Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Siz beni mecbur bıraktınız, yazdıklarınız ortada. Kız şöyle salak böyle salak bi ingilizce yazıyor bi türkçe. Ben olsam kızı bırakırdım falan yazdınız hep, yalan mı?
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    İngilizce'de dalga geçtik.sana dedik ki kızın niyeti yoksa peşine köpek olma ezdirme kendini yoksa bizene nasıl konuşuyorsunuz.kiz yazmisken bitirdim işi boşa da mesaj atma gecti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlis anlamada okudugum en sacma kiz erkek diyaloglarindan biri her zaman diyorum whatsapp ta yurumez bu isler yuz yuze olacaksin veya direk acilip en iyi ihtimal bulusup bir seyler iceceksin insana gina geliyor netten kiz bulup yurumek ha bazilari var isin ustasi olmusta bizde de oyle cene yok babacim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Siz beni mecbur bıraktınız, yazdıklarınız ortada. Kız şöyle salak böyle salak bi ingilizce yazıyor bi türkçe. Ben olsam kızı bırakırdım falan yazdınız hep, yalan mı?
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 13 Nisan 2020; 22:17:30 >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Ben bugüne kadar hiçbir kıza yürümedim. Çok bekledim. "Belki adam akıllı birisi çıkar da karşıma, beraber, götürebildiğimiz yere kadar götürürüz" derdim hep. Bu kızlara emek verince, çok egoları şişiyor ve insanı saçmalatıyor. Ben normal arkadaşlarımla konuşurken gayet makul bir seviyede, hiç sıkıcı olmayan konuşmalar yapıyorum. Eğer gerçekten sıkıntı bende olsaydı, konuştuğum herkesle bu şekil saçma konuşmalar dahilinde konuşmam gerekirdi diye düşünüyorum. Kızın bana diyeceği şey belki de "Ben seni arkadaş olarak görüyorum" olacak ama şu saatten sonra bununla ne ilgileniyorum ne de merak ediyorum. İsterse varsın bana ilgisi olsun söylesin yahut hoşlantı duyduğunu söylesin hiç mühim değil. Kız bana yazmadıkça da ben yazmayacağım bu saatten sonra. Çünkü benim ona çok fazla şey yazdığımı düşünüyorum. Daha da kendimi küçük düşürmek istemiyorum yazıp da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 7 Temmuz 2017; 22:17:44 >

• meot1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk sayfalara gidip bakar mısınız bi? Alayı olumsuz yorum yaptı, hiçbirisi kıza yürü dostum bu iş olur demedi yazışmalara bakıp da. Hepsi kötü kötü yorumlar yaptı ve bilinçaltıma da bu kızı bırakmalıyım düşüncesini yerleştirdiler birlik olup. Gelmiş suç sende de bilmem ney diyorsunuz? Aklımı karıştıran sizsiniz, bir kişi doğru yorum yaptı mı? Hayır!..
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    Yok kız sana mesaj atmış neden gerio teptin diyen arkadaslarin cogu tecrübesiz.Bak sana neler olcakdi anlatayim.Sen 2-3 gun mesaj atamadığın icin kız bir anda garipsedi.Nasıl olur nasıl mesaj atmaz(Klasik Turk Kizi ilgi hosuna gider).Bundan dolayi sana mesaj atti eger sende direkt aha bana mesaj attı bu bana yürüyor misali onla konussaydin kız bu kolay lokma.der yine senle konusur ama hic bir zaman sevgili olmazdiniz.Sen simdi buna hadi bye yazdın ya kızın simdi egosu öyle bir cakildiki.Simdi icinden ya nasıl olur nasıl boyle der diye ici icini yiyordurEn iyisi yaptın emin ol ilerde yıne mesaj atacak sana

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım hocam. Az süründürelim şu kızı da aklına başına gelsin.
  • Ya olm sjdsjfhsfjsfjs ben de sürekli bana yazan sonra yazmayı bırakan kıza yazmıştım sen beni mi seviyorsun diye. Ego tatmin etmek için. Hemen triplere girmişsin süründüreceğim diye jsdjsjfshfsfjj. Bu konu efsane oldu bence jsfjsfshfs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Hocam ilk sayfalara gidip bakar mısınız bi? Alayı olumsuz yorum yaptı, hiçbirisi kıza yürü dostum bu iş olur demedi yazışmalara bakıp da. Hepsi kötü kötü yorumlar yaptı ve bilinçaltıma da bu kızı bırakmalıyım düşüncesini yerleştirdiler birlik olup. Gelmiş suç sende de bilmem ney diyorsunuz? Aklımı karıştıran sizsiniz, bir kişi doğru yorum yaptı mı? Hayır!..
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meot1 -- 13 Nisan 2020; 22:17:58 >
  • meot1 kullanıcısına yanıt
    Destek olacağınıza köstek oldunuz hep.
  • efsane konu olmuş türk dizilerinden daha çok güldüm . sana desem desem good bye derim ne demek olum
  • Çok güzel nokta koymuşsun ama benim bile içimde kaldı, ne diyecekti acaba

• Okullar açıldığında yüz yüze konuşacağım zaten.

• Bu konu neden bu kadar uzadı ya?!

Kardeşim yazma artık kendini rezil ediyorsun, senin öfken de, inadın da, kinin de 5 dklık. Kız çevrimiçi olunca elin ayağın boşaltıyor gözün kararıyor gelmişsin burada intikam almaktan unutmaktan bahsediyorsun. Yüz yüze konuşacam diyorsun da 100 metre yaklaşsan kıza donup kalacaksın konuşabileceğini hiç sanmıyorum 3 dakkalık gaza gelmeler bunlar. Son sslerinde kıza koyduğun posta da tamamen saçma, resmen kıza bak sana köpek gibi değer veriyorum ama değer vermiyormuş gibş davranıyorum işte bana bunları yaptırıyorsun bendeki etkin bu kadar fazla diye bağırmışsın kıza, kız arşa ulaşmıştır haklı olarak, bana bunlar yazılsa anamın babamın yüzüne bakmam havadan be!

İpleme tavsiyelerinden hiç bir şey anlamamışsın. Soğuk davranmak depressif ve acılı bir ezik olmak demek değil. Kız günaydın ve iyi gecelerden, nasılsın bende iyiyimlerden rahatsız olmuyorsa sen de olmayacaksın aynı şekilde devam ettireceksin, erkek dişi fark etmez duygularını, içinde yaşadıklarını asla karşı tarafa hissettirmeyeceksin. Sana neden soğuk davranıyorsun derse farkında değilmiş gibi yapıp sebebini söylemeyeceksin, kaçamak cevaplar verip gizem uyandıracaksın.

Fakat sana bunlardan ne kadar bahsetsem de boş, içinde gerçekten kızı umursamaz biri olmadıkça, umursamazı oynamaya devam edeceksin ve hatun kişi beni etkilemek için rol yapıyor diye düşünerek arşı delip geçecek. Kısaca engel bas şu kıza, çıkış yap forumdan. Kapat telefonunu bilgisayarını, çık dışarıya bir aktivite bul kendine, onursuz yüzsüz bir ezik gibi davranmayı kes artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 8 Temmuz 2017; 21:31:44 >

• markidos kullanıcısına yanıt
    Döktürmüşsün hocam

• Yüz yüze konuştuğumda geçecek bunların hepsi.
  • up ibretlik konu bakın bakın ibret alın
  • cringe oldum okurken, bu adamın konuları tam cringe lik

• Hocam sonuc ne oldu

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.