Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen 1 cevap. Şu anda sağlıklı düşünemiyorum çünkü. Tarafsız birisinin yorum yapması gerek.
  • Yazan yoktur konuşacağı kimse yoktur gittiği yerde internet yoktur bir sürü şey yazılır ama sen kendine yorma boş yere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vortex- kullanıcısına yanıt

unut
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Hocam her akşam açan kız son 1 gündür açmıyor.

Bana bir şey yazmasını istemiyorum çünkü yazarsa direkt reddedeceğim.
  • hocam yas kac

Ee derdin ne o zaman?Yazan olmazsa girmez.internete giremiyor olabilir.ya da kızı çok alistirdigin için az daha ego basmani istediği için dikkat çekmeye calisiyor da olabilir.oyuna gelme!

• EdwardNorton kullanıcısına yanıt
    20 kız 19
  • Bu ne şimdi 17 sayfa olmuş gereksizce. Sen kaybettin diye yazmış bi de kaç yaşındasınız ya anlamadım ki. Saçma konuşmalar.
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Hocam burç yorumum ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben şahsen takip ediyorum büyük oranda doğru çıkıyor. Şaka yapmıyorum ya da anlık bir hevesle yazmıyorum bu laflarımı da. Takip ederim burcumu ve günlük-aylık yorumları. %100 gerçeği yansıtmasa da %50'den fazlası doğru çıkıyor.

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben "Good bye" dedim.

Hocam bu da kızın bu ayki burç yorumu ne tesadüf değil mi yazanlar sanki bizi anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 5 Temmuz 2017; 1:51:43 >

• Şimdi siz 2 şeyi merak ediyorsunuz ..

1=) Boşa kürek çekmek nedir ?
    2=) Nasıl yapılır ?
  • Çilekli Limonata kullanıcısına yanıt
    Okullar açılınca kıza anlatacağım ona karşı bir aralar hissettiklerimi. Boşa kürek çektim, ama en azından fark ettim, ve şu anda kızdan inanılmaz derecede soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 5 Temmuz 2017; 3:29:52 >
  • Yav soğudum diyorsun, burçtan, hava durumundan, son görülmeden kafanda roman yazıyorsun. Troll müsün nesin anlamadım gitti, kendini yerin dibine sokmuşsun millet üzeriden goygoy yapıyor sen daha havaları sordu kesin bana aşık oldu, tamam lan bu iş yuppii kafasındasın, kendini küçük düşürmek zevk mi veriyor anlamadım yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markidos -- 5 Temmuz 2017; 4:30:11 >
  • Onu benim kadar sevecek kişiyi zor bulur cümlesi bayanlara gitmez.

Sevilmek istemiyorlar ki :)

Sevdiklerinin kendini sevmesini istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCA

• Kız konuşmalarına geçiştirerek yanıt vermiş sen sürekli soru sormussun o iki üç kelimeyle yanıt vermiş bir de sen bazen kendini küçük düşürecek şeyler demissin. Kısacası bu kız zaten olmayacaktı belliydi.

Çevrimiçi olmamasını da kendine yorma zaten kötü duruma dusmussun iyice saçmalama hocam.

Baya bı ezik duruma düşürmüşsun kendini kusura bakma

• Bu ne lan %50'si bitmemiş Witcher yaması gibi. At bu kızı %100 patch çıkınca tekrar denersin

• markidos kullanıcısına yanıt
    Troll değilim de sadece bir kızı çok sevdim ama kız beni oyaladı. Ucuz kurtuldum bu kızdan hocam yani. Bu kadar değer vermeye değmezmiş, bunu anlamış oldum.

• Aga grup demisin acik alan piknik demisin (public) kizi korkutmusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.