Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu 4-5 fotodan ben bile kızın bi yerinin kalkık olduğunu anladım neresini sevdin bunun
  • Utandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızın dil ayarımı bozuktur nedir ing-tür karışık gidiyor
  • Jouska J kullanıcısına yanıt
    Bakın şöyle bir açıklık getireyim. Kızın kelime eksiği var. Türk değil kendisi.
  • Bu ne saçma yazi dizisiydi böyle. Yari İngilizce yari Türkçe yazarak ne olduğunu sanıyor bu kız onu anlamadım. Kafanız mi iyi anlamıyorum.

• Pm piliz

• Ulan yabancı dilciyim yemin ediyorum utandım, siz İngilizce konuşmayın.
  • gelene geçene kızın fotosunu mu gönderiyorsun kaç kişi mutlu son yaşadı o fotolarla kim bilir. kaç ekran kaç monitör kirlendi
  • Hocam kızın ingilizcesi bitmiş o yüzden konuşmayı bitirmiş :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oh, well...

• up
  • Kardeşim kusura bakma ama senin herhangi bir kızı sanaldan tavlama olasılığın Mahmut Tuncerin İrina Shayk'ı tavlama olasılığından düşük.Kızda hiçbir problem olduğunu düşünmüyorum ama senin durum inanılmaz vahim.Çok resmisin , yavşadığını çok belli ediyorsun ,kafanda çok şey kuruyorsun , ipleri kızın eline çok fazla veriyorsun ve çok sıkıcısın yani.Okurken direk kafamda "ııı , şey" li konuşup tirtir titreyen bir çocuk canlandı.Azcık rahat ol , resmiyeti kasıntılığı bırak.Kızın üstüne bir konu üzerinden gitmeyi bırak , yok hmmmış yok bişey dicekmişsin gibi durdunmuş.Bu kızla en yakın erkek arkadaşınla konuştuğun gibi konuşsan bile tavlama olasılığın çok daha fazla artar , o derece kötü yaklaşıyorsun kıza.Her an "Ya A... bişey dicem ....... ben senden hoşlanıyorum." falan diyeceksin kız da seni reddedecek gibi giden bir muhabbet.
  • Hocam özelden gönderebilirseniz ben de yorumlamak isterim

• Bu nasıl bı konuşma ;((( sürekli müsait misin diye sormuşsun kıza, sen sor o cevaplarsa cevaplar. Bu kadar güvensiz konuşmayın kizin gözünden düşüyorsun böyle. Yine kız bozuntuya vermemiş pek. Böyle wpden konuşarak işin zor

• kardeş bu iş olmaz, mümkün değil yani.kıza allah gibi davranmışsın resmen, bu kadar abartma
  • Özet

- Sen bana "hmm" demiştin

- Ne diyem?

• Are you sex desen daha anlamlı bir konuşma olurmuş
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bu işin olmasını çok istiyorum. Hissettiğim şeyler bambaşka. Okullar açılana kadar kızla muhabbet edeceğim, okulda ise, bir yerlere gidelim mi gibisinden bir teklifte bulunup kıza orada her şeyi anlatacağım. Mantıklı olur değil mi bu yapacağım?

• Sen ing biliyonmu yoksa programmi ceviri yapiyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.