Şimdi Ara

Kız Yanımda Olmadığında Bana Karşı Bir Şey Hissetmiyormuş !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızla takılıyoruz 3 aydır falan baya bağlandım ben ama tabii baya şey yaşadık bu 3 ay içinde. Neyse işte böyle devam ediyorduk ama ve lakin dedim ben nereye kadar böyle olacak her gün görüşme fırsatımızda olmuyor işte neyse kız en sonunda yanımdayken problem yok ama yanımda olmayınca falan hiç bir şey hissetmiyorum vs. dedi beynimden vurulmuşa döndüm en sonunda. Bitti gibi bir şey artık. Ne yapayım arkadaşlar şimdi...

• daha iyisini bulursun salla boşver
  • Sana kız mı yok?
  • alacağını al ve yolla
  • bırakma şimdi sakın...
    acil joker.

terkederse acısı az olur.
    veya jokeri daha çok seversin bunu unutursun.
    veya bunu terkedersin jokeri alınca diğeri kaçınca sever misali bu sefer düzelebilir

hayır yok...
    kesinlikle....
  • böyle bir bahaneyi de ilk defa duydum. galiba kız seni stepne olarak görüyor.
  • Şöyle cümleler kuran insanlar hakkında hala düşünebiliyorsunuz yahu, pes..

Kendinize azıcık saygınız olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

böyle bir bahaneyi de ilk defa duydum. galiba kız seni stepne olarak görüyor.

• Sanirim ayni sey benimde basima gelecek kizla yaklasik 1,5 aydir gorusuyoruz iliski baslamdan once birbirimizi sik sik gorurduk ama son 1,5 aydir sadece mesajlasma sonunda ne olacak bilmiyorum
  • Kısacası seni takılmalık olarak görüyor.Senle güzel vakit geçiriyorum ama akşam olunca diğer erkek arkadaşımın koynuna giriyorum.Sen olsanda olur olmasanda olur demiş.Bunun için yapılacak birşey yok.Böyle komik insanları özenlemi seçiyorsunuz anlamıyorum?
  • quote:

• quote:

• La Kız Sevmiyomuş İşte Zaten İlk 3 Ayda Sevgi vs Olmaz. Kendine Bağlaman Lazım Kızı.Kız Suan Seni Kullanıyo Bro Durum Bu.
  • Küsküyü verseydin bare
  • laubalilik etmek istemem ama yanina sende olup da onda olmayan bir sey ver yanina cok güzel hisseder. öyle de ona
  • dağa kaçır.böylelikle her saniyeniz yanyana geçer,gık mık dersede vur kafasına odunla, tecavüz et...sonrası allah kerim
  • Kafamda zaten böyle bir şey yoktu benim kız istedi gibi öyle başladık. Lanet olsun hiç takmıyorum arkadaşlar ben aynı yine yanına giderim ederim, en yakın arkadaşı var bana çok yakın ben de ona yaklaşacam artık bu kızların hepsi mi böyle arkadaşlar bir bok sanıyorlar kendilerini ya. Kendime kızıyorum sırf başka şey değil.
  • 3 ayda ne yaşadın? en fazla 2 posta sevişmiş, bi kaç kerede yiyişmişsinizdir. herkesin hayatı film zaten bu forumda anasını satayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Temmuz 2011; 3:35:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

3 ayda ne yaşadın? en fazla 2 posta sevişmiş, bi kaç kerede yiyişmişsinizdir. herkesin hayatı film zaten bu forumda anasını satayım

aynen a nokta qu laa bi ben mi pompişi ayda yıla bir yapıyorum!!! yada 3 yılda bi manita olaylarına giriyorum. Araba tipte var para yok öle çok şükür yinede :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: brnk

Kafamda zaten böyle bir şey yoktu benim kız istedi gibi öyle başladık. Lanet olsun hiç takmıyorum arkadaşlar ben aynı yine yanına giderim ederim, en yakın arkadaşı var bana çok yakın ben de ona yaklaşacam artık bu kızların hepsi mi böyle arkadaşlar bir bok sanıyorlar kendilerini ya. Kendime kızıyorum sırf başka şey değil.

en yakın arkadaşına olabildiğince yavşa çok güzel olur bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.