Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Runato

Beyler ne anlatmış biri özet geçebilir mi

Özeti erkek tarafı bin takla atıyor (somersault)

Kız da aynen at at diyor (oh yeah)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki mesajları pek okumadım ona göre yazıyorum. Konuşmak için ne kadar boş yapılabilinirse yapmışsın ve bunu 50 yaş usulüyle yapmışsın. Trump bile bu kadar resmi değilken bu uzun ve boş paragraflar neden ? Kız sana gene de kibar davranmış cevap vermiş nasılsın vb sorularına ki olması gereken budur. Her kibar davranan karşı cinse eheh oldu galiba moduna giriceksen ohoo. İngilizce konuşma kısmı da aslında kızın kendisini ingilizce daha iyi anlatması falan değil (ana dili İngilizce olmayan birisi için imkansız bir olay böyle düşünerek kendini kandırmışsın) söylemek istemediği şeyi yabancı dilde daha rahat söylemek ya da yazacak bir şey bulamadığında yazmak istemeyip ayıp da olmasın bari ben de bir farklılık katayım tarzında düşünerek kolaya kaçması. (ben de gereksiz yere ingilizce konuşulmasını aptalca buluyorum. bunu yapmalarındaki amaç alttan alttan ben ingilizce biliyorum ayağı. İnsanoğlu işte bu kadar ufak bir şeyden bile ego kasmaya meyilli. Bu arada kızın hoşlandığı bir çocuk yazsaydı kıza, orada ingilizce cevaplar vermek yerine bülbül gibi şakıyacaktı.)
    Cümlelerim saçma olabilir yarın unutmazsam toplarım. Aslında daha çok yazacaklarım var. umarım yarın unutmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyolog Chaegirab -- 4 Temmuz 2017; 6:13:9 >

• Biyolog Chaegirab kullanıcısına yanıt
    Siz söyleyin, kız zamanında umut vermemiş mi?

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben "Good bye" dedim.

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Hayır

• kusura bakma ama ultra SIKICI muhabbetin var, sen kizdan sogudun mu bilmem ama kizin o kadar yazdigina sukret bence.
  • Kusura bakma ama cok sıkıcı bi muhabbetin olmus. Bunu nasil onleyebilirsin?

Ilk basta yazdiklarindan sonra,en ufak samimiyetsizlik hissediyorsan oracikda birakicaksin yoksa muhabbet "ben yarimsaat dusunuyorum o aynen yaziyor"a gelir :)

Edit: Kiz sana yardimci olmak istemis. Bunun neresi ümit vermek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 4 Temmuz 2017; 10:13:22 >
  • google translate'ye aşık olduğunu öğrenmiş olduk. tşk.
  • Kiz sana yardimci olmak istemis hemen hoslanti olayina girmissin. Hic mi daha once bir kizla arkadas olmadin? Bu arada kizlarla en azindan telefonda muhabbet etmeyi bilmiyorsun, "bana kizmadin degil mi" nedir yahu bu kadar alcaltma kendini.

• Hahaha sen kaybettin ne la

• bi kız bana bu tür şeyler yazsa ben soğurum birde kızların hormon seviyesi erkeklerden çok daha az onu düşün
  • Hocam peki kızın 1 sene boyunca okulda benimle beraber oturmasına nasıl bir yakıştırma yapmamız gerekiyor? Beni abisi olarak görüyordu falan diyelim o zaman. Hayır neden bunu diyorum: İnanılmaz bi muhabbet dönüyodu aramızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 4 Temmuz 2017; 11:17:26 >
  • Kardeşim, madem yabancı dil konuşmak istiyorsun. Neden kezbanlarla kendi vaktini harcıyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Search and Rescue

Kız-erkek ilişkilerinde tip çok önemli değil. Hiç önemli değil demiyorum ama karakter olarak düzgün bir kız genellikle ilk olarak tipe bakmaz. Erkeğin karakterinin nasıl olduğuna,olgun mu değil mi,zeki mi,sohbeti nasıl gibi konulara bakar. O yüzden kızı hiç tanımıyorsan yani sohbetin yoksa direk çıkma teklifi etme aracı arkadaşın varsa ona söyle sizi tanıştırsın konuşun kafalar uyuyor mu ona göre sende kararını ver, tipe göre karar verme.

Tipsiz tesellisi gibi yazı olmuş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Hocam peki kızın 1 sene boyunca okulda benimle beraber oturmasına nasıl bir yakıştırma yapmamız gerekiyor? Beni abisi olarak görüyordu falan diyelim o zaman. Hayır neden bunu diyorum: İnanılmaz bi muhabbet dönüyodu aramızda.

olm sen başta yanlış yapmışsın kızlar muhabbet ettiği erkekleri manitası olarak görmez kankası olarak kardeşi olarak zararsız birey olarak görür sen ozaman direk yürücektin geçmiş bu iş boşa kovalama bak kız senle 2 dünya bir araya gelse gene olmaz sen şuan ya herro ya merro diceksin diceksinki kıza sevgilim olurmusun yok derse engelle belki kaybetmemek için olur böyle süründürür bu seni
  • AgskaajfajafajagajadJagqjai çok şükür utandık gene

Aga bune resmi ve sıkıcı konuşma virgüller falan :d

Tavsiyem yarı ingilizcelilere karşı güçlü efsunu getirmeye çalış

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    O ne demek öyle beşik kertmen mi oldu kız? Bir yukarıda kıza sıra sende demişsin sonra arkasına istemiyorsan sorun değil demişsin, kız insaflı davranmış arkadaş olarak yok yok isterim demiş, şayetsen kızı mecbur bırakmasaydın bekle alırdın öyle bir cevap. Üstüne üstlük bu yazışmalardan sonra "abi aramızda inanılmaz bir muhabbet var kesin benimle evlenip çocuk yapmak istiyor" söylemine girmen çok manidar olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazısı düzgün eklenmemiş yabancı film izliyom sanki bune

• quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Kız öyle yazmayı tercih ettiği için ben de ona uymak zorunda kalıyorum. Kız kendini ingilizce dilinde daha rahat ifade ediyor sanırım.

Birak sen turkce konus o ingilizce konussun.Anlasin artik senin ona uymadigini.

• Ayrica artik kaybettigini biliyorsan ve kaybetmek umrunda degilse senden bir tavsiye daha.Boyle nazikli cumle falan kullanma.Gunaydin nasilsin vs dersin.Sonra sen ona iyiyim dedikten sonra birak kiz mesaj yazarsa yazarsin.Yazdigi zamanda baliklama atlama.Birak 30-35 dk gecsin.Ama o an da whatsapta baskalariyla konus.Kizin uzerine tiklama ki mavi tik olmasın.Boyle devam et kiz ya hatayi anlayacak ya da inceldigi yerden kopsun diyecektir

• Her gün illaki whatsappı açan kız 1 gündür çevrimiçi olmadı hiç. Bir şeye yormalı mıyız sizce arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 5 Temmuz 2017; 0:12:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.