Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kıza bağlanmıştım çünki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Kıza bağlanmıştım çünki.

Boşver aga değmez kendini küçük düşürmeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga hiç oluru yok. kız 1 kelimelik cevapler verirken sen döşemişsin cümleleri
  • Anarchist Reaper kullanıcısına yanıt
    Anam kız grram sallamıyor ki beni, onca değer verdim, iltifatlar ettim hepsin boşunaymış demek ki. Ama kız da salak, baştan söylemedi ya da en azından belli edebilirdi yazılarıyla hep güzel güzel cevaplar verdi beni umutlandırdı. Bu da benim kafamda bir şeyler kurmama sebebiyet verdi. Saçmalık yani başka bir şey değil şu kızla yaşadığım olay. Ne hali varsa görsün deyip bıraktım zaten peşini. Kız güzel de değil ama bilmiyorum içim ısındı sadece kıza ve bağlandım duygusal olarak. Karşılık verseydi bir şeyler yaşanacaktı ama olmadı. Sağlık olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 6 Temmuz 2017; 19:49:29 >
  • quote:

Anam kız grram sallamıyor ki beni, onca değer verdim, iltifatlar ettim hepsin boşunaymış demek ki. Ama kız da salak, baştan söylemedi ya da en azından belli edebilirdi yazılarıyla hep güzel güzel cevaplar verdi beni umutlandırdı. Bu da benim kafamda bir şeyler kurmama sebebiyet verdi. Saçmalık yani başka bir şey değil şu kızla yaşadığım olay. Ne hali varsa görsün deyip bıraktım zaten peşini. Kız güzel de değil ama bilmiyorum içim ısındı sadece kıza ve bağlandım duygusal olarak. Karşılık verseydi bir şeyler yaşanacaktı ama olmadı. Sağlık olsun.

Ah hocam ah...Açtığım son konuyu oku konu dışı özelden.O zaman beni daha iyi anlıcaksın hem de senin için de iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Saat başı çevrimiçi olan kız son 2-3 gündür günde sadece 2-3 kere çevrimiçi oluyor çok kısa süreliğine o da. Sanki benden mesaj gelmiş mi ona bakıyor ve gelmediğini görünce kapatıyor.

Siz de benim düşündüğümü düşünüyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 6 Temmuz 2017; 22:17:12 >
  • quote:

Saat başı çevrimiçi olan kız son 2-3 gündür günde sadece 2-3 kere çevrimiçi oluyor çok kısa süreliğine o da. Sanki benden mesaj gelmiş mi ona bakıyor ve gelmediğini görünce kapatıyor.

Hayır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyice kafayı yedi 1-2 eleman aşık açısı falan diyor ben mesaja attim mi diye bakiyor diyor.mesaj gelmiyodur girmemiştir ne yoruyon kendine her şeyi.ask açısı falan çektiği yok.sazan gibi açıp bakiyon sende açık mı diye.seni düşünse açık misin diye bakar durur.kiz sana ne aşık ne hoşlanıyor ne merak ediyor yazmamandan da gayet memnun saçma sapan şeyler soruyon soğudum diyon hala burç diyon son görülme diyon.birak la artık biz yorulduk yazmaktan

• quote:

Saat başı çevrimiçi olan kız son 2-3 gündür günde sadece 2-3 kere çevrimiçi oluyor çok kısa süreliğine o da. Sanki benden mesaj gelmiş mi ona bakıyor ve gelmediğini görünce kapatıyor.

öyle bir şey olmaz, get that out of your aklından. whatsapp always arka planda çalışır. senden mesaj gelmişse bildirim gider. bunu herkes de bilir, kızın geri kalır tarafı yok maybe vardır ama i don't think so, neyse büyük ihtimalle kızın sevdiği bir person var, onun last seenine look yapıyordur.

• Hocam bak ilişki durumunda 1 senedir ilişkisi yok yazıyor daha ne diyeyim ki yani?

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Birader şaka mısın hala ilişki durumu falan diyor , 20 yaşında adamsın Facebooktan ilişki durumu analizi mi yapıyorsun.Bir şeye üzülünce Facebookta "Üzgün hissediyor :(" diye durum paylaşanlardan mısın sen de? Kızı unuttuysan daha ne konuyu yukarı çekiyorsun sinir hastası ettin beni ya , "bir erkek nasıl olmamalı?" diye kitap yazılsa kapağına seni koyarım yemin ediyorum.

