Şimdi Ara

Kız Reddetti..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar spor salonunda yeni bir kız hoca vardı. Çok sert bi tipti kimseye yüz vermiyordu vs ama bana çok ciddi anlamda bakıyordu arkadaşlar. bende spora konsantre olup kimseye bakmıyorum genelde. Bende bakmaya başladım ama sıkmadan. Instagramını bulup biraz süzdüm hayatında pek fazla kişi yok ve sürekli uzaklaşmalı buralardan insanlar çok sıradan gibi şeyler paylaşıyor. Bende bunla salonda bakışmaya devam ettim o gözünü çekene kadar bakıyordum ama yerinde bırakıp sık boğaz etmedim hiç. Geçen gün ben bu kıza instagramdan naber bakalım diye bişey yazdım. Ondan önceki günde spordan cıkarken görüşürüz dedim oda gülümsedi. Instagramdan biraz sohbet ettikten sonra Sohbet şöyle devam etti.

Ben:Senden gerçekten etkilendim buse. Normalde pek yaptığım bişey değil bu instagramdan birine etkilendiğimi söylemek.
    Kız: Anlıyorum.
    Ben: Bu nasıl bi tepki böyle
    Kız: Nası bişey bekliyodun ki?
    Ben: Neyse buse. Ben yapabileceğim kadarını yaptım gördüğüm kadarıyla olumsuz ki böyle bi tavır sergiliyosun. Zaten hislerimi söyleyerek yeterince kendimi rezil ettim.
    Kız: Duygularını birine söylemek hiç bi zaman rezillik değil bunu unutma. Zaten spor salonunda bu tarz şeyler yapmak yasak.
    Ben: Bu işler spor salonunda olacak işler değil zaten de neyse. Bana son defa söyle istremiyorsan gerçekten benden başka hiç bir adım görmeyeceksin.
    Kız: Bu tarz şeyler doğru değil salonda ama cidden mesaj atmanı istemiyorum.
    Ben: Tamam o halde bu iş bitmiştir böyle bişey yaşanmadı.
    Kız: Teşekkür ederim.
    görüldü yapıp bıraktım. İşin sıkıntı tarafı ben bu kızla spor salonunda sürekli yüz yüze bakıyorum. Nasıl bir tavır sergileyeyim kendime güvenim var hiç yüzüne bile bakmayıp kendi işime odaklanayım diyorum? Ne kadar etkilensem de beni istemeyen bi kızı direk çizerim. Şu dk dan sonra zaten bende istemem artık maalesef. Size sorum su dk dan sonra her hangi yapabileceğim bir şey var mı ama başka bir adım atmam kıza onda hemfikirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SnavS -- 12 Ocak 2017; 0:47:9 >

• yapman gereken yanlış olmaz bu işler telefonda. bi akşam sana yemek ısmarlayayım şuraya gideriz de. hayır derse sen bilirsin de geç. yüzüne bakma o gelsin yanına. gelmezse de salla gitsin. özetle salla gitsin. şimdi yapman gereken uzak durmak ve kesinlikle ciddi olup mesafeyi koru. kız gelip ne bu haller derse sizinle olmam gereken şekildeyim dersin gidersin.
  • Bu forum sayesinde artık kızlardan nefret ediyorum ne kadar güzel olurlarsa olsun bana insan derisi giyinmiş şeytanımsı yaratıklar gibi geliyorlar artık =)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçlü pazularinla aynaya karşı öyle pozlar ver ki, ne kaybettiğini anlasın kezo. Sonra kaybettigin herkule dön bi bak istedim deyip engellersin.

Şaka bi yana durum olumsuzsa yokmuş gibi davran hocam ne yani kendine güveni olan adamsin daha önüne cok firsat cikar. Yola devam.
  • O salondaki zebellah gibi herifler var ya kızın önünde o lavuklara zıplayıp kafayı koy kız desin ne haşin bi erkek
  • Nıye senden etkılendım yazdın yahu telefonda olmaz bu ıs kac kere soylenıcek? Bı yere felan davet etseydin daha ıyıydı. Neyse yuzune bıle bakma kızın yanından gecıp gıt
  • Beyler eyvallah güzel yorumlarınız için :) anlam veremediğim olay kız cidden çok bakıyordu arkadaşlar ve bakış şeklini hissederim normal bakmıyordu bana. Ama bi adım atınca değişiyor bu kızlar. Su dakikadan sonra dediğiniz gibi hiç bişey olmamış bi şekilde yaptığım işe konsantre olmaya devam edilen en azından şuan kafamda soru kalmadı. Kesinlikle yüzüne bile bakmayı düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    2 hafta önce açıldı
    Kız Davet Etti
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olum niye atarlı atarlı konuşuyonuz? Kız kabul edeceksede çekiniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu atar ney
  • Hocam çok erkennaçılmışsım
  • Olm siz niye böylesiniz ya. Kıza instagramdan açılıp red yiyince bide trip atmış adam. Bari telefon numarasını alsaydın önce kardeş. Yıl 2017 hala mesajla açılan var kardeşim mesajla istediğin kadar güzel şeyler yaz o duyguyu veremezsin ve kızın gözünde yüzyüze konuşup açılamayan özgüvensiz damgası yersin. Ki daha numarasını bile almadığın bi kıza açılıp kabul edilmeyi falan mı bekliyodun sırf salonda sana güldü diye. Önce bi kızla arkadaş ol kaynaş ondan sonra flörte girersiniz zaten flört gidene kadar devam et açılma falan bunlar boş işler olacağı varsa olur zaten.
  • "spordan cıkarken görüşürüz dedim oda gülümsedi."

gülücüğe odaklan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adolf Stalin

Olm siz niye böylesiniz ya. Kıza instagramdan açılıp red yiyince bide trip atmış adam. Bari telefon numarasını alsaydın önce kardeş. Yıl 2017 hala mesajla açılan var kardeşim mesajla istediğin kadar güzel şeyler yaz o duyguyu veremezsin ve kızın gözünde yüzyüze konuşup açılamayan özgüvensiz damgası yersin. Ki daha numarasını bile almadığın bi kıza açılıp kabul edilmeyi falan mı bekliyodun sırf salonda sana güldü diye. Önce bi kızla arkadaş ol kaynaş ondan sonra flörte girersiniz zaten flört gidene kadar devam et açılma falan bunlar boş işler olacağı varsa olur zaten.

Trip felan atmadım hocam ben. Ama aceleci davranmış olabilirim haklısınız. Ama kızın izin günü yok sordum ve işten 10 da çıkıyor salonda da sürekli birileriyle ilgileniyor sohbet edecek an yok. bana gülümsedi diye mesaj atmadım bakışlarını görmeniz lazımdı normal bakışlar değildi başkalarına bakmıyordu böyle. Kız içten içe beni beğendiğini biliyorum hatta Emin'im ama çok aceleci davrandık şu dk dan sonra geri dönüşü de olmaz gibi

• O karı başkalarıyla ilişki yaşıcak sende azgın ergen olarak eline kalacaksın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.