Şimdi Ara

kıza açılma konusu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kız kıvırcık saçlı 22-23 yasşlarında 160 boylarında

ben 170 boyunda biraz topluyum
  • göz rengi saç uzunlugu falan?topluyum demişsin vücut geliştirme ile ilgileniyormusun yada herhangi bir sporla. Bu arada 26 yaşındayım kimseyle çıkmadım demişsin kendine güveninmi yok tipsiz oldugunumu düşünüyorsun
  • tipsiz olduğumu düşünmüyorum sana pm den mai adresimi atayım facebook tan bak ordan konuşalım kardeş
  • sana msnden istek yolladım kabul et şimdilik ordan konuşalım haftasonu faceden eklerim
  • bana gelmedi eklentin sende mail adresini ver
  • kızın adını öğrendim bugün ama fazla sohbet edemedim
  • ne dedin nasıl açtın muhabbeti bu arada adı neymiş?
    edit: kendimi dedikoducu kocakarılar gibi hissettim
  • dedim ki 1-2 yıldır malzeme getiriyorum size daha adınız bile bilmiyorum dedim ve öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boruanahtarı

dedim ki 1-2 yıldır malzeme getiriyorum size daha adınız bile bilmiyorum dedim ve öğrendim

Kız utangaç birimi şaşırma falan oldumu
  • yok ya değil utangaç bende değilim ama benim kokrkum terslemesi vs yada kabul etmemesi yada malzeme veriyorum iş açısından sıkıntı olmasın
  • kızla biraz muhabbet kur. ama arkadaşça olmasın. birşeylerin farkına varsın. sonra ilk fırsatta teklifini yaparsın
  • malzeme falan varken , getirdiğin malzemelerden konuya gir . sonra biraz geyik muhabbeti yap , konuşurken gözlerine anlamlı bak. zaten normal bir kız kendisinden hoşlanan erkeğin tavrından falan anlar eğer oda sana yaklaşmak isterse durum belli olur ve konuşursunuz. o kadar zor mu arkadaşım bu kız olayları anlamadım gitti.
  • Daha yolun basindasin hocam. Sevgili evlilik filan bunlara cok yol var. Adini öğrenip biraz muhabbet kur. Beraber çalıştığı kiz varsa onunlada muhabbet kur. 1-2 hafta sonra neden hep beraber okeybowling vs. Oynamaya gitmiyoruz dersin. Facebook cep tel ışte. Ayip olurmu diye düşünme isteyenin yüzü kara vermeyen arap. çıktığı varmi yokmu diğer kızdan ogrenip ona gore hareket edersin. Bol şans.
  • çalıştığı yerde başka kız yok o yüzden öyle birşey olamaz ama bundan sonra ismiyle hitap etmeyi düşünüyorum muhabbet o ortamda ne kadar ilerletebiliriz bilmiyorum

işin kötüsü patronu var başı kalabalık ayrıca 3-5 dakikadan fazla geyik yapılabilecek pozisyon yok
  • quote:

çalıştığı yerde başka kız yok o yüzden öyle birşey olamaz ama bundan sonra ismiyle hitap etmeyi düşünüyorum muhabbet o ortamda ne kadar ilerletebiliriz bilmiyorum

işin kötüsü patronu var başı kalabalık ayrıca 3-5 dakikadan fazla geyik yapılabilecek pozisyon yok

işyerinde işler yoğunsa 3-5 dkda muhabbet kurulmaz zaten anca iş çıkışı olur
  • Birinden hoşlanmak iyimi kötümü bilmiyorum aynı şeyi yaşıyorum hergün otobüse aynı saatte biniyoruz kız bana bakıyor ben kıza anca öyle saf saf bakınma kızada birşey diyemiyorum :) 2 gün başka otobüse binmeye başladım görmezsem nolur diye özledigimi anladım :)
  • bugün iş çıkışı o civardaydım ama uzaktan baktım o beni görmedi cesaret edemedim konuşmaya
  • quote:

bugün iş çıkışı o civardaydım ama uzaktan baktım o beni görmedi cesaret edemedim konuşmaya

olacak olacak :D az kaldı
    seni msnden ekledim buarada ben evde değilim pazar döncem facedende ozaman ekleyecem
  • quote:

bugün iş çıkışı o civardaydım ama uzaktan baktım o beni görmedi cesaret edemedim konuşmaya

Açılmadan önce biraz daha samimi ol sonra sonuç hüsran olmasın.
  • bende öyle düşünüyorum acele edince durum hüsran oluyor hem kızla daha 2 satır konuştuk böyle bir şeye nsş cesaret eedebilirsin diyebilir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.