Özet şu daha da uzatma : kız senle arkadaş olmuş , sana iyi davranmış sen de saf bir adamsın tecrüben yok kızın iyi niyetini yanlış yorumlayıp "bana silgi verdi sizce de benden hoşlanmıyor mu?" tribine girmişsin , yaz geldi ve kız şuan samimi arkadaşlarıyla beraber ve mutlu , senin arkadaşlığına ihtiyacı yok , üstüne sen de bu konuda sıkıcı muhabbetinle ısrarcı olunca kızı "Hmm aynen" kıvamına getirdin ve bırak sevgiliyi kanka bile olma şansını temelli kaybettin.Kızı unuttum deyip daha ne konuya saçma sapan burç yorumu yok feysbukta ilişkisi yok yazıyor yok şu saatte çevrimiçi olmuş yazıyosun.Mevzu kapandıysa daha konuyu üstlere taşıyıp millete cringe yaşatma ve hatta mümkünse kıza hemen şimdi seni çok seviyorum benle çıkar mısın yaz , kız senin boş düşüncelerini bir darmadağın etsin ve konu kapansın ya.

Sinirden bu kadar yazıyı 15 saniyede yazdım , ulan kız olsam böyle tipleri mudurnu tavuğa çevirip zengin olmuştum nasıl adamlarsınız.

• Lüzumsuz Adam kullanıcısına yanıt
    Kız çekincen olduğu için mesajlasirken çekinmiş yüz yüzeyken cekinmeyecekmis ondan her şeyi yüzüne anlatacak bence bu çok mantıklı kız WhatsApp a girmiyor ilişkisi yok burç da tutuyor kiskanmayin su çocuğu olacak bu iş

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

Kız çekincen olduğu için mesajlasirken çekinmiş yüz yüzeyken cekinmeyecekmis ondan her şeyi yüzüne anlatacak bence bu çok mantıklı kız WhatsApp a girmiyor ilişkisi yok burç da tutuyor kiskanmayin su çocuğu olacak bu iş

• Ulan hep siz benim kafamı karıştırdınız. Bilinç altıma yerleştirdiniz ki anam, yok o kız ingilizce-türkçe konuşuyor karışık salak, bırak o kızı, ben olsaydım yerinde o kıza haddini bildirirdim falan kıza sizin yüzünüzden olumsuz cevap verdim şimdi mutlu olun emi.
  • quote:

Ulan hep siz benim kafamı karıştırdınız. Bilinç altıma yerleştirdiniz ki anam, yok o kız ingilizce-türkçe konuşuyor karışık salak, bırak o kızı, ben olsaydım yerinde o kıza haddini bildirirdim falan kıza sizin yüzünüzden olumsuz cevap verdim şimdi mutlu olun emi.

Kardeşim samimi şekilde söylüyorum birkaç ay sonra çok pişman olacaksın bu kadar gurursuz ve onursuz davrandigin için. Bunu hakaret olarak demiyorum yanlış anlama ama hocam bu kadar mı eline yüzüne bulastirilir? Bu kadar mı tecrübesiz ve saçma davranılır? Yazık etmişsin kendine

• quote:

Ulan hep siz benim kafamı karıştırdınız. Bilinç altıma yerleştirdiniz ki anam, yok o kız ingilizce-türkçe konuşuyor karışık salak, bırak o kızı, ben olsaydım yerinde o kıza haddini bildirirdim falan kıza sizin yüzünüzden olumsuz cevap verdim şimdi mutlu olun emi.

DİK DUR EĞİLME

DH HALKI SENİNLE
  • ahahaahah bu kızlardan gram anlamayan kişilerin aklına nasıl uydun kız seni seviyo

• Olay şu sana gelecegi falan yok ama her gün yazıp durduğunu için anladı sevdiğini yazmayınca boşa düştü niye yazmıyor falan evet deseydin hmm olmaz vs dicekti.seviyodum geçti ve rahatsız ediyorsun demeseydin keşke.babandan oyuncak istedin almadı diye kızıyorsun gibi olmuş babanı sevmem geçmiyor ama oyuncak mesele orda.kizida sen rahatsız ettin surda sorduğun saçma sorularla falan.mesaj atmış rahatsız ediyor by bu demişsin 20 yaşında adamsın olmamis

• Kız sana hazır yazmisken terslemeyecektin anlamamıştım gibi falan yapıp konuşacaktın sen kaçacaktın o kovalayacakti kızın mesaj atması iyi bir şey elinle depmisin.

• cringe was real with this one

olm bi karar verin turkce mi konuscaniz ingilizce mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 7 Temmuz 2017; 19:26:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.