Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazdıklarımı görmezden de gelebilirdi? Bir şans verir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Yazdıklarımı görmezden de gelebilirdi? Bir şans verir diye düşünüyorum.

konuyu popüler diye açtım,ilk mesajındaki mesajlaşmaları okumadım ama yazıların uzunluğuna baktım.sen sohbeti uzatıyorsun,iş çıkmaz burdan sana.kız kısa mesaj yazıyorsa ayıp olmasın diye yazıyordur,sen yinede cayma azimle yazmaya devam et belki olur.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Hocam forumdaki bazı arkadaşların tavsiyesi üzerine kıza yaklaşık 1 hafta hiçbir şey yazmamaya karar verdim. Bakalım bana bir şey yazacak mı merak edip neden yazmıyorsun diye? Bu iyi bir fikir midir sizce?
  • Küçücük bir kıvılcımdır o köyü yakan!
  • Tencere kapak birbirinizi bulmuşunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sıkboğaz etme. biraz karizmatik konuş. etkilemelisin karşıdakini. unutma. ona sürekli mesaj atıp her istediğini yapınca etkileyebilmen İ-M-K-A-N-S-I-Z .

ayrıca yukarda birisi kızlar ilk tipe bakmaz falan demiş. kızlar ilk tipe bakar. kalanıyla tamamlarsın. tip ne kadar düşükse kalanı o kadar yüksek olmalı ki kurtarasın. hadi başarılar.
  • Türkçe bildiğiniz halde ingilizce yazışmak niye :(

• Kız öyle yazmayı tercih ettiği için ben de ona uymak zorunda kalıyorum. Kız kendini ingilizce dilinde daha rahat ifade ediyor sanırım.
  • Eğer lise 1'de falansan normal
    Daha büyüksen senin adına utandım
  • quote:

Kız öyle yazmayı tercih ettiği için ben de ona uymak zorunda kalıyorum. Kız kendini ingilizce dilinde daha rahat ifade ediyor sanırım.

Hocam bence uzaklaş

• SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    üni 1. sınıf
  • quote:

Hocam ama bir şeyi de sormadan edemeyeceğim. Kıza her günaydın diyişimde hemen gördüğü anda günaydını yapıştırıyor. "Merhaba, nasılsın?" dediğimde de çok farklı olmuyor, hemen cevabı yazıyor işte "iyiyim sen nasılsın?" diye. Kızın gönlü olmasa, ya da ne bileyim en azından bir şans vermek istemese merhaba nasılsın? yazdığımda sağol iyiyim falan yazıp bırakması gerekirdi. Sağol yazıp bir de sen nasılsın diye soruyor? Ben burada bir ışık görüyorum ama ne kadar parlak orası tartışmaya açık tabii ki.

Bazı cümlelere tek cevap verilir.İngilizce yazam bari kolay anlarsın xd hep şöyle öğretilir kaliptir bunlar.

+How are you?

-Fine thanks and you?

Seni sormuş oluyo otomatik olarak caktin mi bilader.

Şunu sever misin bunu sever misin diye soruyon cevaplıyor ama seni sormuyor ok aynen hmm deyip geçiyor.zamaninda benden hoşlanan bı kız yaziyordu bana tek soruma bir sürü şey yazardı konuşmak istiyordu ve bana bir şeyler anlatmaya çalışıyordu.sikmiyordu konuşuyorduk.bir gün yazmasam ertesi gün damlardi ki genelde hep o yazardı.neyse seninki röportaj gibi gidiyor cevap vermek bile istemiyo sana ayıp olmasın diye konuşuyor su an.nerden biliyorum bana uzun uzun yazan kıza başka bı çocuk yazmış bana da attı da leri ok ahaha aynen deyip birakmis kızı etkilemeye çalışacan sürekli konuşmaya değil.konusmamak bazen daha iyi bak şimdi sen buna yazinca bu diyor ki ohh beni dusunuyo su an falan filan yarım da cevap arıyor miss.ama yazmazsan belki niye yazmıyor başkasını mı buldu çok saklamasını baz mi geçti oturur seni düşünür biraz oluru varsa sabahtan akşama yazıp bunaltma 1 hafta içinde yazmazsan bırak yazarsa da bırak o sorsun kısa cevap ver.ne anlatsak da bildiğini yapacan sen tecrübe kazanmaya bak.birileri bu işi beceremeyecek ki birileri işi götürecek.goturen olmaya çalış kız seni cepte bilmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 3 Temmuz 2017; 19:17:18 >

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam çok soğukkanlı davranacağım şu andan itibaren. Taviz yok! Başka kız buldum ben. Anladım demek istediğinizi. Göreceğiz bakalım.

Ama hocam bir şey daha eklemek istiyorum: Hadi fine thanks and you bir kalıp, peki benim ona istanbulda havanın sıcaklığı nasıl dediğimde 36 derece dedikten sonra, sizin orası nasıl demesi de mi bir kalıp oluyor? Ve de emojiler de koyuyor arada. Siz, hoşlanmadığınız bir kişiyle zorla yazışırken emoji kullanır mısınız hiç? Yoksa düz cevaplar mı yazarsınız ve de şunu sorar mısınız mesela: sen nasılsın? Kalıp olsun olmasın hocam dürüst cevap verin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 3 Temmuz 2017; 19:37:47 >

• quote:

Tamam hocam çok soğukkanlı davranacağım şu andan itibaren. Taviz yok! Başka kız buldum ben. Anladım demek istediğinizi. Göreceğiz bakalım.

Ama hocam bir şey daha eklemek istiyorum: Hadi fine thanks and you bir kalıp, peki benim ona istanbulda havanın sıcaklığı nasıl dediğimde 36 derece dedikten sonra, sizin orası nasıl demesi de mi bir kalıp oluyor? Ve de emojiler de koyuyor arada. Siz, hoşlanmadığınız bir kişiyle zorla yazışırken emoji kullanır mısınız hiç? Yoksa düz cevaplar mı yazarsınız ve de şunu sorar mısınız mesela: sen nasılsın? Kalıp olsun olmasın hocam dürüst cevap verin lütfen.

Senin taktığın kadar takmiyo şunu yazsam şöyle olur falan yazıyor geçiyor.ben konuşmak istemediklerini emoji atıyorum

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    Her mesajında paragraf uzunluğunda saçmalıyorsun. Kizdan gelen cevaplar ok, maybe, aynen. Umursamiyor bile adam akıllı çünkü geyik yapıyorsun. Geyik yapma, kızı istiyorsan onu istediğini göster.

• Kiz kisacik yaziyor sen kitap.

Kiz umursamiyor bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paragraf yazıyorsun, kızın cevaplar tek kelime. Olmamış, olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fine thanks and you nedir ya :D yıllar sonra ilkokul sırama geri döndürdün beni helal olsun sana :D ordan devamını okumadım yorumlamam bukadar :D
  • Kardeş bu tarz kızlar için muhabbetin çok sıkıcı. Biraz daha yırtık olman koparman lazım ki şu an kız sana karşı hiç bir şey hissetmiyor. Buradan toparlayabilir misin bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.