Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana da yollayabilirsin. Dürüst olurum.

Tip önemli değil diyenlere bakma. Her kıza onlarca erkek yazıyor çirkini neden seçsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız güzel değil sen de yakışıklı değilsin şansın var açıl bence.
  • Pm atarsan yardımcı olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumun için teşekkürler hocam. Ne olursa olsun açılacağım kıza. Kafaya koydum bir kere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 25 Haziran 2017; 12:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A D M I R A L

Hocam sevdiğim kız çok güzel. Aslında hep bir ihtimal oldu yani ilişki başlardı fakat o çok güzel olduğu için ben kendine güvenmiyorum. Ezik hissediyorum kendini, özgüvenim cesaretim yok. Napıcam bilmiyorum. Kızın çoğu sevgilisi ahım şahım kişiler değiller ama her gin çıkma teklifi alan biri

Hocam ezik hissetmene gerek yok kendini aklına öyle geldiği zaman bende insanım o da insan diye düşün. Kızın fazla güzel olması seni tedirgin etmesin Türkiye'de çirkin kızlara bile her gün yazıyor millet instagramdan ordan burdan. Kıza her gün teklif geliyor diye kafana takma şimdiden yoksa ilerde çok kafana takarsın her yazanı durduk yere sinir olur hem yazanla hem kızla kavga edersin. Boşuna sinirlerini yıpratmana gerek yok, kız zaten aklı başında ilişkisine sadık biriyse o yazanlara cevap vermez verse bile kestirip atar.

İlk mesajımda da dediğim gibi kız güzel olabilir sende çok yakışıklı olmayabilirsin ama bir ilişkiyi uzun süreli yapan şey güzellik veya yakışıklılık değil, beraber olduğunda ona karşı hissettiğin duygular,mutlu olup olmadığın,sıkılmadığın. Kızla muhabbetin var belli ilişki aşamasına kadar da gelmiş ama sen uzak durmuşsun, kızı sen tanıyorsun nasıl biri arıyor? Yakışıklı mı? Zengin mi? Yoksa olgun,kültürlü,nerde ne yapması gerektiğini bilen biri mi? Sende kız aradığını bulmuş anlattığına göre.

Zaten kızla direk konuşmaya başladığınızda ilişki olarak düşünmeyin, muhabbet edin zaten kafalar uyduysa senin aklında yokken bile bir bakmışsın sevgili olmuşsunuz. Şu an yapman gereken şey kızla konuşmak ama kendini de kasma burada nasıl yazıyosan samimi bir arkadaşınla nasıl konuşuyorsan öyle devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Kız-erkek ilişkilerinde tip çok önemli değil. Hiç önemli değil demiyorum ama karakter olarak düzgün bir kız genellikle ilk olarak tipe bakmaz. Erkeğin karakterinin nasıl olduğuna,olgun mu değil mi,zeki mi,sohbeti nasıl gibi konulara bakar. O yüzden kızı hiç tanımıyorsan yani sohbetin yoksa direk çıkma teklifi etme aracı arkadaşın varsa ona söyle sizi tanıştırsın konuşun kafalar uyuyor mu ona göre sende kararını ver, tipe göre karar verme.

+1 3 kızla flört aşamasındayken aynı olayları yaşadım. hiç anlaşamıyorduk ama hep şans verirlerdi. ama hep red ederlerdi. niye diye sorduğumda ise karakter olayını ve kafa uyuşmazlığı diyorlardı. karakterli kızların çoğu tipten önce bazı değerlere önem veriyor gerçekten.
  • pm at

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Pme birak

• quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Kız-erkek ilişkilerinde tip çok önemli değil. Hiç önemli değil demiyorum ama karakter olarak düzgün bir kız genellikle ilk olarak tipe bakmaz. Erkeğin karakterinin nasıl olduğuna,olgun mu değil mi,zeki mi,sohbeti nasıl gibi konulara bakar. O yüzden kızı hiç tanımıyorsan yani sohbetin yoksa direk çıkma teklifi etme aracı arkadaşın varsa ona söyle sizi tanıştırsın konuşun kafalar uyuyor mu ona göre sende kararını ver, tipe göre karar verme.

yav he he.onemli olan iç guzellik.icimizde icimizde

• Search and Rescue S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kızın içinde bulunduğu çevreye göre fazlasıyla aklı başında ve olgun biriyim. Eğitim durumum da gayet iyi. Baskıcı bir ailesi var. Bugüne kadar ona özgür olmasını hep ben anlattım. Bu fikirlerim de onun hoşuna gidiyor. Hatalarınd uyardım, destek oldum falan. Okumuyor ayrıca her şeye rağmen okuması için çaba gösteriyorum. Bütün bunlar doğal olarak hoşuna gidiyordur zira çevresinde hiç görmediği bir figür konumundayım. Bana saygısının da çok olduğunu biliyorum.

İlişki konusunda ben hiç ihtimal vermiyordum ama ortak dostlarımız aramkzdaki bu pozitif yakınlığı bir ilişkiye çevirebileceğimiz konusunda tavsiyeler verdi. Ben yine ihtimal vermezken o beni bir ara baya düşünmüş olur diye. Niye kaçtım neden kaçtım emin olun bilmiyorum. Sadece ne kendime ne de ona güvenmiyorum. Biraz da ona yetmeyecekmişim hissi de var bende. Kısacası mükemmelliyetçi bir insanım ve her şeyin dört dörtlük olmasını bekliyorum. Canımdan çok seviyorum onu bir de bu var. Yarın öbür gün ondan ayrılma ihtimali de korkutuyor beni.

Nasıl biri aradığını hiiiiç bilmiyorum. Daha önce hoşlantı duyduğu çocukları gördüm hepsi abuk sabuk kişiler. Kendime güven problemimi aşmam gerekiyor. Rahat olamıyorum

• Ben sus pus birisiyim,, yani yapım böyle,, iki kişi ile tanıştım,, ikiside ilk başta azarladı beniiiiii,, böyle susarsan nasıl tanışacaz nasıl alnasacagız dedi ,

İkiside istediğim gibi olmadığı için, konuşma olayı pek sıkıntı olmadı, fakat hoşuma giden birisi ile konuşmama yüzünden anlaşamazsam, çok iyi şeyler olmaz..

Şimdi ben kız ile ortak noktam yokki sıcak kanlı samimi davranayım,,

daha ilk tanışmışız mesela, karşılıklı oturuyoruz, kızın yanına gidip oturanam ki daha ilk günden,, aynı onun gibi,,,

Nasıl yapabilirim ?

• pm bırak bakalım
  • Bunu göndereceğim kıza? Abiler yardım edin azıcık. Ters tepki yapar mı?

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben "Good bye" dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 29 Haziran 2017; 1:3:38 >

• Up
  • Hmm: hani kankaydık,noldu da aşık oldun.şimdi iyisin hoşsun da olmaz yav.

Demek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

• Bu nasıl konuşma bir İngilizce bir Türkçe amaç ne

• Diğer konuda kabul ederse çanağı atıcam dedim.Zaten emindim kabul etmeyeceğinden,yine yanılmadım

• Kız yok olmaz diyene kadar devam.

Gerçi sonuç ne olursa olsun peşini bırakmam da neyse
  • Niye yarısı Türkçe yarısı İngilizce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.