onların sınıfından birinden hoşlanıyo falan dediler.Hem benim duygularım heba oldu hem de arkadaş bildiklerim yüzüme,gözümün içine baka baka bana yalan söylediler.Hem aşk acısı hem de ihanete uğramanın altından nasıl kalkarım ??

• Git konuş hocam ya zorlama bu kadar.Kız hoşlanmıyorsa zaten sorun yoktur.
  • Sonuç nedir?

• Sonuç?

Edit: Adam ban yemiş asla öğrenemeyeceğiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chalinder -- 18 Ocak 2015; 23:43:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.