Şimdi Ara

Kız söylemek istediğin bir şey var mı? dedi. Ben 'Good bye' dedim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
9
Favori
30.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    B2+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya düzgün Türkçe konuşsanıza ne kadar itici gözüküyor haberiniz var mı ?

• Hocam kız sizi çok zorlayacak ve bu iş olmayacak gibi bir şeyler hissettim. Acil bir el atılması lazım sizin duruma.

Başlangıç tavsiyesi vereyim, kızın üstüne çok düşmeyin, her şeyin açıklamasını en ince detayıyla yapmayın. Kapalı kapılar bırakın, kızın sizi hemen çözmesine izin vermeyin, daima kapalı kartlarınız olsun.

Edit: Hocam ne dedim size ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 4 Temmuz 2017; 8:12:30 >
  • Ya cidden utandım okurken yarısında bıraktım. Çok uzatmissin bazı şeyleri. Kız kesinlikle sıkılmıştir bu konuşmadan. Bir şeyler hissediyorsa bile azalmıştir.

Akışına bırak konuşmayı. Kizi yargilama. Niye hmm yazdın özür dile benden gibi sacma sapan konulara girmişsin(öyle yazmasanda öyle anlaşılıyor) Rahat ol, eğlenceli bir insan gibi gözük. Öyle her şeyi kafasına takan, kizlarla hiç iletisimi olmayan biri gibi değil.

• konuşma yeteneğin sıfır, bu saatten sonra bıred pit olsan kurtarmaz geçmiş olsun.

edit: bu adamı dinle doğruları söylüyor. yazışma dilinden belli oluyor gerçek hayatta da 2 kelimeyi bi araya getiremeyen sap biri olduğun
    @Lüzumsuz Adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 1 Temmuz 2017; 14:8:5 >
  • tanışmadan sohbet etmeden buluşmadan ve kaynaşmadan, aşkını ilan edenleri anlamıyorum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vortex-

Hocam ben bu işin olmasını çok istiyorum. Hissettiğim şeyler bambaşka. Okullar açılana kadar kızla muhabbet edeceğim, okulda ise, bir yerlere gidelim mi gibisinden bir teklifte bulunup kıza orada her şeyi anlatacağım. Mantıklı olur değil mi bu yapacağım?

çok zor kardeşim.%99 reddeder konuşmanın şu vaziyetine göre ama uğraş tecrübe olur sana.sonrakiler için önemli
  • Good night yoksa good morning mi demeliydim, ehe

• Vortex- kullanıcısına yanıt
    İngiliz özentisi miisn?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vortex- kullanıcısına yanıt
    B2 ne oluyor affola

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel ama ingiliççe
  • Tanzimat dönemi romanları gibi tükürduğümün alafrangaları

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    İngilizcem upper-intermediate düzeyinde demek. Orta düzeyin üstünde demek oluyor.
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Ne yani? O da bir dil. Hatta senin dilinden 1000 kat daha geçerli bir dil dünya çapında.

Ya da dur tamam tamam hatırladım. Siz dünyaya hükmedecektiniz değil mi, nasıl gidiyor o işler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex- -- 1 Temmuz 2017; 18:38:51 >
  • Karşı cinsle ilk defa whatsapptan konuşan birisi için pek anormal olmayan bir durum olsa gerek. Yavaş yavaş düzelme olacaktır.

Yüz yüze konuşurken ne güldürüyorum kızı bir bilseniz. Whatsapp üzerinden, aklıma bir şey gelmiyor pek. O yüzden bazen saçmalayabiliyorum.
  • Kızı bunaltmışsın ben okurken daraldım be kızın sana karşı bir şeyi varsa da gitmiştir yani yapışmışsın başka şeyler konuşun işte günlerdir aynı olay

• Cringe denilen mevzu var ya o duyguyu vücudumun en dip noktalarında hissettim

• Üzüleceksin ama kız seni kanka olarak görüyor,sorry.You are not gonna be couple

• Kıza açıldığını sanman çok üzücü. Keşke okumasaydım be üzüldüm yemin ederim. Kız şaşırmış ne diyor bu diye..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız konuşmak istemiyo la işte ya emoji atiyo ya evet ya yok yazıyor sana bı şey sormuyor zorlama

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.