Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar konusma okumama gerek bile yok.Fotograflarinizi atarsanız olup olmayacağı ihtimalini soyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kızla konuşmalarınızı neden buraya yüklüyorsunuz? Vay şuna bak be kızla konuşuyor falan dememizi mi falam bekliyorsun?

Yok yani ne gerek var böyle şeylere. Saçmalıktan öteye gidemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 3 Temmuz 2017; 10:43:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Son mesajındaki "yada good morning mi demeliydim" yazısı bana "İyi Akşamlar yoksa selamın aleyküm mü demeliydim ehe" diyen kardeşimizi hatırlattı

iyi akşamlar değil

"merhaba ya da selamun aleyküm mü demeliydim ehe" olacaktı

• Okurken sıkıldım, ne boş muhabbetler dönmüş,direk gir konuya olursa olur, olmazsada önüne bakarsın.

Kızın ilgisi olup olmadığını anlamak için 1 hafta mesaj atmayı bırakabilirsin.Kız mesaj atıp muhabbete girerse bir umut, ama baktın mesaj gelmiyor, unut gitsin...

• Ben çerkes o türkmen
  • Konuya direk girilmez sohbet etmen dogru ama karsidaki sana kisa kisa cvp vermeye baslamis bu senin icin kötü sikilmaya baslamis.Farkli bir hamle tavsiye edeyim kesin cözümdür ve cok etkilidir..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Yardım amaçlı açtım konuyu, öncelikle onu belirtmek isterim. Tecrübesiz biriyim bu konularda. Belki bu konu hakkında yeterince tecrübeli kişiler yardım eder diye konuşmaları attım. Siz neden böylesiniz ya?
  • Dostum tek bir şey söyleyeyim , kızı bu Kadar sıkma . Bundan sonra bu kadar çok ve sık mesaj atma. Hatta bir hafta felan hiç atma,bak bakalim merak edip yazacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi an agony -- 3 Temmuz 2017; 11:18:25 >
  • Tamam hocam kızı unutuyorum şu andan itibaren. Bir kelam dahi etmeyeceğim kıza. Bakalım bir şey yazacak mı? 1 hafta sonrasında da yolumuza bakarız artık diyeceğim de kızı unutmak için kendimi zorlamam gerekecek ki bu da çok zor olur benim için. Hayırlısı.
  • drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Hamle derken? Sürpriz falan mı yapayım ona?
  • Tipleri pm at da yorumlayalim. Yaşları da belirt.

• Kız tam ağır ergen vakası gibi değil mi? Türkçe sorulan soruya İngilizce cevap vermek nedir allah aşkına. Belli ki sık yapıyor, sadece sana karşı mı bilmiyorum ama ağır bozardım böyle tipleri.
  • ygultekin82 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 hafta hiçbir şey yazmamayı düşünüyorum. Bakalım kız yazacak mı bana bu süre zarfı içerisinde merak edip? Çünkü her gün günaydın, her gece iyi geceler diyen taraf hep ben oldum, bakalım eksikliğini hissedecek mi?
  • Dün yazmıştım yine yazıyorum,sürekli sen soruyorsun o cevaplıyor.Kızın çok niyeti yok gibi.Özellikle son muhbbetiniz cidden çok kötü,ben olsam devam etmezdim daha.
  • Kız verecek ama ingiliççe

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizcem seviye atladı yeminlen
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    Ben kız olsam engellerdim kız iyi dayanıyor. Yazma daha rahatsız oluyor belli ki.
  • Kızla özel görüşmelerin niye buraya atıyorsun güzel kardeşim. Kız bunu görse ne der sana biliyor musun ?
  • Bu kıza bir hafta mesaj atmayı bırakırsan muhtemelen mesaj falan atmaz Her gün günaydın iyi geceler yazarak kendini de düşürme. Ortak arkadaş varsa buluşun yoksa sen artık takip edip denk mi getirirsin yoksa bir çay teklifi mi edersin bilemem ama yüz yüze konuşmadan olmayacak gibi duruyor.

Bir de mesajlarda sıkıyorsun bazı şeyleri kafaya takma konuyu da olmayacak şekilde uzatma.

• Treth kullanıcısına yanıt
    İlk tecrübem whatsappta bir kızla konuşma olarak. Hocam görmezlikten gelsin ne yapayım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.