Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam sabahın köründe mesajımı görüp, cevap yazmış. Yani istese mesaj *görüldü* ile de kalabilirdi. Cevap yazayım demiş kaç saat aranın ardından. Ben böyle düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Hocam sabahın köründe mesajımı görüp, cevap yazmış. Yani istese mesaj *görüldü* ile de kalabilirdi. Cevap yazayım demiş kaç saat aranın ardından. Ben böyle düşünüyorum.

Yahu oylesine cevapsiz birakmamak icin yazmis.

Bu arada sen o yaprakli resmi sordugunda sadece arkadasim icin yapiyorum, gonul isi degil demiyor muydun?
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    Kardesim kusura bakma ama kiza uyuz oldum resmen. Sen neredeyse paragraf uzunlugunda bir sey yazmissin kiz 2 kelime ile cevap vermis. Tabi kizi tanimiyorum. Belkide az ama oz konusanlardandir.

• Olm niye ingilizce konuşuyonuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu eleman fazla kaptirmis kendini her şeyden bı şey cikariyor.cani yanacak farkında değil.ben bı kıza acilacam da hmm diyecek sen de gelmişsin hala açık kapı bıraktı falan.ulan kız senle konuşmak istemiyo.piknik yaparız.evde yerim.evet aynen.ok good night.sana soru bile sormuyor ikindiriyor seni resmen ayrıca sen de ayrı bir sıkıntı daha var.kiz mesaj atmış bırak o konuşsun kısa cevap ver.yazip durdukça kız falan etkilemiyorsun yine yazmış pff diyodur.aman neyse laftan da anlamıyon ki

• Hayatimda gordugum en sacma konusmalardan biri.

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Yok, kalbimi dinledim bunu yaparken manasında demiştim. Çevirisi de o şekil yani. Kız önce çok kibarsın dedi ben de kibarlık olsun diiye yapmadım, kalbimin sesini dinledim yazdım.

• Kız sadexe evet aynen falan kısa cevaplar vermiş ya zebani çıkıcak bu sonunda ya da onur kalmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Yok, kalbimi dinledim bunu yaparken manasında demiştim. Çevirisi de o şekil yani. Kız önce çok kibarsın dedi ben de kibarlık olsun diiye yapmadım, kalbimin sesini dinledim yazdım.

Ingilizce anliyorum merak etme. Mesajlasmadakileri sormuyorum, daha once o resmi gondereyim mi diye konu acmistin orada oyle demistin sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Haneke

Kız sadexe evet aynen falan kısa cevaplar vermiş ya zebani çıkıcak bu sonunda ya da onur kalmamış

Onur niye kalmamis hayirdir?
  • Çok şükür bugünde başkasının yerine utandım

• Sevdiğinin peşinden koşmak onursuzluk mudur eyy?

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Yok, öyle bir şey dediğimi sanmıyorum.

• Olm yine utandım güncelleme artık lütfen

• watchfulprotector kullanıcısına yanıt
    Yahu nesinden utanıyorsunuz şu konuşmaların? Ne biçim adamlarsınız siz? Sevdiğim kıza yazmaya çalışıyorum siz gelmişsiniz yok utanıyom yok nolur kıza yazma artık. Buraya koyma amacım da zaten yardım alabilme amaçlıdır. Başka bir niyetim yoktur.

• Teknoloji sayesinde bilmem ne olum çok resmisin, açıklama yapma gereğinde falan bulunuyorsun, böyle konuşma kizlara itici gelir böyle şeyler

• Pek ümit yok gibi

• Kıza az önce Günaydin dedim anında cevap verdi.

+ günaydın

- gunaydın

+ günün hayırlı geçer inşallah

- sağol, inşallah senin de

• Yolla gelsin güzel kardeşim sen Türkmen misin bu arada kız mı çerkez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 3 Temmuz 2017; 10:29:59 >
  • Umudu kes artik seni istemiyor sapik misin

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.