Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hamikisi

Bu kadar konusma okumama gerek bile yok.Fotograflarinizi atarsanız olup olmayacağı ihtimalini soyleyebilirim

%90 olur.Ancak konusmalarinla kizin gotunu yukseltmissin.Konusma seklini degistir.Direk tanisip cikma teklifi etseydin kizim kabul etme sansi daha yuksek olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne saçma muhabbet, kız zorda kalınca ingilizceye bağlıyor
  • Mütercimlik falan mı okuyorsunuz hocam, bu nasıl bi yazışma biçimi?

• pm atarsan incelerim.

• Türkçe yama ne zaman gelir?

• İlgi manyağısın. İlgi istiyosun. Çok iticisin karı gibi dırdırdırdır 50 kelimelik cümleler kuruyosun. Az erkek ol buneyav okurken bunaldım sen kızsın karşındaki erkek. Sadece sanalda böyle konuşuyosun büyük ihtimal. Gerçektede konuşuyosan daha da kötü zaten.. Uf valla bunaldım nasıl iğrenç bi konuşma bu good night canım good night..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Kızla özel görüşmelerin niye buraya atıyorsun güzel kardeşim. Kız bunu görse ne der sana biliyor musun ?

Böyle yapıp yapıp 2 gün sonra da '' Türk kızı şöyle yaa'' diye ağlar.

• Sayende kızlarla konuşma yeteneğimi kaybettim teşekkürler hocam

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Kızla at yarışı mı konuşayım...??
  • Hmm kelimesinin anlamını bilmiyorsa ve sözlüğe baktıysa yabancı olabilir ama hiçbir yabancı da böyle Türkçe konuşamaz :/ Bırak, böylesine koşmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plyra

Hmm kelimesinin anlamını bilmiyorsa ve sözlüğe baktıysa yabancı olabilir ama hiçbir yabancı da böyle Türkçe konuşamaz :/ Bırak, böylesine koşmaya gerek yok.

Neredeyse 3 yildir Turkmenistan'da yasiyorum ve hic bir kizin ''himm'' dedigini duymadim. Zaten Turkce'yi de genellikle tv dizilerinden ogreniyorlar. Belli ki Turkce ogrenirken ogrenmis ve ne anlama geldigini cok iyi biliyor.

Aranizda gereksiz bir cok konusma gecmis. Bir cok mesajin davet iceriyor ama dolayli yoldan, kiz anlamazdan geliyor. Sonra kivraniyorsun lafi nasil cevirsem diye. Soracagin bir sey varsa direkt sor, evirip cevirme lafi, sevmiyorlar. Kizin sana karsi sempatisi olsa coktan belli ederdi. Bosuna kurek cekme, kendini de fazla dusurme.

• zorunuz ne türkçe ile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Yardım amaçlı açtım konuyu, öncelikle onu belirtmek isterim. Tecrübesiz biriyim bu konularda. Belki bu konu hakkında yeterince tecrübeli kişiler yardım eder diye konuşmaları attım. Siz neden böylesiniz ya?

Ne tecrübesi yahu. Ne gibi tecrübeye ihtiyacın var? Ona bakarsan burada çoğu kişinin tecrübesi yok. Zaman gelecek ayrılacaksınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

zorunuz ne türkçe ile

Şimdiki nesil böyle maalesef cool olduğunu sanıyorlar ben bu konu hakkında arkadaşa güzel bilgiler verirdim fakat konuşmayınca görünce gerek yok dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

zorunuz ne türkçe ile

Şimdiki nesil böyle maalesef cool olduğunu sanıyorlar ben bu konu hakkında arkadaşa güzel bilgiler verirdim fakat konuşmayınca görünce gerek yok dedim.

üzülüyorum böyle gençleri görünce Türkçe konuşmayı beceremeden ingilizceye atlıyolar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Helen Mirren

quote:

zorunuz ne türkçe ile

üzülüyorum böyle gençleri görünce Türkçe konuşmayı beceremeden ingilizceye atlıyolar.

Olgunlaştıkları zaman dönüp geriye bakarlarsa saçma işler yaptıklarının farkına varırlar elbet...

• Agir yavsamissin tebrikler

• Fayntenksendyu yazmış lan. Fayntenksendyu!

Vatdıfakizded lan!!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi yazacaksan adam gibi yaz bu ne rezilliktir ya. çok uzatıyorsun sakız gibi. kız sıkıntıdan maybe, okay falan diyor.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hll knk -- 3 Temmuz 2017; 13:54:21 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.