Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak kardeşim sizin gibi konuşacağım anla diye
    Daha önce de mentioned in my another comment. Aynı konuları over and over açmışsın kızı baymışsın dedim. Böyle olacağı belliydi. Kızın içine düşmüşsün resmen yapışmışsın bırakmıyorsun kız sıkıldığını çok açık belli eden mesajlar atmış hiçbirini you didnt understand. Yahu insan biraz kızın ilgisini çekecek şeylerden konuşur
  • Soğudum diyon gelse reddetcem diyon sonra geliyon yüz yüze anlatacam her şey diyon bide burç yorumu diyon kabullen kardeş olmayacak kendini küçük düşürme daha kızın gözünde de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu sever misin bunu sever misin kız baymıştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gonderir misin hocam merak ettim

• Kız beni engellemişmi diye baktım başka bir telefondan numarayı ekleyip ama kız harbiden de 2 gündür telefonu açmamış hiç. Çok garip yani her allahın günü açan 2 gündür açmıyor.

Bekleyip göreceğiz.
  • Durumun vahim ötesi git spor falan yap hormon salgıla yoksa depresyona gireceksin do you understand?

• Kiza direk yemek yiyelim mi diye soramiyorsun da soyle yerlerde yemek yemekten hoslanir misin, kalabalik icinde yemek yerken ozgur olamiyorsun gibi bos bos laflar ediyorsun. Anket yapmadigini varsayarsak kizin seninle konusmasi icin bir sebep yok. 2 gundur girmeme olayinin senle alakasi yoktur, telefonu kayiptir veya bozuktur. Kimden yardim alirsin bilmiyorum ama muhabbet ederken daha ilginc daha sicakkanli olmayi ogrenmen her iki taraf icinde iyi olacaktir.

• köyüne falan gitmiştir bi diyon gelse de reddetcem bi diyon 2 gündür açmıyo benle mi alakası var ama burçlar şöyle beynini aktif olarak kullanmıyorsun haberin olsun
  • Vespucci kullanıcısına yanıt
    Okulların açılmasını bekliyorum. Whatsapptan açılmak pek sağlıklı olmuyor.
  • Yahu dostum o kadar sıkıcı konuşmuşsun ki bırak kızı kahvedeki adam çekmez bu muhabbeti.
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 31 Ekim 2022; 18:48:22 >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Helal olsun. İyi olmuş gerçekten. Ben bu kıza içimdekileri okullar açıldığında anlatmayı düşünüyorum ama sadece içimde kalmasın diye anlatacağım.
  • Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben "Good bye" dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 5 Temmuz 2017; 22:47:23 >
  • Bence kız ölü taklidi yapıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: OCA

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben "Good bye" dedim.

• dumaniztq D kullanıcısına yanıt
    Bu akşam çevrimiçi oldu ama bir şey yazmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 5 Temmuz 2017; 23:29:24 >
  • Unut bu kızı. Boşuna uğraşma, git başka kızları dene
  • Seni nusrete götürcem de nasıl atlıyor sana bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EuroTrumpSimulator2 kullanıcısına yanıt
    Evde yemeyi tercih ederim dedi; yoksa nusreti mi ona götürsem?
  • Hocam be ben utandım senin yerine.Kız sana yazma artık bana der gibi bağırıyor neden bu kadar düştün ki üzerine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.